Ultima achizitie
-
PricoMigdala
Re: Ultima achizitie
Nimic spectaculos pe spate, la fel ca celalalt.

... chiar asa, nu?!PricoMigdala scrie:Nimic spectaculos ...
Chiar plicticos ... dar as vrea si eu unul!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Ultima achiziție.
Sunt absolut încântat de cum arata acest ceas si cum se simte.....
http://imgur.com/a/HOMSJwP
Sunt absolut încântat de cum arata acest ceas si cum se simte.....
http://imgur.com/a/HOMSJwP
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
-
valentin1234
Frumos si interesant, felicitari.....probabil produs dupa 1970, commemorative?....mai rar cu capac pe filet....
O fi cu Eta 2750? Sau cu Benrus DR2-F2? Am gasit, e cu Eta
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Acest Benrus...ce mai seamana cu Hamilton-ul khaki
! Care si ala este cu eta, si cu capac pe filet si care mai are si capac suplimentar pentru praf...in ochi
Chiar si coronita pare la fel mai maricica, insa la anse - gata, Benrus-ul parca le are mai scurte. Oare tot cu gauri strapunse?
Frumos!
Chiar si coronita pare la fel mai maricica, insa la anse - gata, Benrus-ul parca le are mai scurte. Oare tot cu gauri strapunse?
Frumos!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Apare a fi facut in anii 90-95valentin1234 scrie:Frumos si interesant, felicitari.....probabil produs dupa 1970, commemorative?....mai rar cu capac pe filet....
Mersi!catalin.v scrie:Acest Benrus...ce mai seamana cu Hamilton-ul khaki! Care si ala este cu eta, si cu capac pe filet si care mai are si capac suplimentar pentru praf...in ochi
![]()
Frumos!
@spawni: Felicitari pentru Benrus, imi place!
Imi aduc aminte de o replica dintr-un film....''The only thing that separates us from the animals is our ability to accesorize''. Si cutiile originale sau curelele sunt importante, cel putin pentru mine si cateodata sunt mai greu de gasit decat ceasul in sine.

Imi aduc aminte de o replica dintr-un film....''The only thing that separates us from the animals is our ability to accesorize''. Si cutiile originale sau curelele sunt importante, cel putin pentru mine si cateodata sunt mai greu de gasit decat ceasul in sine.

Ce-mi place la cutia Tissot este cross-marketing-ul cu Omega.
Cutia a fost achizitionata de pe piata sud-americana. Evident Omega avea recunoastere internationala mai mult decat Tissot, asa ca schema asta de marketing a ajutat sa se vanda si Tissot mai bine, ma gandesc.
DAACA O SA CITETSTI CU ATENTIE, DAR SI PRINTRE RANDURI, CE A SCRIS CUMANUL AICI http://www.ceasuripentruromania.ro/ceas ... rticle=249 O SA INTELEGI MAI BINE.danny scrie:Cutia a fost achizitionata de pe piata sud-americana. Evident Omega avea recunoastere internationala mai mult decat Tissot, asa ca schema asta de marketing a ajutat sa se vanda si Tissot mai bine, ma gandesc.
Uups, scuze pentru majuscule, nu mai rescriu!
Ca orice pasionat, iubesc orice ceas care aduce ceva.
Cu ocazia unei calatorii in middle east, am cumparat un ceas pe care l-am apreciat si respectat pentru ceea ce ofera inca de cand am citit prima oara despre el. De aceea cred ca e si a doua oara cand il cumpar.
Swatch Sistem51. Automatic, inhouse, 90 ore rezerva de mers. Sub 200 euro nou din magazin.
Prima achizitie de S51 a fost a unui model verde, complet din plastic. Ceasul era ok dar carcasa de plastic il facea sa para ca fiind o jucarie. L-am vandut asa cum l-am luat. Nu prea l-am purtat.
Acum am cumparat Irony, carcasa de otel, un sector dial si curea de cauciuc. E mult diferit de cel anterior. Constructie mult superioara.
Desi are plusuri si minusuri, eu il apreciez pentru ceea ce ofera. Un ceas de weekend, sa zicem.

Cu ocazia unei calatorii in middle east, am cumparat un ceas pe care l-am apreciat si respectat pentru ceea ce ofera inca de cand am citit prima oara despre el. De aceea cred ca e si a doua oara cand il cumpar.
Swatch Sistem51. Automatic, inhouse, 90 ore rezerva de mers. Sub 200 euro nou din magazin.
Prima achizitie de S51 a fost a unui model verde, complet din plastic. Ceasul era ok dar carcasa de plastic il facea sa para ca fiind o jucarie. L-am vandut asa cum l-am luat. Nu prea l-am purtat.
Acum am cumparat Irony, carcasa de otel, un sector dial si curea de cauciuc. E mult diferit de cel anterior. Constructie mult superioara.
Desi are plusuri si minusuri, eu il apreciez pentru ceea ce ofera. Un ceas de weekend, sa zicem.

- Luat azi din targ, poate aflu cum sal deschid si sa vad ce calibrul are?
Multumesc.

Multumesc.

Se deschide simplu, Don Nicola!nicola56 scrie:- Luat azi din targ, poate aflu cum sal deschid si sa vad ce calibrul are?
Multumesc.
Impinge cu o surubelnita in "placutele" marcate cu sageata de mine.