Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
hornea

Re: Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Mesaj de hornea »

Mircica scrie:Absolut intamplator, in urma cu multa vreme (n-am acordat atentie subiectului in afara de faptul ca am ras in hohote de prostia unora, deci n-am notiunea timpului in ce priveste chestia asta, dar undeva cam anul trecut) cineva mi-a aratat o conversatie pe mail, primita de la altcineva, care o primise naiba stie de unde, prea complicat. In fine... iarasi intamplator, cu totul si cu totul din intamplare avand in vedere ca nu-s foarte activ in afara unor intrebari sau comentarii ocazionale, am vazut acest topic. Nu stiu cine este dl. "hornea", dar avand in vedere ca e "membru" exact de cand s-a apucat sa lase comentarii, eu zic ca asta a fost singurul lui scop, sa-si verse ciuda si veninul. De ce spun asta ? Pentru ca ce spune el ca s-a intamplat este de fapt o minciuna gogonata :) Minte cu nerusinare, si aveti mai jos conversatia integrala intre el si persoana pe care o acuza de... josnicie !?? :D P.S. Trebuie precizat ca el a acuzat atunci pe cineva (posibil pe drept, nu cunosc amanunte) SPECIFICAND ca a cumparat de pe ceasuridemana.ro, iar din conversatie veti vedea ca RECUNOASTE senin ca l-a cumparat de fapt de pe... olx ! :))))))

"Lacramatia" initiala, trimita de "hornea" de pe adresa de mail... florin.iuhos@gmail.com :D
Salut,
Miercuri in 04.02.2015, am primit in urma achizitiei: la marque Moon Phases CEAS DAMA LA MARQUE Inscris de lourent (Bucuresti) cu mentiunea lui: Ceas La Marque Quart cu fazele lunii . stare buna estetic. functioneaza dar se duce bateria repede . probabil nu a fost bateria buna. -pretul: 35lei, transport inclus este pretul la care am gasit si aici pe piata, insa am zis ca daca il cumpar dupa http://www.ceasuridemana.ro, vanzatorii sunt SERIOSI!

Anca Piscoi <ancapiscoi@yahoo.com>
Către Florin Iuhos
06/03/16 la 23:41
Auziti, de pe ce site ati comandat ceasul asta pe care-l reclamati, La Marque ?

Ciobanul <florin.iuhos@gmail.com>
Către Anca Piscoi
07/03/16 la 8:44
PE BUNE??? a trecut 1AN si..... insa roata e rotunda! Ceasul la avut la vanzare pe olx (mercador).

Către Ciobanul
19/04/16 la 12:17
Daca l-a avut la vanzare pe olx atunci nu trebuia sa ne deranjati pe noi, care ne ocupam de tzeparii de pe alt site. Postasem ce ne-ati trimis, dar am sters deoarece n-aveti nici o dovada si pareti si dubios. La revedere.

Către Anca Piscoi
19/04/16 la 13:13
Vorbiți serios? Pe bune? A fost și la voi pe site la vânzare si pe olx!!! Ce dovadă vreți? Ceasul? Vi-l trimit!!
Eu va recomand să vă măsurați cuvintele înainte de a mă acuza de ceva. Având în vedere că raspundeți la prima reclamatie după 1an ce parerea credeți că am despre D-voastră?
1. Vă doare-n cot.... și nici acolo!
2. Îi luați apărarea TEPARULUI (acest aspect va face părtaș la aceiași infractiune) acuzându-ma pe mine ca persoană țepuita 'persoană dubioasă ', eu care am încercat să îmi recuperez banii pierduți de la acest tepar, membru al site-ului d-voastra , însă neavand nici o șansă , am încercat să-l demasc ca alții să nu pățească ca mine .
Și sincer, nu mă mai interesează dacă îmi răspundeți sau nu, concluzia mea este că sunteți un site de țepari și vă apărați unul pe altul. PUNCT

Către Anca Piscoi
20/04/16 la 15:47
Pentru ce ati scris acum, voi depune plangere la Politie si sa va cautati un avocat!

Către Anca Piscoi
20/04/16 la 15:50
... si ca sa vezi ca nu va ramane asa, voi face public tot mesajul tau! Sa vada toti ce fel de persoana esti si cum iei apararea TEPARILOR! Sa va asteptati sa fiti citati si sa dati cu subsemnatul! asa ca o bucurie inainte de sarbatori!

Către Ciobanul
20/04/16 la 15:49
Depune plangere la ma-ta ! :D :D :D

Către Anca Piscoi
20/04/16 la 15:51
Sunt JURIST, deci... stai linistiit ca stiu unde trebuie depusa!
Ne vom vedea in instanta pentru calomnie!

Cam atat am primit, nu stiu daca a mai continuat "discutia", dar mi se pare evident ca "josnicia" nu este la madam Piscoi ci chiar la nea Hornea ! Asta ca sa nu ne mai luam dupa toti frustratii cu imaginatie bolnava :) Ne scuzati :)

D-le Mirica, ia vedeti ce raspuns re-trimite:

Pe 11 august 2017, 07:47, Anca Piscoi <ancapiscoi@yahoo.com> a scris:

Ia zi fraiere, te-ai dus la militie ? :))))))))
Dobitocul dreaq, pai tu crezi ca esti vreun "caz" ?
Vai de capul tau de pitecantrop demn de atlasul lui Lombroso !
.....................

Se pare ca iti place sa protejezi teparii! iar ei PROFITA de 'protectie' din partea ta!

Ca drept la replica iti mentionez:
1. conform legislatiei in vigoare, corespondenta este strict secreta si se poate folosi doar cu acceptul ambelor parti! Drept urmare iti solicit sa stergi toata corespondenta postata deoarece NU ti-am dat acceptul sa o publici!
2. Conform discutiei cu acea persoana telefonic, mi-a recomandat sa ma uit pe olx ca acolo are ceasuri deoarece la ceasurile de pe ceasornicar.ro nu imi poate oferii garantia restituirii banilor in caz de nefunctionalitate!

A introdus ceasul pe OLX, l-am achizitionat iar in momentul in care am vrut sa il restitui NU mi-a mai raspuns la telefon si nici la mesaje!

Ce ai fi vrut sa fac? E tepar sau NU?
Mircica

Mesaj de Mircica »

1. Vezi ca faci greseli grave de ortoepica si scriere.
2. "Se pare ca iti place sa protejezi teparii! iar ei PROFITA de 'protectie' din partea ta!" - cand faci asemenea afirmatii jignitoare, ne determini pe toti sa credem ca persoana cealalta are dreptate !
3. Din punctul MEU de vedere, e clar ce fel de om esti, deci incepand din aceasta clipa nu iti voi mai acorda nici atentie si nici vreun raspuns. Du-te in alta parte sa te plangi, eu zic ca iti meriti soarta din plin.

Fara stima.
armyn16

Mesaj de armyn16 »

Si totusi, cumva s-a inchis site-ul ? Vad ca nu mai apar anunturi... Eu am folosit site-ul de vreo 2 ori cu rezultate mixte, nu pot sa spun ca eram fan dar ma mai uitam din curiozitate.
hornea

Mesaj de hornea »

Mircica scrie:1. Vezi ca faci greseli grave de ortoepica si scriere.
2. "Se pare ca iti place sa protejezi teparii! iar ei PROFITA de 'protectie' din partea ta!" - cand faci asemenea afirmatii jignitoare, ne determini pe toti sa credem ca persoana cealalta are dreptate !
3. Din punctul MEU de vedere, e clar ce fel de om esti, deci incepand din aceasta clipa nu iti voi mai acorda nici atentie si nici vreun raspuns. Du-te in alta parte sa te plangi, eu zic ca iti meriti soarta din plin.

Fara stima.

Citez din comentariul tau:
... Cam atat am primit, nu stiu daca a mai continuat "discutia", dar mi se pare evident ca "josnicia" nu este la madam Piscoi ci chiar la nea Hornea ! Asta ca sa nu ne mai luam dupa toti frustratii cu imaginatie bolnava :) Ne scuzati :)

Cine face afirmatii jignitoare?

Si totusi imi confirmi ca va aparati teparii !
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Poate va rog sa-mi confirme cineva daca ceasuridemana.ro mai functioneaza?

De vreo doua saptamani nu reusesc sa-l accesez din Irlanda. Ma intreb daca e aceeasi situatie ca aceea
intalnita in Italia, unde site-ul e pus pe "lista neagra" si are interzis la toti furnizorii de internet?!?

Multumesc!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Deci???
Cineva inseamna oricine....
Tastati ceasuridemana.ro de pe orice IP de Romania.....si daca incarca normal.....
inseamna ca functioneaza 8) :roll: 8) Daca nu.....nu!
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
matabog

Mesaj de matabog »

valentin1234 scrie:Deci???
Cineva inseamna oricine....
Tastati ceasuridemana.ro de pe orice IP de Romania.....si daca incarca normal.....
inseamna ca functioneaza 8) :roll: 8) Daca nu.....nu!
Daca chiar oricine, atunci:
Nu functioneaza :)
De fapt se deschide dar prezinta mesajul "Nu s-au gasit anunturi in urma acestei cautari" iar lista e goala.
"Foarte bine" este dusmanul "Bine"-lui!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

:) Oricine....deci....cineva :)

Multumesc, si la mine e exact la fel.

Deci....e momentul sa ne ingrijoram.
Poate "autoritatile" au sesizat numarul ridicol de mare de falsuri
oferite spre vanzare acolo. Desigur, pentru asta trebuie sa sufere si pasionatii :|
(C. Brancusi)
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

valentin1234 scrie::) ...."autoritatile" au sesizat numarul ridicol de mare de falsuri
oferite spre vanzare.....|
Sunt semne ca intram in normalitate. :idea:
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Am vrea noi, Alex...... :cry: :cry: :cry: :cry:
(C. Brancusi)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Mircica scrie:1. Vezi ca faci greseli grave de ortoepica si scriere.

Fara stima.
Salut Mircica,

Am o curiozitate....cum ai ajuns in posesia mailurilor respective?
Ca asa...din intamplare..... imi pare putin cam ..tras de par.Dar nu te contrazic,poate au ajuns din intamplare la tine.....
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mircica

Mesaj de Mircica »

Am explicat cum am ajuns sa le citesc (n-am afirmat niciodata ca sunt in posesia lor !): mi le-a aratat cineva, care le avea de la altcineva si acel cineva cine stie de unde le avea ca nu m-a interesat ever never si nici acum nu ma intereseaza ! Ne-am distrat copios pe tema asta si move on ! Mi-am amintit abia cand am citit "lacramatia" lui nea Hornea (care, serios acum, dl. Claudiu, vi se pare vreun erudit, sau vreun demn de incredere ???) si am rugat prietenul respectiv, daca le mai are, sa mi le trimita (le-a cautat vreo doua zile prin mailuri, sa stiti !), ca mi-a revenit starea de veselie. Cam asta-i tot, nu vad care-i problema. Eu, sincer, m-as ingrijora mai mult de ispravile unor "moderatori", stiti ca ati mai patit-o... Practic, ati inlocuit un rau cu alte citeva mai mici, dar asta e parerea mea personala, desigur ca nici nu trebuie si nici n-o sa tineti cont de ea. Cu stima !
mihaieros

Mesaj de mihaieros »

Cel putin amuzanta descrierea la acest anunt:
http://ceasuridemana.ro/ceas-omega_a274421.html
Ca sa vezi... "... REPLICA originală produsa la divizia de publicitate omega în anul lansării modelului original, în vara anului 2001"
Eu de asa ceva nu am auzit niciodata...
Ceasoholic
Scrie răspuns