Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Si de fapt, uitandu-ma mai bine la al meu cel putin, nu minute track-ul e problema de fapt, el e perfect aliniat cu indicii aplicati pe cadran, de fapt bobitele de tritiu sunt aplicate un pic offset unele din ele, asta posibil sa se fi intamplat chiar din fabricatie
-
valentin1234
Felicitari danny, bine ca nu s-a pierdut MultAsteptatul......
Sa-l stapaniti sanatos si sa va bucurati de el
A.....si....nicio grija....cadranul nu-i rescris

Sa-l stapaniti sanatos si sa va bucurati de el
A.....si....nicio grija....cadranul nu-i rescris
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
Hidralazina
Derulati pana la Stemata - Urziceni: https://utopiabalcanica.net/2020/10/05/ ... e-noastre/
Felicitări pentru achiziție! Ceva impresii despre Baumatic? Sunt tare curios de finisări, precizie, cât trebuie purtat pentru a se încărca pentru 5 zile.
Multumesc! Am ceasul doar de o zi. Nu va pot spune nimic despre cat de "reala" e puterea de rezerva, precizia nu m-a interesat niciodata la un ceas, dar va pot spune despre finisari. Ceasul e lucrat foarte bine, carcasa e satinata pe lateral si in rest oglinda. Mecanismul iar este frumos, dar facand o comparatie, in aceeasi categorie de pret, Union Glashutte 1893 este lucrat mai bine. Personal cred ca Union-ul este superior.Razvee scrie:Felicitări pentru achiziție! Ceva impresii despre Baumatic? Sunt tare curios de finisări, precizie, cât trebuie purtat pentru a se încărca pentru 5 zile.

Un lucru interesant pe care l-am descoperit. Ansele sunt perforate de doua ori, deci ai optiunea si pentru o curea cu un telescop drept si nu esti limitat la cea originala cu telescopul curbat.

Foarte frumos sa-l stapanesti sanatos!
Să-l folosești fără evenimente!
Aș fi ales în schimb...

Aș fi ales în schimb...

Da, fiecare cu gusturile lui, dar pentru mine acele linii de pe cadran, parca strica tot ceasul. Mi a placut cel negru, pentru ca parea foarte curat cadranul.