Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Eu am crezut ca glumesti cu o asemenea denumire!
Dar, surpriza! chiar exista marca!
Oricum, da, ai dreptate! Iesea mai bine poza decat filmare, mai ales ca m-ai prins in slapi!
Oricum, da, ai dreptate! Iesea mai bine poza decat filmare, mai ales ca m-ai prins in slapi!
Haha, nu glumeam. Uite, exista si bere care se numeste asa: "Michelob ULTRA Dragon Fruit Peach" nu stiu daca ai vazut Family guyMircea scrie:Eu am crezut ca glumesti cu o asemenea denumire!
La Family guy nu ma uit dar mi-am doctoratul in bere, deci am baut Michelob!theidle86 scrie:Haha, nu glumeam. Uite, exista si bere care se numeste asa: "Michelob ULTRA Dragon Fruit Peach" nu stiu daca ai vazut Family guyMircea scrie:Eu am crezut ca glumesti cu o asemenea denumire!
Oricum, da, ai dreptate! Iesea mai bine poza decat filmare, mai ales ca m-ai prins in slapi!)
Iar dialogul absurd l-am invatat la tara, la mamaia, la Berlin!
Fossil - Coachman (CH2564)
Nota : achizitionat special pt. nuanta cadran.

Nota : achizitionat special pt. nuanta cadran.

AR1070-56E
Stiu ca e stift... dar exceptand cadranul (probabil afectat in timp...), ceasul arata impecabil.
Stampila de pe capacul interior si data exacta de fabricatie de pa mecanism au fost motivele pentru care l-am luart

Stampila de pe capacul interior si data exacta de fabricatie de pa mecanism au fost motivele pentru care l-am luart

Ceasoholic
De la poporul frate si sora Rusia
Poljot Blue Angels NAVITIMER editie limitata nr 908/999

img hosting

Poljot Blue Angels NAVITIMER editie limitata nr 908/999

img hosting

-
Alexvintage
Frate si sora cu cine? Cu Iliescu? Cu Romania n-au fost niciodata "infratiti". Amintiti-va de vorbele lui Tanase.Scarface scrie:De la poporul frate si sora Rusia...
Pai,s-au infratit cu cine au vrut ei....desi reciproca nu a fost valabila.Alexvintage scrie:Frate si sora cu cine? Cu Iliescu? Cu Romania n-au fost niciodata "infratiti". Amintiti-va de vorbele lui Tanase.Scarface scrie:De la poporul frate si sora Rusia...