Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
WOW de trei ori... 
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Toata saptamana trecuta:

Si legat de off-topic.... PLEASE DON'T FEED the TROLL!

Si legat de off-topic.... PLEASE DON'T FEED the TROLL!
-
impala2328
cryo,
apreciez ceea ce ati scris, va dau dreptate
In 2012 cand am initiat acest topic, asa m-am gandit si eu...sa prezentam (exclusiv) ceea ce purtam in ziua curenta !
Eu salut aparitia unui user care ne arata din prima asemenea piese. Sa recunoastem, pe forumul nostru vedem din an in Paste un Patek & Vacheron, prezentate de un user nou intrat...
Drept urmare, sa-i incurajam, avem nevoie de ei...Cu useri ca si Marian vintage se poate creste nivelul !
Parerea mea
apreciez ceea ce ati scris, va dau dreptate
In 2012 cand am initiat acest topic, asa m-am gandit si eu...sa prezentam (exclusiv) ceea ce purtam in ziua curenta !
Eu salut aparitia unui user care ne arata din prima asemenea piese. Sa recunoastem, pe forumul nostru vedem din an in Paste un Patek & Vacheron, prezentate de un user nou intrat...
Drept urmare, sa-i incurajam, avem nevoie de ei...Cu useri ca si Marian vintage se poate creste nivelul !
Parerea mea
De tinut, atins...am atins. Vacheron Constantin am "decat" doua si Patek... cand intalnesc ce caut la pretul pe care pot sa il platesc...am sa am. De citit am citit, foarte putin. Cumpar si carti , "dau" bine pe rafturi.Blowup scrie:

Tokoloshe ... snobletea obliga.
@bossoft, ma bucur sa vad ca nu sunt singurul Breitling lover de pe-aici (ceilalti par a avea gusturi mult mai posh
)
@impala2328: poate nu strica din cand in cand o aducere aminte despre ce vorbim aici. In ciuda ceasurilor faine de pe ultimele pagini, tot am un gust amar vazand ca pissing contest-ul distrage atentia de la adevaratul subiect.
@impala2328: poate nu strica din cand in cand o aducere aminte despre ce vorbim aici. In ciuda ceasurilor faine de pe ultimele pagini, tot am un gust amar vazand ca pissing contest-ul distrage atentia de la adevaratul subiect.
Un cadran din aceeași perioadă care sigur este original.

Eu văd ca "n" este un pic diferit. ......
Și povestea cu scrisul care nu se șterge e adevărată. Literele sunt în relief și trec prin stratul de culoare deschisă.

Eu văd ca "n" este un pic diferit. ......
Și povestea cu scrisul care nu se șterge e adevărată. Literele sunt în relief și trec prin stratul de culoare deschisă.
Ultima oară modificat 05 Aug 2016, 11:24 de către xxxbanxxx, modificat 1 dată în total.
-
Marian Vintage
Va multumesc!impala2328 scrie:cryo,
apreciez ceea ce ati scris, va dau dreptate![]()
Parerea mea
Sincer va citesc forumul de ani,dar doar acum am decis sa ma alatur.
Colectionez de 15 ani.
Sincer ma bucur ca am gasit apreciere din partea dumneavoastra!
O zi placuta!
Marian
Ia sa vad mai bine o cearta intre vașeroane si pateuri mai bine. Ia, io zic ca nu aveti nici unul! Demonstrati-mi contrariul, va provoc 
Si na, ca sa va dau apa la moara

De-astea aveti? Hai, sa va vad!
P.S. Sper sa se inteleaga ca e o gluma si ca singura mea dorinta e sa vad ceasurile voastre aici, in loc de replici acide si venin inutil
Si na, ca sa va dau apa la moara

De-astea aveti? Hai, sa va vad!
P.S. Sper sa se inteleaga ca e o gluma si ca singura mea dorinta e sa vad ceasurile voastre aici, in loc de replici acide si venin inutil
Pt Cryo, sa nu se simta singur:
O poza mai veche (cred ca de anul trecut), dar imi place cum a iesit.

Bling bling, dar imi place. A reprezentat o etapa importanta din punctul meu de vedere.

Si da, nu sunt off-topic, fiindca le voi purta pe amandoua azi - beneficiul de a fi in concediu e ca pot schimba 3-4 ceasuri pe zi, lucru care ma ajuta sa ma re-indragostesc de ele!
@xxxbanxxx : ȘTIUCA E RESCRISA! Te-am vazut eu ce prinzi de fapt
O poza mai veche (cred ca de anul trecut), dar imi place cum a iesit.

Bling bling, dar imi place. A reprezentat o etapa importanta din punctul meu de vedere.

Si da, nu sunt off-topic, fiindca le voi purta pe amandoua azi - beneficiul de a fi in concediu e ca pot schimba 3-4 ceasuri pe zi, lucru care ma ajuta sa ma re-indragostesc de ele!
@xxxbanxxx : ȘTIUCA E RESCRISA! Te-am vazut eu ce prinzi de fapt
@nihilix: ooohh, da
cand te plictisesti de Navitimerul ala, da un semn