Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Cui nu ii place un vintage nos?!
Sa-l porti sanatos
Sa-l porti sanatos
Va multumesc! Cat despre purtat, domnule Mircea....
. Gasesc eu altceva, NOS-urile le las in pace
Each to their own....eu nu as rezista!danny scrie:Va multumesc! Cat despre purtat, domnule Mircea..... Gasesc eu altceva, NOS-urile le las in pace
-
impala2328
-
valentin1234
Ana are mere, Lica are pere dar Danny....eeeee.....Danny are DOXA.....fara numar fara numar
Felicitari....simplitatea superba si entuziasmanta a......secolului trecut
Se pregateste....Buren Intra-Matic 
Felicitari....simplitatea superba si entuziasmanta a......secolului trecut
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc, Adi!

Heeei...spoiler alert!valentin1234 scrie:Se pregateste....Buren Intra-Matic
-
valentin1234
Scuze Danny....mi-a scapatdanny scrie:Multumesc, Adi!Heeei...spoiler alert!valentin1234 scrie:Se pregateste....Buren Intra-Matic
Totusi, vazand acest Doxa....nu pot sa nu ma intreb "de ce ar cumpara cineva ceasuri moderne?!?"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
- Plexiglasul la Certina este terminat iar la celălalt ceas nu pot deschide capacul.

milkshake wallpaper

king of the hill wallpaper

f4u corsair wallpaper
hyperdimension neptunia wallpaper

milkshake wallpaper
king of the hill wallpaper

f4u corsair wallpaper
hyperdimension neptunia wallpaper

Calibru Ateliers Palente HP40 curatel si in stare excelenta:

Carcasa are semnele uzurii, insa inafara de stratul de crom dus dupa cum a fost plimbat/frecat in mana, arata bine, fara zgaraieturi majore sau lovituri:

Acele nu sunt albastre de felul lor ci negre, insa nuanta care se vede, jinduita astazi si des obtinuta prin vopsire, este splendida. Cred ca arata bine... Imi place acest model oarecum seringa, oarecum lance. Combinatie reusita!

Balansierul - fara repros. Are o precizie de invidiat, au avut si francezii meritele lor. Pe mine ma duce gandul spre unitas:

Per total un ceas care arata ca a muncit si nu a fost tinut in sertar, dar care pe capacul interior are cel putin 3 notatii care pot banui ca sunt ale servisarilor; un batranel deloc ramolit, cu inima brici si cu agilitate si precizie in miscari.

Carcasa are semnele uzurii, insa inafara de stratul de crom dus dupa cum a fost plimbat/frecat in mana, arata bine, fara zgaraieturi majore sau lovituri:

Acele nu sunt albastre de felul lor ci negre, insa nuanta care se vede, jinduita astazi si des obtinuta prin vopsire, este splendida. Cred ca arata bine... Imi place acest model oarecum seringa, oarecum lance. Combinatie reusita!

Balansierul - fara repros. Are o precizie de invidiat, au avut si francezii meritele lor. Pe mine ma duce gandul spre unitas:

Per total un ceas care arata ca a muncit si nu a fost tinut in sertar, dar care pe capacul interior are cel putin 3 notatii care pot banui ca sunt ale servisarilor; un batranel deloc ramolit, cu inima brici si cu agilitate si precizie in miscari.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Reușii să deschid capacul la ceasornicar dar și plexiglasul de la Certina și făcui niște poze.

fifth bank near me

fifth bank near me-
valentin1234
Pe vremea aia....in Teleorman.....Tellus se vindea si la magazinele de cosmetice....Tellus... de Teleorman
Nu poti sa nu te intrebi....Doxa...sau....Helvetia.....se gaseau la mercerie?
Frumos tare.....felicitari Mihai!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Multumesc Valentin.
E un ceas frumos si cred ca e un Tellus cu un cadran mai rar.
Aveau gusturi bune astia din Teleorman... trebuie sa recunosc.
E un ceas frumos si cred ca e un Tellus cu un cadran mai rar.
Aveau gusturi bune astia din Teleorman... trebuie sa recunosc.
Ceasoholic

Poza cu mecanismul nu mi-am dat seama sa fac atunci cand am reglat bratara, deci cam asta e ce pot arata acum