AJUTOR Identificare ceas Emporio Armani swiss made

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
HandWatch

AJUTOR Identificare ceas Emporio Armani swiss made

Mesaj de HandWatch »

Salutare tuturor! Sper sa nu incalc vreun regulament.

Am un ceas de la Emporio Armani, pe spate, scrie firma, ca este din inox, ca este rezistent la apa, produs il Elvetia (Swiess Made) iar mai jos codul "4448G", pe curea scrie: "Genuine Leather" iar pe celalata brandul Emporio Armani + logo ul.

"Ceasul" in sine e alcatuit din 2 ceasuri, unul pe baterii (electric), iar celalat mecanic (cu sistem de incarcare mercanic special printr-un semi cerc, dar si prin rotire).

Va rog sa ma ajutati sa indentific si eu acest model, pana acum nu l-am gasit nicaieri pe internet, cinvea specula ca poate fi facut special la comanda in USA, dar nu prea are legatura..

Las si pozele deoarece fac cat 1000 de cuvinte.. Va multumesc enorm de atentia acordata!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
marian_sro

Re: AJUTOR Identificare ceas Emporio Armani swiss made

Mesaj de marian_sro »

Gunoi china
HandWatch

Mesaj de HandWatch »

marian_sro scrie:Gunoi china
Niste chinezi nu ar pune bratara din piele, si nici mecanism mecanic care e facut uluitor de bine. Dupa o mica vizita la un pasionat de asa ceva, mi-a zis ca dupa finisaje este imposibil sa fie replica, si are 2 ceasuri pentru fuse orare diferite, ceasul fiind dedicat unui afacerist, de la care a si fost primit cadou.

Orice raspuns cum ca ar fi clona chinezeasca va fi ignorat, si asta pentru ca sunt super convins ca nu e replica. Nu trebuie sa fii profesionist ca sa iti dai seama, numai cum il simti in mana, de la greutate si daca au joc butoanele, metalul agata, cureaua e din imitatie, mecanismul e Doamne ajuta!.. deci.. sa fim seriosi.
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

:lol:
Bine.
dino_z

Mesaj de dino_z »

HandWatch scrie:
marian_sro scrie:Gunoi china
Niste chinezi nu ar pune bratara din piele, si nici mecanism mecanic care e facut uluitor de bine. Dupa o mica vizita la un pasionat de asa ceva, mi-a zis ca dupa finisaje este imposibil sa fie replica, si are 2 ceasuri pentru fuse orare diferite, ceasul fiind dedicat unui afacerist, de la care a si fost primit cadou.

Orice raspuns cum ca ar fi clona chinezeasca va fi ignorat, si asta pentru ca sunt super convins ca nu e replica. Nu trebuie sa fii profesionist ca sa iti dai seama, numai cum il simti in mana, de la greutate si daca au joc butoanele, metalul agata, cureaua e din imitatie, mecanismul e Doamne ajuta!.. deci.. sa fim seriosi.
,,Orice raspuns cum ca ar fi clona chinezeasca va fi ignorat, si asta pentru ca sunt super convins ca nu e replica,,
V ati si raspuns)))
Vad ca stiti mai bine..in definitiv de ce nu desfaceti capacul sa vedem uluitorul mecanism cu ,,acel semicerc,,?)))
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Eu ma intreb cum v-ati dat seama ca jumatate este mecanic/automatic.
Presupun ca va referiti la partea stanga, cea fara secundar.
Dar daca este fara secundar, sunteti sigur ca este un mecanism automatic?
Daca admitem ca este, atunci sigur este un mecansim de dimensiuni mici, de doamne. Ceea ce nu este neaparat de invidiat.

Dar cel mai tare eu ma intreb ce masoara cadranele de la jumatatea cu cronograf. Subcadranul de la ora 3 indica ziua lunii. Ok, dar restul? Nici batut nu ma prind ce indica subcadranul de la ora 6, care pare un fel de AM/PM sau ceva.

