Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
[quote="Scarface"]Acestea sunt ceasurile pe care le-am luat in acest concediu..
Voi ce ceasuri v-ati luat, va luati in concediu????
Vad ca ai luat numai automatice. 5 buc.
In primul rand nu iau ceasuri prea glossy. Iau unul sau doua divere. Auto si quartz. Iau un ceas gen Suunto ca sa ma mai uit la altitudine si mai iau un ceas sport-casual. Ceasurile sensibile la zgarieturi le las... In loc sigur adica nu acasa.
Voi ce ceasuri v-ati luat, va luati in concediu????
Vad ca ai luat numai automatice. 5 buc.
In primul rand nu iau ceasuri prea glossy. Iau unul sau doua divere. Auto si quartz. Iau un ceas gen Suunto ca sa ma mai uit la altitudine si mai iau un ceas sport-casual. Ceasurile sensibile la zgarieturi le las... In loc sigur adica nu acasa.
Sau bongiorno....
Vorbind de plaja, de nisip... ca sa se asorteze, as lua o clepsidra
!
Nu am luat 2 ceasuri cu mine in niciun concediu.
Subiectul asta, coroborat cu topicul lui Valentin legat de adictie, mi-a adus inima la loc: raportat la pomenita adictie, ma gandeam ca am iesit in decor, insa raportat la ce se discuta pe aici, cred ca sunt inca pe carosabil
.
Ca o mica paranteza:
Mergea unul pe autostrada in Anglia si deodata aude la radio ''se raporteaza ca pe autostrada X este un sofer care circula pe sens invers, aveti grija! La care omul nostru: care unul?! sunt sute!!!!''
Desi, daca m-as gandi putin...cred ca as lua o pendula

Nu am luat 2 ceasuri cu mine in niciun concediu.
Subiectul asta, coroborat cu topicul lui Valentin legat de adictie, mi-a adus inima la loc: raportat la pomenita adictie, ma gandeam ca am iesit in decor, insa raportat la ce se discuta pe aici, cred ca sunt inca pe carosabil
Ca o mica paranteza:
Mergea unul pe autostrada in Anglia si deodata aude la radio ''se raporteaza ca pe autostrada X este un sofer care circula pe sens invers, aveti grija! La care omul nostru: care unul?! sunt sute!!!!''
Desi, daca m-as gandi putin...cred ca as lua o pendula
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Deci iei un singur ceas in concediu.
1. Ce fel de ceas?
2. Cam cate ceasuri ai in total de nu iesi in decor?
1. Ce fel de ceas?
2. Cam cate ceasuri ai in total de nu iesi in decor?
Sau bongiorno....
1. Iau ceasul care ma atrage, insa nu pe ideea sa se potriveasca locatiei, ci acela care imi face placere sa il port.
2. Am mai multe ceasuri decat mi-as dori sa am. Iar mai rau, este ca continua sa vina si nu pleaca nici unul.
2. Am mai multe ceasuri decat mi-as dori sa am. Iar mai rau, este ca continua sa vina si nu pleaca nici unul.
Macar doua exemple din ce ai luat in ultimile doua concedii! Marca si modelul.
Sau bongiorno....
Acum 7-8 ani luam și eu mai multe ceasuri in concediu.
De ceva vreme iau doar Garmin ul pt alergare și alte activități outdoor și 1-2 divere (de data asta două Candino Planet Solar Turanor WR 200, un Quartz și un ETA 2824).
Nici mie nu îmi plac mașinile Ferrari, dar daca as avea banii necesari i-aș propune un deal lui Țiri ...
De ceva vreme iau doar Garmin ul pt alergare și alte activități outdoor și 1-2 divere (de data asta două Candino Planet Solar Turanor WR 200, un Quartz și un ETA 2824).
Nici mie nu îmi plac mașinile Ferrari, dar daca as avea banii necesari i-aș propune un deal lui Țiri ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
valentin1234
Ca si Catalin, si eu iau in concediu ceasul pe care il port la momentul respectiv....si.....atat!catalin.v scrie:1. Iau ceasul care ma atrage, insa nu pe ideea sa se potriveasca locatiei, ci acela care imi face placere sa il port.
E drept ca sunt si foarte comod, in concediu as pleca cu un rucsac mic mic.....ca sa nu car....
deci al doilea.....treilea.....etc......ceas nici nu ar avea loc.....
Foarte rar mi s-a intamplat totusi sa adaptez ceasul (diver) locatiei in care plec......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Ziceam ca as lua o pendula, ca nu ocupa mult loc

Today, tomorrow, always...un ceas de buzunar. Azi tot Summit. Cred insa ca Doxa GSTP-ul este in topul preferintelor.

Pozele sunt compilatie, si la ce mancati, si la ce beti. Lichiorul este cam putin, sticlele prea mici. Dar in final, nu despre cantitate este vorba (desi mai sunt si altele):

Today, tomorrow, always...un ceas de buzunar. Azi tot Summit. Cred insa ca Doxa GSTP-ul este in topul preferintelor.

Pozele sunt compilatie, si la ce mancati, si la ce beti. Lichiorul este cam putin, sticlele prea mici. Dar in final, nu despre cantitate este vorba (desi mai sunt si altele):

Un singur ceas, indiferent unde ma duc (mare/munte/tara).Scarface scrie:Voi ce ceasuri v-ati luat, va luati in concediu????
In general un diver sau ultima achizitie la momentul respectiv.

AR1070-56E
Io și dacă aș face sky-diving tot un diver as lua!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Asta porti azi.
Asta e reclama mascata. Ceasul asta e ultima achizitie si nu va ajunge in concediu. Va ajunge undeva in tara.
Am putea totusi sa pastram acest topic pentru ceasurile noastre care ne plac si raman ale noastre mai mult de cateva zile? Se poate?
Sau bongiorno....
Sau bongiorno....