Ce purtati astazi ?
-
mihai.moldovan
Re: Ce purtati astazi ?
Ala albastru cu moon phase e extraordinar! Nu vad niciun inscris.
I lost faith in humanity.
E no namemihai.moldovan scrie:Ala albastru cu moon phase e extraordinar! Nu vad niciun inscris.
Sunt foarte curios unde le-ai probat. Sunt "very rare" inclusiv de vazut. Ultima data am vazut H.Moser & Cie in Florenta.
Dubai, orasul tuturor posibilitatilor
Cel moonphase e chiar superb.
Cel moonphase e chiar superb.
Am vazut toate modelele Moser cu ocazia asta. Ba chiar am si participat la un masterclass Moser, cum se face “hairspring”-ul.MixMaster scrie:Sunt foarte curios unde le-ai probat. Sunt "very rare" inclusiv de vazut. Ultima data am vazut H.Moser & Cie in Florenta.
Moser face hairsprings ptr 20 de marci de ceasuri. Nu cred ca e ceva mai migalos decat sa faci fire de par.
Sunt la Dubai watch week. Poate o sa fac un topic separat
foarte frumos si interesant! pai daca ai timp, chiar te rog sa faci un topic separat. Cu mai multe poze si detalii si despre atmosfera. Sunt prea indiscret daca intreb si in ce calitate esti acolo? oricum, enjoy!
Am facut un topic separat!MixMaster scrie:foarte frumos si interesant! pai daca ai timp, chiar te rog sa faci un topic separat. Cu mai multe poze si detalii si despre atmosfera. Sunt prea indiscret daca intreb si in ce calitate esti acolo? oricum, enjoy!
In ce calitate am fost?! Am fost in calitate de simplu vizitator.
L-am tot purtat saptamana asta, cam in fiecare zi.

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
- flexibil29