Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
satiriadis

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de satiriadis »

Pacat. Ceasul chiar este interesant. Oricum felicitari pt el.
SBLA047
Marian Vintage

Mesaj de Marian Vintage »

grig scrie:Stimate domn Marian,
ce are a face sula cu prefectura?
Colegul nostru a prezentat o imagine in care textul "Patek Philippe..... Geneve" prezinta serioase probleme de coerenta a dimensiunilor si distantelor intre litere. Plus problema literei "N" care e evidenta.
Opinia mea fost formulata strict pe aceste fotografii. Daca erau mai clare poate ca distorsiunile nu erau vizibile.
Toate bune.

PS: as aprecia, atat timp cat nu furnizati dovezi asupra sireturilor trase sau turmelor pascute impreuna, sa va adresati utilizand o formula delicata de politete
Domnule Grig,in primul rand va recomand cu caldura sa nu exprimati opinii eronate asupra unor ceasuri importante atata timp cat nu sunteti in mod evident un expert sau cunoscator al lumii vintage.
grig

Mesaj de grig »

Replica mea de mai sus era adresata lui marian_sro, dar aveti dreptate sa ma interpelati, si dvs. sunteti Marian.
Imi cer scuze pentru confuzia involuntara.
In rest, imi mentin parerea. Nu e nevoie sa fii "expert" ca sa sesizezi iregularitati in geometria literelor.
O seara buna
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
nihilx

Mesaj de nihilx »

In loc de aceasta discutie fara final (sau care va rezulta in pierderea unuia/mai multor colegi care sunt sigur ca pot si vor sa prezinte ceasuri cel putin interesante), de ce nu se deschide un subiect in cadrul rubricii "Biblioteca", unde se pot discuta elemente care pot indica rescrierea unui cadran sau tehnici speciale de scriere a cadranelor (ca cea amintita de Marian Vintage, spre exemplu)...

O interpelare mai constructiva s-ar putea face pe privat, inainte de enuntarea ei in cadrul acestui subiect. Ar rezulta mult mai putine orgolii ranite, si poate forum-ul ar fi mai placut pentru toti.

Si ca sa nu fiu total pe langa subiectul "Ce purtati astazi?"... Poza e de luni, dar l-am purtat si azi, printre altele.

Imagine
Marian Vintage

nihilx scrie:In loc de aceasta discutie fara final (sau care va rezulta in pierderea unuia/mai multor colegi care sunt sigur ca pot si vor sa prezinte ceasuri cel putin interesante), de ce nu se deschide un subiect in cadrul rubricii "Biblioteca", unde se pot discuta elemente care pot indica rescrierea unui cadran sau tehnici speciale de scriere a cadranelor (ca cea amintita de Marian Vintage, spre exemplu)...

O interpelare mai constructiva s-ar putea face pe privat, inainte de enuntarea ei in cadrul acestui subiect. Ar rezulta mult mai putine orgolii ranite, si poate forum-ul ar fi mai placut pentru toti.

Si ca sa nu fiu total pe langa subiectul "Ce purtati astazi?"... Poza e de luni, dar l-am purtat si azi, printre altele.

Imagine
Foarte frumos!
Felicitari!
Marian Vintage

Imagine
Pentru mine maine va fi el!
dandsoo
Membru Special

Mesaj de dandsoo »

Imagine
Imagine Imagine
Imagine
impala2328

Mesaj de impala2328 »

Marian vintage,
superbe amandoua (Patek & Vacheron)
Felicitari ca aveti asa ceva !
ps : ceva imi spune ca mai aveti piese ,,grele,,...cand timpul va permite, rugam poze :!:
Imagine
Blowup

Mesaj de Blowup »

