Ultima achizitie
-
valentin1234
Re: Ultima achizitie
Superb Movado, felicitari! Super-rar in starea asta.....si mai rar in 3 registre! 
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- controller
Fooarte frumos Movado! ..felicitări pentru achiziție. 
If time is money, I'll spend my money on time.
Este in aur 18k, m95 defapt, am scris gresit.flexibil29 scrie:Superb Movado , este in carcasa de aur sau placat ?
Inca nu a ajuns la mine, sper sincer sa nu fie rescris nimic la el, in rest sunt tare tare multumit.
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Super achizitie, felicitari!catalin68 scrie:Este in aur 18k, m95 defapt, am scris gresit.flexibil29 scrie:Superb Movado , este in carcasa de aur sau placat ?
Inca nu a ajuns la mine, sper sincer sa nu fie rescris nimic la el, in rest sunt tare tare multumit.
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Din pacate, din spusele vanzatorului, cadranul este rescris... "Quadrante con ristampa professionale". Arata insa foarte OK, daca nu te deranjeaza aspectul.
De blec fraidei:
un japonez premier (subtire, de costum) -60% discount

si un elvetian termocompensat (casual) -60%discount

+ parfumul...
-30% discount
un japonez premier (subtire, de costum) -60% discount

si un elvetian termocompensat (casual) -60%discount

+ parfumul...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
-
mihai.moldovan
Foarte frumoase! Sa le purtati sanatos. Frumos Seiko, foarte elegant.
I lost faith in humanity.
Merci.
In realitate, Seiko arata mai bine decat in poze.
In realitate, Seiko arata mai bine decat in poze.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
-
Marian Vintage
Felicitări,frumos ceas.flexibil29 scrie:Multumesc "bonheuer" , dupa ce am pus intrebarea am cautat aici pe forum si am mai gasit un post mult mai vechi cu exact cazul in cauza. Intradevar este un ceas frumos, eu cand l-am primit am fost absolut fascinat atat de frumusetea ceasului cat si de conditia lui. Cel mai important pentru mine este dupa cum spuneam si mai devreme ca ceasul a venit in cutia lui originala, are cureaua lui originala cu catarama iar cadranul si limbile par neatinse ceea ce imi intareste convingerea ca nu a fost desfacut niciodata. Am decis sa il trimit la Longines si chiar daca voi plati 120 £ in plus macar sa stiu ca am pentru el si Certificat de Autenticitate oficial.
PS. Cateva poze suplimentare![]()
imagehosting
upload images
upload photos online
upload
Nu este nevoie să trimiți ceasul la Longines,Extrasul de Arhivă este gratuit, in doua,trei săptămâni il ai acasă ,expediat gratuit de Longines.
-
Marian Vintage
Ah,și serviciul este total gratuit.
Extrasul electronic (pe email) este gratuit. Celălalt (pe hârtie, care atestă și originalitatea ceasului) este pe bani. Și cred că trebuie să trimiți și ceasul, altfel n-ar avea de unde să știe că toate piesele sunt originale.
-
Marian Vintage
Eu am până acum trei ceasuri la care am primit Extrasul gratuit,si cred ca așa este si in continuare,nu trebuie sa trimiți ceasul,este de ajuns sa trimiți poze clare cu serialul, referenta,si cadranul...cataradoi scrie:Extrasul electronic (pe email) este gratuit. Celălalt (pe hârtie, care atestă și originalitatea ceasului) este pe bani. Și cred că trebuie să trimiți și ceasul, altfel n-ar avea de unde să știe că toate piesele sunt originale.
-
Marian Vintage
Foarte frumoase si Movado si Longines!
Ar trebui sa fac o rubrica speciala:
ULTIMA ACHIZITIE ... RATATA!
Am ratat acum vreo luna un Moeris 18k Chrono, cu EP ... vandut cu 400$!!!

Ar trebui sa fac o rubrica speciala:
ULTIMA ACHIZITIE ... RATATA!
Am ratat acum vreo luna un Moeris 18k Chrono, cu EP ... vandut cu 400$!!!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Intai am vazut pozele Moeris-ului pe postarea dumitale, domn Adi si fara sa iti citesc randurile, am zis in barba: ''superb ceas, coane! Asa da!'' - ca imediat sa ma traga de pleoape cuvantul ''Ratate''... imi pare rau pentru domnia ta ca nu ti l-ai adaugat in colectie!
Cat despre site-ul catre care m-ai trimis, primul ceas a carui descriere am citit-o avea 50 mm (
) diametru si se numea si ''Mariana'', de unde deduc ca, facand o legatura intre dimensiuni si nume, iese Groapa Marianelor spre care ma diriguesti cu prietenie 
Cat despre site-ul catre care m-ai trimis, primul ceas a carui descriere am citit-o avea 50 mm (
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"