Pana acu`am fost in concediu,iar de maine o iau de coada(am vrut sa spun de covrig)asa ca mai greu cu timpul liber,dar poate continua colegul intrarea in fortacatalin.v scrie: PS: poate ii faceti un review macar unul dintre domniile voastre...
Calendar Ceasornicar 2017
Re: Calendar Ceasornicar 2017
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Maine ultima zi de transmis poze!
Se anunta lupta stransa
Se anunta lupta stransa
-
impala2328
-
mihai.moldovan
[quote="impala2328"]
Daca ar fi dupa mine as alege aceasta poza pentru luna ianuarie. Toata intinderea de argintiu imi da senzatia de frig si putine linii aurii pe care sa-ti incalzesti privirea. O poza bine facuta si sugestiva.

Daca ar fi dupa mine as alege aceasta poza pentru luna ianuarie. Toata intinderea de argintiu imi da senzatia de frig si putine linii aurii pe care sa-ti incalzesti privirea. O poza bine facuta si sugestiva.
I lost faith in humanity.
Acum nu stiu daca poza e facuta sau nu de colegul, dar din toate asta imi place cel mai mult.EX-UL scrie:
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
O imagine neclara, taiata , pe un fond de plastic nepotrivit ceasului... ( nu este cea mai o imagine proasta dar este departe de a fi primele 12 , paterea mea ). Poate e mai bine sa lasam pe cei care vor face calendarul si platesc pentru el sa aleaga, asa evitam discutii cel putin "sterile" si mai mult autorii imaginilor nu for fi jigniti.mihai.moldovan scrie:impala2328 scrie:
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
impala2328
-
mihai.moldovan
Domnule Blowup, nu vreau sa cad in polemici inutile dar nu cred ca va atras cineva atentia in momentul in care ati exclamat, tot aici, ca pozele Ex-ului o sa se regaseasca in tot calendarul ( 26 dec 2016 10:36). Cat despre jigniri, este alegerea dumneavoastra.
I lost faith in humanity.
Ma lamureste si pe mine careva?
Deci Ex-ul a fost prins ca a postat aici poze care nu sunt ale lui, asa-i!?
Daca am inteles gresit imi cer scuze.
Deci Ex-ul a fost prins ca a postat aici poze care nu sunt ale lui, asa-i!?
Daca am inteles gresit imi cer scuze.
Gizas fucking Christ. Unele remarci si feedback-uri (ca sa fiu finut) sunt total deplasate. 
-
Alexvintage
In traducere: unele prezente pe acest forum sunt total deplasate.bonheur scrie:....Unele remarci si feedback-uri (ca sa fiu finut) sunt total deplasate.
Aveti dreptate, am cazut si eu in capcana , am gresit. Din acest motiv am sugerat ca este mai bine sa ramana la alegerea celor care "fac" calendarul. Imi cer scuze, nu am dorit nici eu sa intru in "polemici inutile" .mihai.moldovan scrie:Domnule Blowup, nu vreau sa cad in polemici inutile dar nu cred ca va atras cineva atentia in momentul in care ati exclamat, tot aici, ca pozele Ex-ului o sa se regaseasca in tot calendarul ( 26 dec 2016 10:36). Cat despre jigniri, este alegerea dumneavoastra.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
impala2328
marcu, e ok !
Nu conteaza ale cui sunt pozele, daca sunt furnizate de-un user vechi sau de un coleg nou sosit (cu conditia sa fie reale, nu furate de pe cine stie unde
)
De asemenea, daca e fotografiat un rolex sau un casio....
Ramane la aprecierea celui care realizeaza calendarele (pe cheltuiala sa
) sa aleaga cele mai frumoase/reusite poze...
Noi, restul, nu putem decat sa spunem un simplu ,,multumesc !,,
Nu conteaza ale cui sunt pozele, daca sunt furnizate de-un user vechi sau de un coleg nou sosit (cu conditia sa fie reale, nu furate de pe cine stie unde
De asemenea, daca e fotografiat un rolex sau un casio....
Ramane la aprecierea celui care realizeaza calendarele (pe cheltuiala sa
Noi, restul, nu putem decat sa spunem un simplu ,,multumesc !,,
Aşa Ceva Nu Să Eczistă!

Pentru ''Etaloanele morale''- înainte de a ridica piatra nu ne-ar strica un proces de conștiință.

Pentru ''Etaloanele morale''- înainte de a ridica piatra nu ne-ar strica un proces de conștiință.
Când orgoliul străluceşte prea tare, orice înţelepciune se întunecă. Paulo Coelho
Pozele EX-ului nu vor intra in calendar,avand in vedere ca sunt preluate din alte parti.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people