Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Este vorba de o reeditare in editie limitata de 250 + 150 exemplare (doua modele) a unui ceas Amfibia celebru printre colectionarii de ceasuri rusesti.
Nu este disponibil pentru vanzare pe piata libera, inscrierile pentru achizitie fiind facute cu muult timp in urma.
Realizarea proiectului a durat doar 4 anisori asa ca a fost nevoie si de multa rabdare pana a vedea ceasul real.
Insa avandu-l acum in mana cred ca a meritat.
Ceasul a intrecut asteptarile mele.
Povestea pe larg o gasiti aici.
http://forums.watchuseek.com/f10/vostok ... 41521.html
Nu este disponibil pentru vanzare pe piata libera, inscrierile pentru achizitie fiind facute cu muult timp in urma.
Realizarea proiectului a durat doar 4 anisori asa ca a fost nevoie si de multa rabdare pana a vedea ceasul real.
Felicitari. Originalul este deosebit , reeditarea pe masura.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
valentin1234
Felicitari si de la mine, heimdalg! Mai vrem poze si un scurt review....va rog frumosheimdalg scrie:Este vorba de o reeditare in editie limitata de 250 + 150 exemplare (doua modele) a unui ceas Amfibia celebru printre colectionarii de ceasuri rusesti.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Poza cu reversul este aici.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 9&start=75
Dar, dupa cum stiti, prefer sa pastrez acel subiect pentru cunoscatori
. Deci el nu face up! nici zup si nici tup pe forum.
Ceasul este interesant din punctul meu de vedere ca reeditare a unui model celebru si rar ca parul de pe ou.
Au fost doar doua modele de Amfibia cu bezel interior pe care pentru rapiditate in vorbire le numim "compressor".
De fapt ele nu au legatura cu elvetianul concept compressor fiind niste amfibii sadea dar cei care il alinta asa cunosc deja acest lucru si il apreciaza.
Acum cateva cuvinte despre ceas.
Fara sa exagerez e cel mai atent realizat Vostok pe care l-am vazut pana acum. Si cred ca am vazut cateva
.
In realitate are o multime de detalii care nu se vad in pozele facute de mine.
Cadranul are indexii si substanta luminescenta de pe indicatori verde deschis (ou de rata) iar pe bezel substanta luminescenta care constituie cifrele e alba. Un omagiu frumos adus originalului. Punctele de fosfor ale cadranului sunt subliniate de margini argintii. Chiar si acele linii portocalii de pe cadran au un luciu discret uneori.
Bezelul interior este bidirectional cu clik iar coronitele au resorturi care le imping spre exterior cand sunt desfiletate.
Carcasa cu suprafete oglinda spre curea pe exterior si in rest periata se imbina armonios cu bezelul finisat oglinda.
Ca minus pentru mine este faptul ca are cristal mineral iar nu plexicul (lucite) specific unui Amfibia.
In rest nu prea am ce sa ii reprosez.
In concluzie un ceas care se adreseaza pasionatilor de ceasuri rusesti care cunosc istoricul firmei Vostok si il apreciaza.

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 9&start=75
Dar, dupa cum stiti, prefer sa pastrez acel subiect pentru cunoscatori
Ceasul este interesant din punctul meu de vedere ca reeditare a unui model celebru si rar ca parul de pe ou.
Au fost doar doua modele de Amfibia cu bezel interior pe care pentru rapiditate in vorbire le numim "compressor".
De fapt ele nu au legatura cu elvetianul concept compressor fiind niste amfibii sadea dar cei care il alinta asa cunosc deja acest lucru si il apreciaza.
Acum cateva cuvinte despre ceas.
Fara sa exagerez e cel mai atent realizat Vostok pe care l-am vazut pana acum. Si cred ca am vazut cateva
In realitate are o multime de detalii care nu se vad in pozele facute de mine.
Cadranul are indexii si substanta luminescenta de pe indicatori verde deschis (ou de rata) iar pe bezel substanta luminescenta care constituie cifrele e alba. Un omagiu frumos adus originalului. Punctele de fosfor ale cadranului sunt subliniate de margini argintii. Chiar si acele linii portocalii de pe cadran au un luciu discret uneori.
Bezelul interior este bidirectional cu clik iar coronitele au resorturi care le imping spre exterior cand sunt desfiletate.
Carcasa cu suprafete oglinda spre curea pe exterior si in rest periata se imbina armonios cu bezelul finisat oglinda.
Ca minus pentru mine este faptul ca are cristal mineral iar nu plexicul (lucite) specific unui Amfibia.
In rest nu prea am ce sa ii reprosez.
In concluzie un ceas care se adreseaza pasionatilor de ceasuri rusesti care cunosc istoricul firmei Vostok si il apreciaza.

-
PigBrother
Vostok 2403

-
PigBrother
Kirovskie Poljot 2408

-
marcelmarian
Primit de citeva zile cadou. Poljot 17 jewels, mecanism cal. 2614.2H

Cadranul uzat.( Cine stie prin ce "bătălii" a fost purtat).

Cadranul uzat.( Cine stie prin ce "bătălii" a fost purtat).
Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !
Atat de rar am vazut ceas rusesc cu cadranul pastrat bine
.....probabil pentru ca au fost purtate la greu iar sistemele de etansare la ele nu au fost din cele mai reusite..

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
Alexvintage