Forum Nou ! (phpbb #3)
Re: Forum Nou ! (phpbb #3)
Diacriticele se pare ca nu functioneaza. Probabil ca nu au fost incluse la instalare. 
Se pare ca searchul nu functioneaza cum trebuie. Sunt topicuri vechi care nu le gaseste la cautare.
Idem...cam in 3 cazuri din 5 ( adica mai mult nu gaseste ceva ce exista....)bograd scrie:Se pare ca searchul nu functioneaza cum trebuie. Sunt topicuri vechi care nu le gaseste la cautare.
Homo suus fortuna faber est.
problema asta cred ca nu poate fi rezolvata decat intr-un singur mod, si anume un moderator/administrator sa faca subiectele - cele mai importante sticky sau sa alcatuiasca o lista cu subiectele foarte discutate sau care contin informatie esentiala pentru anumite marci de ceasuri/mecanisme/etc - dinainte de implementarea noului format al forumului.mnm scrie:Idem...cam in 3 cazuri din 5 ( adica mai mult nu gaseste ceva ce exista....)bograd scrie:Se pare ca searchul nu functioneaza cum trebuie. Sunt topicuri vechi care nu le gaseste la cautare.
cel mai probabil functia search nu functioneaza cum trebuie datorita diferentelor in ceea ce priveste structurarea bazei de date in phpbb2 fata de phpbb3.
Probabil au obs. si altii :
De azi dimineata (aprox. ora 8) nu mai pot fi folosite ''emoticons'' (practic nu apar deloc in lista) si chiar daca nu alegi din lista si postezi direct caracterele lor - tot nu sunt active.
De azi dimineata (aprox. ora 8) nu mai pot fi folosite ''emoticons'' (practic nu apar deloc in lista) si chiar daca nu alegi din lista si postezi direct caracterele lor - tot nu sunt active.
AR1070-56E
Ok, am sa ma uit ceva mai incolo cand am timp la dispozitie. Probabil e legat de modificarea pe care am facut-o ieri dupa-masa.
Multumesc de semnalare.
Multumesc de semnalare.
Corect de ieri nu mai apar active emoticons...desi sunt active in profil...la postarea unui mesaj acestea apar inactive...
Cred ca am rezolvat problema emoticoanelor. 
Corect este rezolvata acum!
era prea trist fara ele!
era prea trist fara ele!
nu merge sa vin direct pe forum din linkul de pe mail....inainte mergea..acum da eroare 404 parca!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu