Mi am dat seama la piesele astea premium de valoare, nu la puscariile alea de 200 euro. care sunt de buget, asta ca am si eu vreo cateva, dar nu se poate face comparatie.catalin.v scrie:I-auzi....! Pai nu-i Swiss, se poatecalin gabi scrie:E fara cuvinte, impecabil, japonezii astia sunt de speriat.?! Si cam de cand ti-ai dat seama ca sunt de speriat
?
Frumos ceas, Clipper.
Ultima achizitie
- calin gabi
Re: Ultima achizitie
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- controller
Foarte frumoase ultimele două cronografe achiziționate, Clipper. Atât EP, cît și Seiko.
Îmi place mult și modelul de Citizen cu cadran albastru (la fel și cel verde) postat de Emil68 si edisitaru.
La bună purtare!
Îmi place mult și modelul de Citizen cu cadran albastru (la fel și cel verde) postat de Emil68 si edisitaru.
La bună purtare!
If time is money, I'll spend my money on time.
^Frumos, e cu ETA 7753?
-
marian_sro
Frumoasă carcasa la Tissot. Bănui ca e vreo reeditare.cel original era cu lemania manual
-
valentin1234
Reeditare, da! Frumos Tissot, sa-l porti sanatos Emil!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc, valentin1234. Imi cam doream de multicel un “panda dial”
image sharing
betta fish laying on bottom of bowl
image sharing
betta fish laying on bottom of bowlRe: Ultima achizitie
Emil68 scrie: Stiu, pentru cineva e “cartoafă”, dar e cartoafa mea si ma mandresc cu ea
![]()
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Iaca am trezit ursul!
Normal ca la tine m-am gandit! Acuma, scuze, dar ne mai luam si ceasuri conform stilului vestimentar, in cazul meu, casual...si gusturile difera, evident...
Pe de alta parte, cronograful Seiko Presage e ceva mai gros decat “ursulețul” meu, are vreo 15-16mm parca, imi place si mie acel “enamel”, dar in varianta cu cifre arabe:

Pe de alta parte, cronograful Seiko Presage e ceva mai gros decat “ursulețul” meu, are vreo 15-16mm parca, imi place si mie acel “enamel”, dar in varianta cu cifre arabe:

Varianta cu cifre arabe e editie limitata, deci mai greu de gasit din pacate; oricum superbe ambele versiuni 
Absolut, gusturile difera si important este sa placa posesorului si nu cartitoruluiEmil68 scrie:Iaca am trezit ursul!Normal ca la tine m-am gandit! Acuma, scuze, dar ne mai luam si ceasuri conform stilului vestimentar, in cazul meu, casual...si gusturile difera, evident...
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"