Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Super poza, Clipper! Pare a fi modelul cu cal. 2500, mai subtire si nu are polished center links la bratara.
Este cu cal. 8500.
Apropos de ce a cumparat colegul bonheur oarecum recent (ultimele luni), fie am uitat sa ii mentionez in mesaj privat fie nu i-am mentionat pentru ca nu voia bratara, dar o solutie vazuta pe internet deja la 2 oameni cu cel mai recent model care are polished center links a fost sa ceara la dealer ca imediat dupa cumparare sa le faca brushed finished pe bratara, ca sa semene cu versiunile precedente. Acum, nu stiu in ce masura acesta interventie poate fi facuta fara vreun cost extra, depinde si de relatia clientului cu dealer-ul sau, dar si ca nivel de bani raportat la cat dai pe ceas cred ca nu ar fi o problema de pret, ideea conteaza.
Apropos de ce a cumparat colegul bonheur oarecum recent (ultimele luni), fie am uitat sa ii mentionez in mesaj privat fie nu i-am mentionat pentru ca nu voia bratara, dar o solutie vazuta pe internet deja la 2 oameni cu cel mai recent model care are polished center links a fost sa ceara la dealer ca imediat dupa cumparare sa le faca brushed finished pe bratara, ca sa semene cu versiunile precedente. Acum, nu stiu in ce masura acesta interventie poate fi facuta fara vreun cost extra, depinde si de relatia clientului cu dealer-ul sau, dar si ca nivel de bani raportat la cat dai pe ceas cred ca nu ar fi o problema de pret, ideea conteaza.
Multam pentru info, e chiar utila, avand in vedere urațenia actualei bratari de la Omega cu 8900, dupa parerea mea.
Banuiesc ca ceasul tau e varianta “Skyfall” (38,5mm), cel purtat de Daniel Craig in filmul sau de debut, in 2012.
https://www.ablogtowatch.com/no-longer- ... 0-skyfall/
Banuiesc ca ceasul tau e varianta “Skyfall” (38,5mm), cel purtat de Daniel Craig in filmul sau de debut, in 2012.
https://www.ablogtowatch.com/no-longer- ... 0-skyfall/
E de 41.5mm al meu, deci nu de 38 cat a fost purtat in film, la momentul respectiv cand se gaseau in magazine am cumparat ce mi s-a parut ca vine mai bine pe mana.
O fi de 41mm, dar in poza mi se pare mult mai mic… si BB58 pare mic pe mana ta… dar oricum ar fi, sunt ceasuri foarte reusite. Sa le porti cu placere!
Mulțumesc, dar nici bb58 nu am, este modelul precedent căruia îi zice doar Black Bay și are 41mm 
Si iata cum orizontul lumii noastre se termina la BB58 si Oris ala cu cele 50 de fantome...