Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Da. Trebuie avut grija la momentul setarii datei manual.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Modelul nu are geam de safir ci cristal tratat (Hardened Mineral) . Daca safirul are duritatea 9 pe scara Mohs din cate cunosc cristalul netratat are între 5 şi 6. Deci, un geam Hardened Mineral ar putea avea 7-8. As zice ca nu e rau si in acest caz nu are rost sa ma cramponez prea tare ca nu e geam de safir...desi ar fi putut sa puna ...ma rog alegerea producatorului.
Sigur - nu acele cifre. Diferenta de duritate intre mineral (tratat sau nu) si safir este foarte mare, plus pret pe masura. Sunt si alte diferente notabile : mineralul este elastic, safirul este casant.
AR1070-56E
IMPROPRIU SPUS ca mi s-a pus pata, pentru ca n-am nici o sansa, dar ...
Daca as avea o linie de ceasuri, asa le-as face!

Daca as avea o linie de ceasuri, asa le-as face!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Foarte frumos, profu' ! 
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Ebel Le Modulator Blue Dial

Nu stiu cat de elastic este geamul mineral. Eu stiam ca hesalitul este cel elastic.Zar scrie:Sigur - nu acele cifre. Diferenta de duritate intre mineral (tratat sau nu) si safir este foarte mare, plus pret pe masura. Sunt si alte diferente notabile : mineralul este elastic, safirul este casant.
Cred ca se refera la faptul ca un cristal mineral se sparge mai greu dar se zgarie mai usor decat un safir. Nu neaparat ca este "elastic" precum un plexi, care da, se deformeaza cel mai mult fara a se sparge dar se zi zgarie cel mai usor.bonheur scrie:Nu stiu cat de elastic este geamul mineral. Eu stiam ca hesalitul este cel elastic.Zar scrie:Sigur - nu acele cifre. Diferenta de duritate intre mineral (tratat sau nu) si safir este foarte mare, plus pret pe masura. Sunt si alte diferente notabile : mineralul este elastic, safirul este casant.
Hamilton Khaki Field Chronograph blue dial (Valjoux 7750):

TISSOT Le Locle Automatic Regulator

și Raymond Weil Maestro Skeketon sau Freelancer Skeleton calibru RW1212

și Raymond Weil Maestro Skeketon sau Freelancer Skeleton calibru RW1212

Ma tot uit la el de cateva saptamani, pacat ca nu e prin magazine pe la noi sa il vad live:
Victorinox - 241812

Victorinox - 241812

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.