Ceasuri interesante de vanzare pe net

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
Zar

Re: Ceasuri interesante de vanzare pe net

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

QUINTING Mysterious Chronograph 18k Yellow Gold Wristwatch

https://www.ebay.com/itm/QUINTING-Myste ... SwuK1a~sSh
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
danny

Mesaj de danny »

octavian

Mesaj de octavian »

Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Ceasul a fost candva ceva deosebit. Starea actuala e insa indoielnica (aratatoare nepotrivite si fara rattrapanta functionala).
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Vintage Helvetia military pilots Chronostop watch

https://www.ebay.com/itm/ultra-very-rar ... SwStdbAfcc
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

MATHEY-TISSOT Rolly Vintage Automatic

EXTRA $100 OFF W/ CODE "EXMYT100" - TOTAL: $279.99
retail:$800.00

https://www.jomashop.com/mathey-tissot- ... 01atv.html
spawni

Mesaj de spawni »

Te intelegi cu omul sa iti trimita ceasul prin curier, si dupa 30 de minute iti zice ca s-a decis sa il vanda in orasul sau, la altcineva. Niste gunoaie de oameni! Te intelegi primul la ceas, si dupa il da la altul. Astfel de gunoaie trebuie evitate!!

http://ceasuridemana.ro/poljot-chrono-s ... 78240.html
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Chiar daca frustrarea ta este pe undeva de inteles, nu cred ca acesta ar trebui sa fie tonul. Pana la urma, nu poti acuza nici o pierdere financiara.
Am patit-o de cateva ori ca un vanzator sa organizeze o mica licitatie informala intre mai multi cumparatori. De ce ar fi asta o problema?
Ai incercat sa-i oferi mai mult decat cumparatorul local?

In secundar, cu certitudine ai gresit topicul.
sorin cristian

Mesaj de sorin cristian »

Același lucru l-am pățit si eu acum vreo 2 ore cu domnul respectiv...cautand in memorie si in arhiva mailului,am constatat ca acelasi personaj,pe atunci locuind in București,in 2014,a procedat identic!Atunci avea la vanzare cronografe mecanice Dreffa!Cred ca mai degraba este ori bataie de joc,ori probleme cu capul!
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Strela la 600 lei....pomana mai ales la ce stare e
spawni

Mesaj de spawni »

cataradoi scrie:Chiar daca frustrarea ta este pe undeva de inteles, nu cred ca acesta ar trebui sa fie tonul. Pana la urma, nu poti acuza nici o pierdere financiara.
Am patit-o de cateva ori ca un vanzator sa organizeze o mica licitatie informala intre mai multi cumparatori. De ce ar fi asta o problema?
Ai incercat sa-i oferi mai mult decat cumparatorul local?

In secundar, cu certitudine ai gresit topicul.
Am un ton, cat se poate de normal. Insa daca te intelegi cu cineva, pentru ceva, bateti palma si totul e oficial.. atunci batut in cuie este (cel putin pentru mine asta inseamna sa ai cuvant).

Si cu certitudine nu am gresit forumul, te asigur. Insa urasc bisnitareala si nesimtirea unora.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

1. Am spus ca ai gresit TOPICUL, nu FORUMUL. Trebuia sa-ti povestesti supararea in topicul de feedback, nu de ceasuri interesante de vanzare pe net.

2.Nu-l cunosc pe vanzator, dar realitatea este urmatoarea: afacerea se considera incheiata si proprietatea ceasului se schimba atunci cand il platesti, integral sau macar partial.
Pana la acel moment, ceasul este in proprietatea vanzatorului, care dispune de el cum vrea.
Daca ti-l trimitea prin curier si-l fura curierul, ii dadeai banii? Pe principiul ca ati avut o intelegere?

De asemenea, ce insemna "te intelegi primul la ceas"? Ai gasit un chilipir si ai vrut sa profiti de el?

3. Ce insemna "urasc bisnitareala"? Ar trebui sa-ti vanda cineva ceasuri mai ieftin decat le-a cumparat pentru... spiritul solidaritatii si pasiunea pentru ceasuri?
Daca tu erai dispus sa platesti un pret si alt cumparator un alt pret, pretul pietei este facut de cel care ofera mai mult. Nu este bisnitareala, este bun simt.
spawni

Mesaj de spawni »

cataradoi scrie:1. Am spus ca ai gresit TOPICUL, nu FORUMUL. Trebuia sa-ti povestesti supararea in topicul de feedback, nu de ceasuri interesante de vanzare pe net.

2.Nu-l cunosc pe vanzator, dar realitatea este urmatoarea: afacerea se considera incheiata si proprietatea ceasului se schimba atunci cand il platesti, integral sau macar partial.
Pana la acel moment, ceasul este in proprietatea vanzatorului, care dispune de el cum vrea.
Daca ti-l trimitea prin curier si-l fura curierul, ii dadeai banii? Pe principiul ca ati avut o intelegere?

De asemenea, ce insemna "te intelegi primul la ceas"? Ai gasit un chilipir si ai vrut sa profiti de el?
Uita-te te rog si ce a scris sorin cristian mai sus. Deci omul e recidivist, si stai linistit ca nu am fost cu gandul ca, 'am gasit un chilipir si am vrut sa profit de el'. Sunt colectionar ca toata lumea de aici. Insa cum se zice: in lume sunt 7 miliarde de caractere diferite, deci..
Scrie răspuns