Arată ceasul rusesc pe care il porti.

Ceasuri Rusesti - Russian Made
Scrie răspuns
heimdalg

Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.

Mesaj de heimdalg »

Nu are schimbare rapida a zilei iar sistemul de setare rapida a datei este comun variantelor acestui mecanism, care de altfel sunt variante ale lui 2609.HA.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Multumesc ca mi-ati reamintit ca imi lipseste un Poljot/Raketa cu carcasa dreptunghiulara, cifre romane si cadran alb :mrgreen:
Poljot-ul "International" e foarte frumos si pare mare, ce dimensiuni are ? E comod la purtat ?
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Dimensiunile sunt 40/37,70/14. Destul de mare dar confortabil la purtat.
mihaib

Mesaj de mihaib »

Rusoaicele pe care le port în ultima perioadă.
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Frumoase toate dar mie cel mai mult imi place primul, Pobeda 2608 cu limbi albastrite termic banuiesc.
Din pacate in poza nu se vede prea clar acest detaliu.
Vopseaua de pe cadran este perlata?
Cred asta de la al meu care ii transmite salutari.
mihaib

Mesaj de mihaib »

Aveți perfectă dreptate! :D Limbile sunt albăstrite, iar vopseaua încă mai e perlată. A rezistat superb la testul timpului !!! Mă fascinează la acest ceas simplitatea, robustețea și precizia. Nu a mai fost pe la ceasornicar de ceva vreme (probabil un deceniu, dacă nu mai mult), dar e foarte precis! Poza nu e grozavă pt. că am făcut-o în seara aceasta, pe grabă!
Trimitem salutări spre Craiova!
Ahile

Mesaj de Ahile »

Un diver "old-school" readus la viata. A primit un secundar original, prin bunavointa colegului Nicola56, caruia ii multumesc.

A doua poza e din catalogul cu ceasuri rusesti din 1979.

Imagine

Imagine
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Felicitari colegului Ahile pentru aducerea la viata din nou a Amfibiei in carcasa tourneau si felicitari si colegului calin gabi pentru un ceas frumos ce merita purtat si prezentat.
Daca ceasul prezentat de colegul Ahile ma duce cu gandul la o realizare tehnica deosebita, seria Amfibia de la Vostok, ceasul colegului calin gabi ma face sa ma gandesc ca poate ar fi bine sa vorbim odata de ceasurile Raketa si mai ales de design-ul acestora care a reusit sa fie (si inca este) uimitor in multe cazuri. Frumoasa potrivirea acestor doua exemple aspectul dur si aspectul clasic-elegant unul dupa altul.
Sa le purtati cu placere!
Ahile

Mesaj de Ahile »

Multumesc heimdalg. Sunt de parere ca Raketa au facut printre cele mai frumoase si diversificate modele de ceasuri dintre toti producatorii rusi. Ceasul lui calin gabi arata cat de frumos poate fi un ceas in simplitatea lui.
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Multumesc domnilor pentru aprecieri, (nu particip la concurs), povestea lui am fost spusa, este ceasul primit de la tata la inceputul clasei a 5 a , nu a fost prea mult purtat, era nebunia celor electronice cu melodii, asa a scapat ani buni, cand am dat peste el prin lucrurile tatei a fost o surpriza mare, batranul il pastrase la cutie asa cum se vede, mai putin cureaua.Nu am multe rusesti, doar 4 dar toate cu povestea lor, fiecare imi rascoleste o amintire.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Frumoase rusoaice pe aceasta pagina, felicitari posesorilor! In ritmul asta o sa
ma faceti sa umblu la portofel foarteeee curand :!: ...Nu-i nimic, voi da vina pe dv.
heimdalg, sa vedem......functioneaza? :oops:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Haideti sa arat si eu ce am purtat astazi.
Nu stiu cum se face ca la mine in fiecare zi tot un ceas rusesc vine pe mana :D .
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Felicitari ! Nu am mai vazut astfel de indecsi si un astfel de cadran...
Aveti vreun ceas care nu-l purtati ?
Nu stiu daca v-am vazut anul acesta cu monstru pe mana...Nu va bate gandul sa-l vindeti ?
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Toate ceasurile pe care le detin sunt functionale deoarece niciunul nu intra in mica mea colectie pana nu indeplineste acest criteriu, asa ca pot fi purtate.
Drept sa spun m-a batut gandul la un moment dat sa vand monstruletul pentru ca nu se incadreaza in mica mea adunatura dar am abandonat ideea amintindu-mi ca la momentul la care l-am cumparat mi-a placut. Si apoi ramane un ceas haios si bun pentru conditii mai dure. Probabil va mai ajunge si el pa mana din cand in cand ca si alte ceasuri pe care le detin si nu sunt rusesti. Dar concurenta e mare :D .
Ahile

Mesaj de Ahile »

Kirovskie in starea asta mai rar gasesti. Fain ceasul heimdalg avand in vedere ca are in jur de 50 de ani. Mecanismul din el, 1MWF 2408 (Poljot) a fost produs doar 10 ani intre 1956-1966 (ranfft.de)
Scrie răspuns