Modelul este acesta:
.
.
Deja e o alegere "de suflet" - cum te lasa pe tine inima - insa ai grija ca WR50 eu chiar nu as intra nici la dush cu el cu inima linistita (eu sunt mai paranoic - macar WR100 dush - dar nu fierbinte sau sauna - si 'WR200 pro' cum are Seiko pentru chestii mai 'grele' / scuba). Pretul e bunicel la Tissot dar Casio e mai versatil (am constatat ca e bine sa ai World Time si alarme in calatorii), mai precis, poti sa nu il porti in fiecare zi si de asemeni probabil mai ieftin ... personal de la Casio modelul meu favorit sub 100$ este GWM-5600 pentru ca dorm cu el si cu AutoEL pot sa vad tare bine cat e ceasul si sa adorm la loc ... plus ca e WR200 si cu aedvarat rezistent la socuri ... dar e probabil prea sport ca sa fie un ceas bun la toate ocaziile ...kiki91_007 scrie:Sau alta varianta ar mai fi fost un Tissot Automatic PR50. ...
Totusi iti sugerez sa-l feresti de apa. WR 50M practic nu rezista decat la stropiri accidentale, teoretic rezista si la mai mult daca ceasul e nou, dar mai bine eviti. Etanseitatea cedeaza mai repede in timp decat la un Diver, se uzeaza garnitura la coroana, in mod normal ar trebui verificata anual.mnm scrie:Recomand Tissot Automatic PR50 daca il poti lua la pretul din link <220 $.
Poti face si baie in piscina ocazional cu el sau jocuri nautice....Nu scufundari !