Problema Photobucket P500 - $399
Re: Problema Photobucket P500 - $399
Pozele mele incarcate pe photo-shit-bucket se pot vedea daca dati click dreapta si deschideti imaginea intr-o noua pagina (adica se deschide pagina din contul meu photobucket).
Nu o sa stau sa mut / incarc din nou mii de poze puse pe forum in ultimii 10 ani, utilizand acel site de hosting!
Nu o sa stau sa mut / incarc din nou mii de poze puse pe forum in ultimii 10 ani, utilizand acel site de hosting!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Din pacate,ca si Achraf si altii,si eu sunt in situatia descrisa.11 ani de munca ,de poze se duc pe apa sambetei ca asa vrea photobuket.Am incercat sa iau legatura cu ei,mi-a raspuns un robot,si atat.Am icercat din nou,dar insitentele mele nu au dus nicaieri.
Am o furie launtrica care ma macina,incat nici nu o pot exprima in cuvinte.......
Voi incerca si eu sa fac ca si Achraf,pozele sa poata fi vizualizate daca dat click pe link.
Am o furie launtrica care ma macina,incat nici nu o pot exprima in cuvinte.......
Voi incerca si eu sa fac ca si Achraf,pozele sa poata fi vizualizate daca dat click pe link.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Se pare ca nu merge ...Claudiu scrie: Voi incerca si eu sa fac ca si Achraf,pozele sa poata fi vizualizate daca dat click pe link.
Nu merge garantat.. !Achraf scrie:Se pare ca nu merge ...Claudiu scrie: Voi incerca si eu sa fac ca si Achraf,pozele sa poata fi vizualizate daca dat click pe link.
Pozele pot fii vizualizate doar de proprietar prin right cklick.
Restul dau right click pana la loc comanda si poate se aleg cu un virus proaspat Ukrainian dezvoltat de NSA.
Galeata de rahat trebuie sa mearga la reciclare !
Salvati-va pe memorii externe ce poze aveati depozitate acolo fiecare si nu va mai vaitatzi !
Homo suus fortuna faber est.
Si eu foloseam doar Photobucket pt postarea pozelor. Acum s-au dus toate si probabil nu le voi reposta.
Oricum, in ultimul timp site-ul se misca execrabil, plin de reclame, parea asa pe end-of-life. Poate tot raul e spre bine. Time for a fresh start.
Totusi, nu cred ca ar trebui sustinuti, sigur doar asa vor constientiza ce greseala au facut prin miscarea asta.
Oricum, in ultimul timp site-ul se misca execrabil, plin de reclame, parea asa pe end-of-life. Poate tot raul e spre bine. Time for a fresh start.
Totusi, nu cred ca ar trebui sustinuti, sigur doar asa vor constientiza ce greseala au facut prin miscarea asta.
Oboseala mare, Pane Mariane, nu-i asa?
Fii pe pace, nu ne vaicarim, e doar de amorul ... forumului!
Fii pe pace, nu ne vaicarim, e doar de amorul ... forumului!
mnm scrie:Nu merge garantat.. !Achraf scrie:Se pare ca nu merge ...Claudiu scrie: Voi incerca si eu sa fac ca si Achraf,pozele sa poata fi vizualizate daca dat click pe link.
Pozele pot fii vizualizate doar de proprietar prin right cklick.
Restul dau right click pana la loc comanda si poate se aleg cu un virus proaspat Ukrainian dezvoltat de NSA.
Galeata de rahat trebuie sa mearga la reciclare !
Salvati-va pe memorii externe ce poze aveati depozitate acolo fiecare si nu va mai vaitatzi !
Nu merge.
Ce merge este sa schimbi codul de imagine si sa se posteze linkul direct.
Eu nu am sa le platesc acesti bani ca sa sustin aceasta magarie.
Incet incet am sa repun pozele sau linkurile,si am ocazia sa repostez poze vechi in topicuri noi!
Eu nu am sa le platesc acesti bani ca sa sustin aceasta magarie.
Incet incet am sa repun pozele sau linkurile,si am ocazia sa repostez poze vechi in topicuri noi!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- timetwister
Nu cred ca este o magarie, ci doar un business. Altii au facut-o inaintea Photobucket.Claudiu scrie:Nu merge.
Eu nu am sa le platesc acesti bani ca sa sustin aceasta magarie.![]()
Mutarea pozelor pe alte asemenea site-uri de gazduire s-ar putea sa nu rezolve problema. Orice free hosting isi poate schimba politica peste noapte.
