Ce purtati astazi ?
-
MladinDorian
- Site Admin
Re: Ce purtati astazi ?
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Sa il purtati cu placere!
In ultimul timp am vazut ca s-a creat un adevarat fenomen in jurul batranelor Electronica.
In ultimul timp am vazut ca s-a creat un adevarat fenomen in jurul batranelor Electronica.

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Sorna “Monster” din 1968
:

-
dasefx1980
Gubelin Flamenco Chronograph ( ETA 2894-2, cca 2005)
Nu ma descurc sa incarc poza din telefon.
Nu ma descurc sa incarc poza din telefon.
-
dasefx1980

Scuze, nu am mai putut edita mesajul anterior
Merci Workman, e interesant Zodiacul, intradevar.
Dar abia acum am vazut Sinn-ul - care-mi place tare, precum zi Gubelin-ul - genul asta de carcasa ma atrage ca un magnet!
Dar abia acum am vazut Sinn-ul - care-mi place tare, precum zi Gubelin-ul - genul asta de carcasa ma atrage ca un magnet!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire