Dezvolta, te rog!bongiorno scrie:Si iata cum orizontul lumii noastre se termina la BB58 si Oris ala cu cele 50 de fantome...
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Ca trebuie sa depasim aceste borne pe care eu le gasesc inexplicabile. Vorbim si tot vb de ele de parca ar fi marginea lumii vazute.
Ne raportam la niste ceasuri care in opinia mea Nu au valoarea ce li se atribuie. Iara si iara!
Eu nu le socotesc niste borne orologere. Daca ar fi asa, ar fi trist.
Ne raportam la niste ceasuri care in opinia mea Nu au valoarea ce li se atribuie. Iara si iara!
Eu nu le socotesc niste borne orologere. Daca ar fi asa, ar fi trist.
Erata.
Emil mi-a atras atentia ca am incurcat borcanele. Blancpain era cu cei 50 de stanjeni phantomi.
Mama lor de straini ca nici primul avion, nici primul stilou si nici primul avion cu reactie nu le-am facut noi primii. Asa ne place noua sa ne imbatam cu apa de put rece.
Emil mi-a atras atentia ca am incurcat borcanele. Blancpain era cu cei 50 de stanjeni phantomi.
Mama lor de straini ca nici primul avion, nici primul stilou si nici primul avion cu reactie nu le-am facut noi primii. Asa ne place noua sa ne imbatam cu apa de put rece.
Ca vorbim de repere, Monstrul e primul daivar care a rupt gura targului la sub 200$ si a provocat o adevarata furtuna care continua si azi prin puzderia infinita de daivere chinezesti si nu numai. Monstru a adus accesibilitatea prin pret si aparitie socanta, iesita din tipare, monstruoasa!
Iata cum s-a ajuns ca dupa multi ani, Emil sa cumpere ultimul Orange Monster nou si virgin de pe planeta Pamant. Ultimul. Exemplarul final. Ultimul luat la purtare pe planeta. Il aveti in poza de mai sus!
Iata cum s-a ajuns ca dupa multi ani, Emil sa cumpere ultimul Orange Monster nou si virgin de pe planeta Pamant. Ultimul. Exemplarul final. Ultimul luat la purtare pe planeta. Il aveti in poza de mai sus!
Daca Monstrul a fost primul, atunci SKX-ul ce a fost?
Nu ca as nega pasiunile pe care le-a nascut Monstrul, dar sa nu exageram, totusi. A fost un diver ieftin cu un design deosebit, categoric. Ca parere personala, cadranul portocaliu al primului model are o culoare fada si stearsa, tin minte si acum dezamagirea pe care am avut-o cand l-am vazut prima oara. Noroc ca au dres-o la generatia a doua, mult mai reusita.
Nu ca as nega pasiunile pe care le-a nascut Monstrul, dar sa nu exageram, totusi. A fost un diver ieftin cu un design deosebit, categoric. Ca parere personala, cadranul portocaliu al primului model are o culoare fada si stearsa, tin minte si acum dezamagirea pe care am avut-o cand l-am vazut prima oara. Noroc ca au dres-o la generatia a doua, mult mai reusita.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Da! Da!
Iata ca la atatia ani de la aparitie, unii inca nu au inteles Monstrul si tot ce a reprezentat el!
Skx a fost o ciorba reincalzita. Am Skx. Il apreciez dar nu pot sa il compar cu Monstrul.
Sunt in alte capitole. Monstrul e la a 4a generatie. Skx cam tot acolo cu tot cu variantele lui ieftine care umplu vitrinele cu ceasuri.
Monster e un capitol important in istoria Seiko. A rupt tiparele si o face inca. Skx nu a facut niciodata asta.
Iata ca la atatia ani de la aparitie, unii inca nu au inteles Monstrul si tot ce a reprezentat el!
Skx a fost o ciorba reincalzita. Am Skx. Il apreciez dar nu pot sa il compar cu Monstrul.
Sunt in alte capitole. Monstrul e la a 4a generatie. Skx cam tot acolo cu tot cu variantele lui ieftine care umplu vitrinele cu ceasuri.
Monster e un capitol important in istoria Seiko. A rupt tiparele si o face inca. Skx nu a facut niciodata asta.
Desigur nu toata lumea poate avea o asemenea putere de comprehensiune 
Nu neg calitatile Monster-ului, e dreptul tau sa crezi asta.
Time is on my side!
Da! Da!ate14 scrie:Desigur nu toata lumea poate avea o asemenea putere de comprehensiune
Cu tot cu ironie, mare lucru ai spus si plin de adevar! Macar atat ai inteles dupa multa vreme!
-
valentin1234
Azi port un ceas de cotitura in istoria Seiko....60's! Adica.....exista riscul sa te astepte unu'...la
cotitura.....sa-ti dea in cap si sa-ti ia ceasul (ca sa fim clari
).....
O bijuterie in otel inoxidabil, din pacate cu 3 inscrisuri pe cadran...in japoneza....(SEIKO)...
in engleza...(PRESAGE)....si in.....romana...(AUTOMATIC)

Daca am uitat ceva....intrebati
cotitura.....sa-ti dea in cap si sa-ti ia ceasul (ca sa fim clari
O bijuterie in otel inoxidabil, din pacate cu 3 inscrisuri pe cadran...in japoneza....(SEIKO)...
in engleza...(PRESAGE)....si in.....romana...(AUTOMATIC)

Daca am uitat ceva....intrebati
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Aprob!
Frumos din partea lor!
Frumos din partea lor!