Superbe dar ambele ( Patek si Vacheron ) au cadrane rescrise.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Marian Vintage

impala2328 scrie:Marian vintage,
superbe amandoua (Patek & Vacheron)
Felicitari ca aveti asa ceva !
ps : ceva imi spune ca mai aveti piese ,,grele,,...cand timpul va permite, rugam poze :!:
Va multumesc!
Da,cu timpul o sa le public pentru adevaratii pasionati ca dumneavoastra!
Blowup

Mesaj de Blowup »

Daca doriti sa le impartasiti doar "pasionatilor adevarati" care nu fac diferenta, puteti sa o faceti utilizand mesajele private. Nu stiu de ce, dar am banuiala ca deja cunosteati cele scrise despre originalitatea cadranelor celor doua. La Patek povestea cadranului de "nesters" este doar o poveste utilizata pentru a vinde. Cadranele respective se deterioreaza si sunt rescrise normal. Deci Patek & Vacheron au cadrane rescrise (daca doriti " ristampate" ) .
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Marian Vintage scrie: Va multumesc!
Buna ziua,
Felicitari si din partea mea! Legat de partea cu "timpul"...pai sincer eu nu sunt un om prea rabdator :lol: as prefera sa le vad acum 8) Sper sa am noroc 8)
Toate cele bune!
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Marian Vintage

Blowup scrie:Daca doriti sa le impartasiti doar "pasionatilor adevarati" care nu fac diferenta, puteti sa o faceti utilizand mesajele private. Nu stiu de ce, dar am banuiala ca deja cunosteati cele scrise despre originalitatea cadranelor celor doua. La Patek povestea cadranului de "nesters" este doar o poveste utilizata pentru a vinde. Cadranele respective se deterioreaza si sunt rescrise normal. Deci Patek & Vacheron au cadrane rescrise (daca doriti " ristampate" ) .
In primul rand va rog sa va abtineti de la comentarii care nu i-si au rostul aici.
In al doilea rand nu ma intereseaza parerea dumneavoastra in legatura cu ceasurile mele.
Si in ultimul rand ,realizez ca habar nu aveti si nu cred ca a-ti vazut pe viu un Patek sau Vacheron,ca sa intelegeti diferenta intre un cadran bun si unul non conform.
Deci prima cititi,va informati bine si dupa aceea criticati!
cryo

Mesaj de cryo »

desi o sa fiu off-topic, n-o sa fiu mai off-topic decat ultimele cateva pagini de pe acest thread.

Daca nu cumva am inteles gresit, scopul acestui thread este sa aratam ceasul pe care il avem la mana in ziua respectiva, indiferent de criteriile pentru care l-am ales in acea zi, indiferent ca e un ceas de 100 euro sau de 10.000, sau daca e facut in japonia, china, elvetia, rusia sau romania. Discutiile despre rescrierea cadranelor, care mecanism e mai bun, evolutia literei N pe un cadran al unui anumit producator etc, oricat de interesante ar fi, nu ar trebui sa-si aibe locul aici. Sunt alte sectiuni dedicate pentru asa ceva.

Poate sunt eu mai cu vaca, dar nu am vazut atata incrancenare pe alte forumuri de ceasuri de prin alte tari, cu atat mai putin pe un subiect de discutie care ar trebui sa reflecte dispozitia noastra in acea zi - prin ceasul pe care il avem la mana, si nu sa degenereze in batalii de orgolii.

Pana la urma, e un hobby pentru copii mari, nu o chestiune de viata si de moarte.

P.S. degeaba ne "domnim" cu totii si ne adresam politicos la plural, daca tonul si continutul mesajului amintesc mai mult de aruncatul mucilor pe chiuveta decat de apelativul folosit.
Marian Vintage

Bogdan11 scrie:
Marian Vintage scrie: Va multumesc!
Buna ziua,
Felicitari si din partea mea! Legat de partea cu "timpul"...pai sincer eu nu sunt un om prea rabdator :lol: as prefera sa le vad acum 8) Sper sa am noroc 8)
Toate cele bune!
Imagine
Scrie răspuns