Iar cel de la ora 9 - cu 2 si cu 5 - cred ca nu sunt din sistemul nostru metric.
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Desfacerea capacului va elucida totul:)
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

cataradoi scrie: Iar cel de la ora 9 - cu 2 si cu 5 - cred ca nu sunt din sistemul nostru metric.
E sirul lui Fibonacci. Cand nu te hotarasti pt un ceas Gucci sau unul Armani, te uiti la acel cadran.
I lost faith in humanity.
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

cataradoi scrie:Eu ma intreb cum v-ati dat seama ca jumatate este mecanic/automatic.
Presupun ca va referiti la partea stanga, cea fara secundar.
Dar daca este fara secundar, sunteti sigur ca este un mecanism automatic?
Daca admitem ca este, atunci sigur este un mecansim de dimensiuni mici, de doamne. Ceea ce nu este neaparat de invidiat.

Dar cel mai tare eu ma intreb ce masoara cadranele de la jumatatea cu cronograf. Subcadranul de la ora 3 indica ziua lunii. Ok, dar restul? Nici batut nu ma prind ce indica subcadranul de la ora 6, care pare un fel de AM/PM sau ceva.

Iar cel de la ora 9 - cu 2 si cu 5 - cred ca nu sunt din sistemul nostru metric.
Ala de la 6 se vrea cadran de 24h. Cel de la 9 creca e sa fie simetria.cum.spuneam gunoi meid in china
HandWatch

Mesaj de HandWatch »

Toate acele se misca, de aceea am si cerut sfaturile unui expert, nu cred ca cineva vine si spune: "E made in China" doar pentru ca are ceva ce inca nu stie, bine.. acum adevarul e ca nici eu nu stiu exact. Dar chiar de ar fi Chinezesc, ti-ai putea da seama dupa calitate, numai cat il tii in mana 20 secunde.

Da, nu stiu cum ii spune la acel semicerc, dar cand misti mana, datorita fortei centrifugale, el se invarte, si asa se "incarca".

Poze cu interiorul:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sunt 100% sigur ca nu am tot aurul din lume, doar ca la orice ceasornicar am fost mi a zis ca este original doar ca nu poate indentifica modelul.

Bateria de la cel electric a fost schimbata de mine, iar capacul avea o garnitura care a fost pierduta de un "expert" :|

Va multumesct la toti de feedback uri, si, daca se poate, mai astept si altele cu multumiri din avans!
mihaieros

Mesaj de mihaieros »

din pacate e o chinezarie jenanta... Sincer... nu stiu unde ati vazut dvs. calitate... eu vad numai "probleme"
Dar stiti ce? E important sa va placa dvs...
Ceasoholic
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

As fi pariat ca mecanismele sunt exact invers, adica cel simplu sa fie automatic.
Din pacate nu e ce trebuie, insa cum spunea un coleg, important e sa va placa dv!
Colegii au fost suspiciosi de la inceput si din cauza marcii, care este mai mult o marca fashion si nu una consacrata de ceasuri.
Toata stima!
theidle86

Mesaj de theidle86 »

Din pacate, colegii au dreptate. Asemanarea cu ceasul asta: http://www.replica-watchesuk.org.uk/rep ... -4528.html de pe un site numit Replica watches iti da de gandit? Daca tot nu te-am convins, scrie "Swiss made" pe cadran...mecanismele alea sunt chinezesti, niciodata elvetiene, nici macar cel quartz. Tot nu te-am convins?
De obicei ceasurile "fake" combina elemente de la mai multe ceasuri originale (de la firma respectiva sau nu), pentru a nu fi gasit modelul exact pe net, ceea ce ii face pe cei care nu se pricep sa creada ca e ceva rar. Pe un ceas original nu va scrie swiss made daca nu e, etc.
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

Cred ca nenea Gherghin e-n concediu :lol: .
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
borsy

Mesaj de borsy »

:lol: :lol: :lol:
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Încuiat