ML sa stea la coada. Sunt altii mult mai in fata.Tibaldi scrie:Si da s-a spus si ca e copie dupa AP Royal Oak..
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
image postingCadranul, carcasa si bratara sunt copiate dupa AP Royal Oak, cu ceva modificari, bezelul si remontorul sunt inspirate de Omega Constellation. Iar mecanismul e sellita, copiat dupa ETA...
A iesit un ceas interesant...important e sa-i placa posesorului.
Nu ai inteles ce am vrut sa zic.
Depinde de fiecare ce îi sună mai bine: copiază AP vs bezelul și ideea de brățară integrată sunt inspirate chiar de la o serie de modele ML pe nume Calypso.
Eu îl felicit pe Tibaldi pentru achiziție, și-a cumpărat un ceas care îi place și fiind un ceas care îmi place și mie mă bucur să văd că îl are altcineva ca și cum m-aș bucura pentru mine.
Eu îl felicit pe Tibaldi pentru achiziție, și-a cumpărat un ceas care îi place și fiind un ceas care îmi place și mie mă bucur să văd că îl are altcineva ca și cum m-aș bucura pentru mine.
Ap, PP, Rolex, Hublot, bulova plus mulți alții au folosit designul lui Genta, este și normal, este un design extrem de reușit. 
Multumesc pt aprecieri "Clipper" si cred ca "bonheur",asa cum a subliniat si colegul mai sus,a vrut sa spuna ca pe langa ML sunt si multi altii care s-au inspirat de la acelasi model(modele).
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Exact. RO a iesit in '72.
Apoi au iesit GP Laureato, Nautilus (tot GG designer), VC 222, Hublot MDM (in '80).
Iar acum avem o groaza: VC Overseas, Chopard Alpine Eagle, Piaget Polo, BALL, B&R, Zenith Defy..........si ML Aikon. D-asta ziceam sa stea la coada.
Si da, design-ul e superb. D-aia multi construiesc dupa el.
Nu as zice copiaza, ca are o incarcatura negativa.
Apoi au iesit GP Laureato, Nautilus (tot GG designer), VC 222, Hublot MDM (in '80).
Iar acum avem o groaza: VC Overseas, Chopard Alpine Eagle, Piaget Polo, BALL, B&R, Zenith Defy..........si ML Aikon. D-asta ziceam sa stea la coada.
Si da, design-ul e superb. D-aia multi construiesc dupa el.
Nu as zice copiaza, ca are o incarcatura negativa.
-
valentin1234
Interesant ceas, felicitari adl! Si usor controversat....eu nu am avut niciodata "curajul" sa iau unul.
Poate ne scrii si cateva cuvinte dupa ce faceti....cunostinta
Poate ne scrii si cateva cuvinte dupa ce faceti....cunostinta
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:13 de către stylus, modificat 1 dată în total.
De unde este cumparata ??