Ultima achizitie
-
marian_sro
Re: Ultima achizitie
Nea Nicola, dacă îmi spui de ce scrie fab Suisse pe cadran îți dau un leu
-
valentin1234
Lasand gluma la o parte, ar fi interesant de aflat daca si alte tari in afara de Franta au impusmarian_sro scrie:Nea Nicola, dacă îmi spui de ce scrie fab Suisse pe cadran îți dau un leu
astfel de inscriptii pentru bunurile importate.......?!?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- gherghin nicolae
- Moderator
Parca rusii aveau ceva ceasuri elvețiene de buzunar cu inscripții chirilice , nu retin acum marca .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
-
valentin1234
Am incurcat-o...pentru ca foarte ocupat fiind m-am repezit sa deschid usa curierului....
asteptat joi si......venit astazi.....marti...desi pe site-ul UPS ceasul era prin Belgia sau Franta
Portocaliu Doxa Sub, nici prea mare nici prea mic, nici prea gros nici prea subtire....si cu un buton de data
pe filet la ora 14....o adevarata complicatie dupa "standardele" moderne.....cu o bratara exceptionala (pentru
cat costa) si un mecanism vechi (ca si conceptie) de vreo 50 de ani..Orient Ray 1 ma priveste in ochi cu increderea
unui catel adoptat de la shelter chiar inainte de a fi eutanasiat si-mi vorbeste calm si increzator despre planurile
lui de viitor.......care se pare ca ma includ si pe mine
Oricum extrem de mult ceas pentru...cred....cam 160 de euro cat e pretul de lista:

asteptat joi si......venit astazi.....marti...desi pe site-ul UPS ceasul era prin Belgia sau Franta
Portocaliu Doxa Sub, nici prea mare nici prea mic, nici prea gros nici prea subtire....si cu un buton de data
pe filet la ora 14....o adevarata complicatie dupa "standardele" moderne.....cu o bratara exceptionala (pentru
cat costa) si un mecanism vechi (ca si conceptie) de vreo 50 de ani..Orient Ray 1 ma priveste in ochi cu increderea
unui catel adoptat de la shelter chiar inainte de a fi eutanasiat si-mi vorbeste calm si increzator despre planurile
lui de viitor.......care se pare ca ma includ si pe mine
Oricum extrem de mult ceas pentru...cred....cam 160 de euro cat e pretul de lista:

(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Sa-l poți sănătos!
Pare destul de greu...cat are?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
-
valentin1234
Mercic! Nu stiu, vreo 150-160 grame dupa cum il simt eu.....Workman scrie:Sa-l poți sănătos!
In orice caz nu-l simt ca fiind greu.....Mako XL e mai greu asa......
Oricum nu o sa-l port pe bratara......
@NICOLA - lasa dreaku ceasu' asa....nu mai umbla la el.....vinde-l la un om care-l
apreciaza si cu asta basta! E un ceas rar in starea asta! Cum adica il dezbracasi?!?
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Pavel Buhre - am eu unul din acesta:gherghin nicolae scrie:Parca rusii aveau ceva ceasuri elvețiene de buzunar cu inscripții chirilice , nu retin acum marca .

Ceasoholic
- gherghin nicolae
- Moderator
mihaieros scrie:Pavel Buhre - am eu unul din acesta:gherghin nicolae scrie:Parca rusii aveau ceva ceasuri elvețiene de buzunar cu inscripții chirilice , nu retin acum marca .
Da, exact. Mulțumesc Mihai , mai uit și eu ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Poate iau leul de la Marian_sro, la întrebarea ..de ce scrie pe cadranul de la Omega Fab.Suisse? A fost făcut pentru piața Franceză.
south beach grill wilmington nc
south beach grill wilmington nc-
marian_sro
Il luai dacă răspundeai primul. După ce ți-au șoptit alții, nu se tine.
Ați fost amândoi de mânuță sa le luați? 
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)