Ultima achizitie
-
valentin1234
Re: Ultima achizitie
Felicitari Seba, sa-l porti sanatos!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Va multumesc,eu unul sunt foarte fericit,pentru mine era holy grail....
Acum ai ramas fara target
...back to the boring life!
Sa-l porti cu placere!
Sa-l porti cu placere!
Un Orient de la reduceri

-
Legionaru'
Dragut ceasul! Cat a fost?
Iar pozele sunt de calendar!!!!
Iar pozele sunt de calendar!!!!
- calin gabi
Sa fie bine primit,e superb!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- controller
Îmi place tare mult acest Doxa, felicitări danny. 
If time is money, I'll spend my money on time.
@calin gabi, @controller Va multumesc!
@Clipper Fain Orient Star-ul. Acum cativa ani mi-am luat si eu unul, dar pe negru si cu bratara, tot la reducere, de Black Friday
@Clipper Fain Orient Star-ul. Acum cativa ani mi-am luat si eu unul, dar pe negru si cu bratara, tot la reducere, de Black Friday
Clipper, cand vad pozele tale cu acest Orient, mai ca imi vine sa "arunc banii" si eu pe unul!Clipper scrie:Un Orient de la reduceri![]()
Dar mai bine ii pastrez pentru un Holly Grail care a aparut de curand in eter ...
By the way ... felicitari Seba!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
A conceput Orient un ceas frumos, mecanismul până acum este foarte precis (pe mână de vineri de la 17 până acum are cam -0.5s în tot acest timp), 38.5mm, ce să nu îți placă la așa ceva?
Mie cu acest Orient pe mână îmi face și mai tare cu ochiul așa ceva: https://www.grand-seiko.com/global-en/c ... s/sbgw231g
Mie cu acest Orient pe mână îmi face și mai tare cu ochiul așa ceva: https://www.grand-seiko.com/global-en/c ... s/sbgw231g
@danny,este demential. Carcasa si mai ales finisarea bezelului sunt
Clipper,superb Orientul,ma duce cu gandul la modelul "40 anniversary" la reducere este chiar o afacere....
P.S
@catalin.v,sunt aproape intreg
Clipper,superb Orientul,ma duce cu gandul la modelul "40 anniversary" la reducere este chiar o afacere....
P.S
@catalin.v,sunt aproape intreg
Cred ca le-am incurcat putin,este vorba de Orient 60th Anniversary.seba scrie:@danny,este demential. Carcasa si mai ales finisarea bezelului sunt![]()