LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
Pt. toti cei care-si sarbatoresc onomastica, pt. admin. acestui forum Gabi, pt. Mihai galateanul si Mihai P. si pt. toti pe care nu v-am mentionat, va doresc sa fiti fericiti in toate ceasurile voastre.
Catalin V.
Catalin V.
Re: LA MULTI ANI
La multi ani le doresc tuturor celor ce poarta nume de Gabi,Gabita,Mihai Mihael etc.
Mihael-Claudiu Burlan
Mihael-Claudiu Burlan

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
La multi ani si tie, mai ales tie, sa te bucuri de un forum asa cum ti-ai dorit sa fie, realizari si impliniri dintre cele mai deosebite.
Cu respect, Catalin.
Stimati MIHAILI SI GAVRILI si tot ce deriva din acestia! La multi ani!Fiti sanatosi!Fiti fericiti!
Multumesc, La Multi Ani asemenea. 
Multumesc pentru urari.Adresez si eu un sincer ''La multi ani !!!!'' tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua numelui,iar celorlalti le trimit un salut calduros si niste ganduri bune tocmai din Oltenia!!!!!
Mihai P.
La Multi Ani !bbcbbc scrie:Stimati MIHAILI SI GAVRILI si tot ce deriva din acestia! La multi ani!Fiti sanatosi!Fiti fericiti!
AR1070-56E
La multi ani si sanatate.
-
Ovidiu-Liviu
Desi un pic cam tarziu,urez si eu tuturor celor care poarta aceste frumoase nume,Gavriil si Mihail cat si membrilor familiilor lor,un sincer"La multi ani",multa sanatate,fericire ,noroc si multe realizari de valoare in viata de zi cu zi.
La Multi Ani, User ! 
La multi ani, user!
Toate cele bune de la Brasov.
PS - Felicitari si pentru ultimul articol de pe blog! Super!
Toate cele bune de la Brasov.
PS - Felicitari si pentru ultimul articol de pe blog! Super!
Multumesc mult pentru urarea de la multi ani si felicitarile pentru articolul de pe blog.
Cu siguranta o sa mai urmeze si alte articole.
Cu siguranta o sa mai urmeze si alte articole.
La Multi ani,sa traiesti!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
La multi ani ! celor care isi serbeaza azi ziua de nastere cus (39), zaytsuca (26).