Ceasuri interesante de vanzare pe net

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
Zar

Re: Ceasuri interesante de vanzare pe net

Mesaj de Zar »

Eu am fost tentat sa-l iau pe cel la 36K dar are cadranul banal (standard) și am renunțat de curând având în vedere ce cadrane deosebite a scos GS în ultima vreme ...
AR1070-56E
mihaieros

Mesaj de mihaieros »

Vai... da' ce luna noua avem astazi...
E clar e un ceas de cacao. Lemania cronograf monopusher e cah.
Multumesc moderatorului si il rog ca pe viitor, in limita timpului, sa ne explice si noua profanilor unde a vazut ochiul lui vigilent ca un ceas e Fake.
Acu' sa nu se inteleaga gresit - eu n-am spus vreodata ca ceasul e original sau ceva... Eu am vazut anuntul, si am crezut ca e ceva interesant. Da' gata! N-o sa mai postez niciodata ceva in topicul acesta. M-am lecuit.

A. si sa nu uit: :shock: :shock: :roll: :!: :idea: :?: :( :mrgreen: :P :D 8) :evil:

... sper ca n-am facut vreo greseala gramaticala ca am pus-o.
Ceasoholic
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Multumesc Zar pentru pont, si mie imi facea cu ochiul tot acela, dar am facut “greseala” (salvatoare, de altfel) sa-l probez mergand cu SARB033 la mine...a disparut astfel orice “x-factor” in privinta GS, doar forma carcasei mai luceste un pic in memoria mea...
La Rolex, cand am vizionat OP, am fost cu un banal Hamy’ chrono, ca sa nu ma “incurce”, si tot nu m-a “miscat” nici un OP...
Nu sunt pentru mine, din pacate ( pentru ei), asta nu inseamna ca nu sunt excelent realizate, normal. Si ma bucur pentru cei care au gasit “conexiunea” cu ele.
Urmeaza Tudor, sa inteleg cum e facut un diver la 39mm...o sa incerc sa nu iau atunci SKX009 cu mine! :wink:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

mihaieros scrie: Multumesc moderatorului si il rog sa ne explice si noua profanilor .....
Nepotriviri: carcasa civila, secundar cronograf aiurea, marcaje lipsa.
Nu am verificat seria mecanismului care ar putea releva alte surprize. :wink:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

PS.
la o privire mai atenta, bine ascuns in poza care surprinde mecanismul, se vede (in dreptul orei 9) un arc de sarma care nu ar avea ce sa caute acolo. Asta spune tot despre onestitatea vanzatorului. :mrgreen:
seba

Mesaj de seba »

Emil68 scrie:Multumesc Zar pentru pont, si mie imi facea cu ochiul tot acela, dar am facut “greseala” (salvatoare, de altfel) sa-l probez mergand cu SARB033 la mine...a disparut astfel orice “x-factor” in privinta GS, doar forma carcasei mai luceste un pic in memoria mea...
La Rolex, cand am vizionat OP, am fost cu un banal Hamy’ chrono, ca sa nu ma “incurce”, si tot nu m-a “miscat” nici un OP...
Nu sunt pentru mine, din pacate ( pentru ei), asta nu inseamna ca nu sunt excelent realizate, normal. Si ma bucur pentru cei care au gasit “conexiunea” cu ele.
Urmeaza Tudor, sa inteleg cum e facut un diver la 39mm...o sa incerc sa nu iau atunci SKX009 cu mine! :wink:
Emil,platim in plus pentru finisare,pentru mecanism....
Poate avem pretentii prea mari vis a vis de acel "X" factor....
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Alexvintage scrie:PS.
la o privire mai atenta, bine ascuns in poza care surprinde mecanismul, se vede (in dreptul orei 9) un arc de sarma care nu ar avea ce sa caute acolo. Asta spune tot despre onestitatea vanzatorului. :mrgreen:
Mie cadranul mi se pare Fake.sau măcar rescris.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Cadranul e si el fake, vopseaua prea proaspata, reperele luminoase de la ora 3 si 9 sunt gresite, la fel si inscriptia "T Swiss Made T"(care se intalneste la Rolex dar nu la Lemania :lol: ) iar aratatorul numaratorului de minute e din cu totul alt film.

La cate belele are (carcasa nepotrivita, cadran fals, aratatoare disparate si mecanism reparat ciobaneste) se potriveste perfect in categoria de ceasuri "interesante" de vanzare pe net. :lol:
Multumim inca odata pentru semnalare.
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Scrie răspuns