Targuri de antichitati
Re: Targuri de antichitati
250 RON. E doar Poljot. Nu era in cea mai fericita conditie si ca sa zic asa "mesterit". Avea bezelul interior schimbat cu unul total necorespunzator.
-
pepex
Pacat. pentru o secunda nutrisem speranta. Multumesc de informatie, oricum e un Poljor destul de rar.
... parca am vazut si niste ceasuri extraplate pe acolo ... ma cam dau in vant dupa ele. O sa pun (si eu!) bani deoparte si pina la pensie poate-mi iau un AP 2003!
Frumoasa poza facuta de Mnm (multumiri!), dar individul cu sapca ... iese din decor (LOL!)!
Apropo de ceasuri extraplate - am cateva care nu mai sunt extraplate din cauza geamului neadecvat care este bombat si il "ridica" cu 2 mm asa aiurea. Eu nu stiu in Buc decat un loc unde cineva pune geamuri extraplate, dar costa 60 RON - cam mult dupa parerea mea. Ar mai fi fost si Nea Baduna, care are pretul la jumate, dar a imbatranit si a devenit mai putin cooperant.
Ceva sfaturi legate de acest subiect?
Spor la cumparaturi in dulshele targ al Iesilor!
Frumoasa poza facuta de Mnm (multumiri!), dar individul cu sapca ... iese din decor (LOL!)!
Apropo de ceasuri extraplate - am cateva care nu mai sunt extraplate din cauza geamului neadecvat care este bombat si il "ridica" cu 2 mm asa aiurea. Eu nu stiu in Buc decat un loc unde cineva pune geamuri extraplate, dar costa 60 RON - cam mult dupa parerea mea. Ar mai fi fost si Nea Baduna, care are pretul la jumate, dar a imbatranit si a devenit mai putin cooperant.
Ceva sfaturi legate de acest subiect?
Spor la cumparaturi in dulshele targ al Iesilor!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Stie cineva cam ce pret aveau?Zar scrie:Sunt acolo printre altele 2 Omega - Seamaster, unul din ceasurile mele preferate.![]()
Multumim pt. poze.
-La Omega nu am intrebat, ce pot sa va spun : unul era cronograf-mecanic automat (probabil cu 7750) si celelalt simplu-quartz.
-Targ la Manuc : 25-26 octombrie '08.
-Targ la Manuc : 25-26 octombrie '08.
AR1070-56E
In weekend am inteles ca e targ dar nu am retinut exact locatia : Sutu/Manuc 
AR1070-56E
-Pana la urma targul se tine la Manuc.
-Cam slab la toate capitolele plus prezenta putina.
-Nu am luat nici un ceas, doar ceva de numismatica.
-Posibil sa ma duc si maine dimineata si eventual fac ceva poze.
-Cam slab la toate capitolele plus prezenta putina.
-Nu am luat nici un ceas, doar ceva de numismatica.
-Posibil sa ma duc si maine dimineata si eventual fac ceva poze.
AR1070-56E
Care este locatia exacta ?Zar scrie:Targ la Sutu : 8-9 noiembrie '08.
In curtea Muzeului de Istorie de la Universitate ?
Salutare tuturor!
Pot confirma:
TARGUL COLECTIONARILOR - BRASOV / ITC Brasov / sambata, 15.noiembrie.2008 / orele: 07:00-15:00
Astept vestile voastre pentru cei care ajung la Brasov.
Mai jos descrierea localizarii:
"...la intrarea dinspre Bucuresti, la McDonald, acum e un giratoriu; nu intrati in giratoriu, tine-ti dreapta si in 2-3 km sunteti la ITC. Daca veniti cu trenul sunati-ma sa va iau de la gara!"
Info si pe site-ul International Trade Center.
Pot confirma:
TARGUL COLECTIONARILOR - BRASOV / ITC Brasov / sambata, 15.noiembrie.2008 / orele: 07:00-15:00
Astept vestile voastre pentru cei care ajung la Brasov.
Mai jos descrierea localizarii:
"...la intrarea dinspre Bucuresti, la McDonald, acum e un giratoriu; nu intrati in giratoriu, tine-ti dreapta si in 2-3 km sunteti la ITC. Daca veniti cu trenul sunati-ma sa va iau de la gara!"
Info si pe site-ul International Trade Center.
Eu ajung sigur. Nu stiu la ce ora insa... Vreau sa plec pe la 7 dimineata din Bucuresti. Daca este cineva interesat sa mearga cu mine cu masina - PM va rog (inconveniente : masina murdara mica si urata, fumez, la intoarcere sambata seara raman in Ploiesti ; avantaje : muzica buna, drum gratis)
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Aniversari familiale fericite ma obliga sa stau acasa in familie....(ma impiedica si sa merg la vanatoare in acest week-end !). Salutari D-lui Dan Catalin Buzdugan -pe care nu am avut placerea sa-l cunosc personal -si celorlalti pasionati in ale ceasurilor ...care iau drumul Brasovului in acest sfarsit de saptamana.
Homo suus fortuna faber est.
22-23 noiembrie targ de antichitati la casa tineretului din Botosani.
daca doriti mai multe detalii ma interesez si va anunt.
daca doriti mai multe detalii ma interesez si va anunt.
doar pentru soferi-> http://slick99shop.blogspot.com/