Ce purtati astazi ?
-
Alexvintage
Re: Ce purtati astazi ?
Candidatul perfect pentru zmeura de aur.
bonheur scrie:Nici mie nu imi place modelul asta, cadran prea flashy, bratara jubilee mi se pare ca nu merge cu ceasul asta, cel pe oyster arata mai bine. Ce imi place la el: are Easylink.
E "celebrul" Datejust "Wimbledon", nu e un cadran nou. A fost promovat de Roger Federer la Wimbledon (nu mai stiu in ce an), de aici si porecla:
https://hk.asiatatler.com/style/5-rolex ... er-federer
Nu-l judecati dupa pozele mele ca nu ii fac cinste. Insa, asa e, e un cadran pe care il iubesti sau il urasti, dar va zic ca in realitate arata mult mai bine.
Oricum, lasand cadranul asta la o parte (nu de asta am postat).......referinta asta de Datejust este, in opinia mea, best-buy la Rolex la ora actuala (pentru motivele enumerate mai sus). Accept ca ceasul nu place tuturor si, de asemenea, ca Rolex nu este o marca preferata de toata lumea. E perfect normal.
Nu disperati, e loc sub soare pentru toti.
In opinia mea 114300 este best buy. Pacat ca nu are Easylink. 
bonheur scrie:In opinia mea 114300 este best buy. Pacat ca nu are Easylink.
Nu prea e best-buy si uite care rationamentul meu:
OP39 de care zici tu costa 5000 de euro. Nu are easylink, nu are mecanismul nou si nici vreo alta complicatie. E un ceas f simplu si frumos, insa......
DJ41 (care de fapt are un diametru de 39.5mm) costa 6500E si are easylink, data si noul mecanism
3235 care tine 70 de ore.
PS: orice Rolex modern e o alegere buna, depinde de buget si preferinte.
Si ca sa nu fiu off-topic, pun si o poza cu un alt ceas incercat:

Orient Senator/vintage.
Am vrut sa fac-pun poza ieri, fiind o zi deosebita in familia mea; nu am apucat asa ca azi a trebuit sa umplu iar paharul (nu ca as regreta in vre-un fel
):

Nu eram hotarat in care topic/sectiune sa pun aceasta poza, unii vad ca pun aceeasi/aceleasi poze concomitent in mai multe locuri.
PS: la previzualizarea pozei vad ca sigla photobucket-ului acopera cumva ceasul. Asta este... data viitoare pun ceasul pe gatul sticlei
.
Am vrut sa fac-pun poza ieri, fiind o zi deosebita in familia mea; nu am apucat asa ca azi a trebuit sa umplu iar paharul (nu ca as regreta in vre-un fel

Nu eram hotarat in care topic/sectiune sa pun aceasta poza, unii vad ca pun aceeasi/aceleasi poze concomitent in mai multe locuri.
PS: la previzualizarea pozei vad ca sigla photobucket-ului acopera cumva ceasul. Asta este... data viitoare pun ceasul pe gatul sticlei
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
- calin gabi
Felicitari Danny, e deosebit!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Frumos Lindbergh, D-le "IWC", dar prefer totusi varianta echipata cu 989. Si aceasta cu 2892 este ok, dar e chestie de pedigree ...IWC scrie:![]()
https://www.chrono24.com/longines/longi ... 329536.htm
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Azi ,ziua Seiko.Ca le-am cam neglijat:

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire