Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Ce ziceti de intalnirea Ceasornicar 2019 la Facai? Neaparat sa prindem si ziua de luni...
-
petermarks
Va recomand cazare : HANUL ROSU
petermarks scrie:Va recomand cazare : HANUL ROSU
,,ne fac oltenii la buzunare de nu ne vedem,,....foarte URAT spus, domnule Emil .....Emil68 scrie:ne fac oltenii la buzunare de nu ne vedem...
dar e misto ideea, spargem ceva bani si stam si la o bere si un mic cu d-l Nicola, sa mai invatam cate ceva...
Vad ca aveti , unii , o mare problema ca exista un targ de vechituri saptamanal , cum sunt pe toate meleagurile ( si la dvs acasa ), unde se duce domnul Nicola si mai cumpara ceasuri....sunt reactii de frustrare nejustificate , veniti si dvs sa cautati sau mergeti ( cum sunt convins ca o faceti , dar nu spuneti ) in targurile din localitatile dvs si cautati...ce face domnul Nicola cu ceasurile , cu cat le vinde , care i profitul ,e treaba dumnealui si poate fi sau nu etic...
Sa stiti , domnule Emil, ca hoti , samsari , grobieni sunt peste tot , chiar peste tot....
Domnule dino-z, afirmatia mea este facuta in sensul aprecierii spiritului recunoscut de comerciant bun al oltenilor si a capacitatii lor de a face bani si din “piatra seaca”, nicidecum in sensul spus de dv... eu imi cer scuze daca s-a inteles gresit, am copilarit in zona si am rude inca pe acolo, in nici un caz nu as jigni pe cineva pt ca m-as jigni pe mine insumi in primul rand! Iar daca ati citit tot, in final am spus chiar ca avem ce invata de la d-l Nicola...
Era sa uit, domnule dino_z, si eu sunt dintre cei care merg prin targuri si mai si cumpara cate ceva... spre exemplu, “buzunărelul” e de duminica din targ:

PAM-PAM!dino_z scrie: [...] si poate fi sau nu etic...
Exact acolo era buba si discutia ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Da? A naibii treabă....poate facem un club săptămânal de limba română/lăutărie cu el.Emil68 scrie: Iar daca ati citit tot, in final am spus chiar ca avem ce invata de la d-l Nicola...
Cică bicicletele "e" precum săruturile, mireasa și meseria:
se fură, nu se cumpără!
Da' ceasurile?
Dacă se face si un curs de etica afacerilor, ma-nscriu si eu!
Asa, ca la ultima achizitie, ca tot "ne-a omorat" staroste Nicola cu un 36k, sa va zic ca am capturat un Hamilton 625, ca-i rar rau, 631 am vreo 6 (AS 1920), dar asta nu voia ca sa vie, neam!

Acu' ce-o fi 625 asta?
se fură, nu se cumpără!
Da' ceasurile?
Asa, ca la ultima achizitie, ca tot "ne-a omorat" staroste Nicola cu un 36k, sa va zic ca am capturat un Hamilton 625, ca-i rar rau, 631 am vreo 6 (AS 1920), dar asta nu voia ca sa vie, neam!

Acu' ce-o fi 625 asta?
E f frumos Hamiltonul acesta.
Pun o poza mai ca lumea sa-l admiram si noi. cum sta pe mana?
Pun o poza mai ca lumea sa-l admiram si noi. cum sta pe mana?
Azi l-am cumpărat și nu a ajuns la mine. Poza este făcută de ex-ul!
Pe la Crăciun sper sa revin cun o poză Bună!
Pai de unde l-ai cumparat? De pe Jupiter?Achraf scrie:Azi l-am cumpărat și nu a ajuns la mine. Poza este făcută de ex-ul!
Nu, dar e frate cu H Space Odyssey și face o călătorie mai lungă!
Sa fie un ETA 2832?Achraf scrie:Cică bicicletele "e" precum săruturile, mireasa și meseria:
se fură, nu se cumpără!
Da' ceasurile?![]()
Acu' ce-o fi 625 asta?