Exista optiuni de hosting la costul unui pachet de tigari pe luna. Un hosting adevarat fie pentru forum, fie doar pentru tine, ar putea fi o solutie mai buna. Zic.
In orice caz, nu cred ca o asemenea subscriptie ar putea impedica un colectionar sa-si duca mai departe necazul. Insa nu neg, ca ar fi interesant sa vedem discutii fara poze, in adevaratul spirit romanesc, unde dictonul ramane "moca". Asta pana cand se pune taxa de bariera si pe text. Si-apoi o sa intelegem pe romanul de la sat, care si-a scos lumina dupa ce abia si-a bagat-o, pentru ca... la ce folos. Va dati seama ce ravagii ar face pe forumurile culinare ? Fereasca!
Eu folosesc https://postimages.org/ pentru hostat poze. Nu e nevoie de cont, au fel de fel de optiuni atunci cand se face upload si nu am avut nicio problema cu siteul de cand il folosesc (vreo 2 ani).
Probabil ca pozele nu raman pe net o eternitate dar nu dispar dupa o luna doua ca anumite siteuri. Chiar si dupa un an tot acolo sunt.
Probabil ca pozele nu raman pe net o eternitate dar nu dispar dupa o luna doua ca anumite siteuri. Chiar si dupa un an tot acolo sunt.
-
sharedmemory
Acum, ca mi-au disparut pozele de pe forum "multumita" celor de la photobucket, incerc sa vad partea plina a paharului:
multe dintre ceasurile postate de mine in ultimii 10 ani au fost date uitarii, asa ca le pot reposta cu usurinta si nonsalanta ca fiind noutati pe forum!!
Cred ca primul ceas prezentat pe forum a fost un Favre-Leuba 18K Au ultra-thin ...
Candva in ... iulie 2008!
multe dintre ceasurile postate de mine in ultimii 10 ani au fost date uitarii, asa ca le pot reposta cu usurinta si nonsalanta ca fiind noutati pe forum!!
Cred ca primul ceas prezentat pe forum a fost un Favre-Leuba 18K Au ultra-thin ...
-
dbonddental
Poza, ca altfel nu te credemAchraf scrie:Acum, ca mi-au disparut pozele de pe forum "multumita" celor de la photobucket, incerc sa vad partea plina a paharului:
multe dintre ceasurile postate de mine in ultimii 10 ani au fost date uitarii, asa ca le pot reposta cu usurinta si nonsalanta ca fiind noutati pe forum!!![]()
![]()
![]()
Cred ca primul ceas prezentat pe forum a fost un Favre-Leuba 18K Au ultra-thin ...Candva in ... iulie 2008!
M-am "executat"! Merci!dbonddental scrie:Poza, ca altfel nu te credemAchraf scrie:Acum, ca mi-au disparut pozele de pe forum "multumita" celor de la photobucket, incerc sa vad partea plina a paharului:
multe dintre ceasurile postate de mine in ultimii 10 ani au fost date uitarii, asa ca le pot reposta cu usurinta si nonsalanta ca fiind noutati pe forum!!![]()
![]()
![]()
Cred ca primul ceas prezentat pe forum a fost un Favre-Leuba 18K Au ultra-thin ...Candva in ... iulie 2008!
O sa continui cu prezentarea ceasurilor FL avute in ograda! Mi-ar fi placut sa il am si pe cel prezentat de timetwister anul acesta la ceasornicar.ro 2017, dar ...
Salutare,
din intamplare, pe un alt forum romanesc http://www.detailing-club.ro/forum/show ... &_sm_nck=1, am descoperit un fix al problemei cu politica Photobucket.
Mai jos am trecut citatul direct al postului de acolo
din intamplare, pe un alt forum romanesc http://www.detailing-club.ro/forum/show ... &_sm_nck=1, am descoperit un fix al problemei cu politica Photobucket.
Implicit Photobucket fix
Probabil multi ati observat schimbarea politicii Photobucket si blocarea accesului de vizualizare a pozelor pe forum.
Am descoperit un plugin pentru Chrome care trece de acest filtru si face pozele de forum share-uite prin Photobucket vizibile din nou.
Il gasiti aici: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog
Multam fain!
L-am instalat si se pare ca functioneaza!
L-am instalat si se pare ca functioneaza!
taviuu scrie:Salutare,
Implicit Photobucket fix
Probabil multi ati observat schimbarea politicii Photobucket si blocarea accesului de vizualizare a pozelor pe forum.
Am descoperit un plugin pentru Chrome care trece de acest filtru si face pozele de forum share-uite prin Photobucket vizibile din nou.
Il gasiti aici: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog