multumesc frumos,sa vad cat ma mai tine febra (si mai ales punga)
ultimul sosit,ridicat acum o ora de la posta
Seamaster Quartz "Mariner"
Ref. ST 396.0840/196.0054 , cal. 1310
multumesc frumos.deocamdata nu se incadreaza la COSC,necesita o revizie generala.luni pleaca la ..... si cand vine sper sa aibe o abatere de max 2-3 sec/zi.
Felicitari pentru "125" - super. In alta ordine de idei, un Speedmaster vintage nici nu are de ce sa functioneze in standarde COSC. Mecanismele au fost facute/modificate sa functioneze corect in imponderabilitate nu pe Pamant , lasand gluma la o parte, poate fi ajustat la 2-3 sec., dar sinceri sa fim, nu trebuie sa ne chinuie prea tare ideea asta ...
multumesc ptr urari.imi cer scuze ca am uitat de o regula a site-ului si am precizat mai sus unde anume trimit ceasul la revizie.scuze din nou.ceasul neaparat treb sa aibe abaterea in limite admise COSC,sunt foarte tipicar de felul meu,daca nu se va putea rezolva, atunci il voi vinde dar teoretic ar trebui sa se rezolve
iti place mai mult 125 decat Holy Grail-ul? 125 mai gasesti,s-au facut 2.000 buc, Grail-ul e mult mai rar...se considera ca au fost facute pana in 1.000 buc, insa dupa ultimele date se pare ca au fost doar 200 buc....
Adevarul este ca imi plac ceasurile care au la baza Lemania 5100, deci, implicit Holy Grail, insa imi cunosc si limitele
Iar un cronograf COSC are si el farmecul lui