VAND 3 CEASURI CITIZEN NOI

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
gataca

VAND 3 CEASURI CITIZEN NOI

Mesaj de gataca »

Salut,
pot aduce ceasuri pe comanda la un pret foarte bun (Hamilton, Seiko, Citizen, Tissot, Invicta, etc).
Puteti vedea o mica parte din ceasurile pe care le-am adus pana acum la link-ul de mai jos:
http://s678.photobucket.com/albums/vv149/gataca88/
Pentru a va da un "catalog" cu toate ceasurile pe care le pot aduce la un pret f bun, va rog sa ma contactati pe PM.(catalogul a "suferit" adaugiri).
Pentru cei interesati pot aduce pe comanda Tissot T-touch Expert (wr 100m) la un pret excelent.
In acest moment am pe stoc:
1. Citizen Eco-drive BJ7010-24W (2 bucati)
-ceas cu carcasa din otel chirurgical inoxidabil si bratara de piele de culoare maro cu inchizatoare de metal, vezi poza
-are abatere de maxim 10-15 sec pe luna la temperatura normala
-afisare data la ora 3
-cadran culoare maro.
-Japan Made Solar Powered Eco-Drive Caliber. No. B877-180 Day Power Reserve when Fully charged.
-cadranul interior periferic al ceasului este rotativ, actionat de rotita de la ora 8 si ajuta la efectuarea de calcule specifice: timpul necesar parcurgerii unei distante, viteza de deplasare, distanta parcursa, consumul de carburant, inmultire, impartire, extragerea radacinii patrate, conversii din mile in kilometrii, etc...
-indicatoarele mici interioare de pe cadran (rosu si alb) indica ce moment al zilei este: am sau pm
-200 metri Water Resistant
-Scratch Resistant Mineral Crystal
-Insufficient Charge & Time Setting warning
-Overcharge Prevention
diametrul carcasei: 43,5mm (Excluding Crown)
grosimea carcasei: 11,5mm.
Pret 650 ron
Imagine
Imagine

2. Citizen Eco-drive BL5250-02L (1 bucata)
-ceas ECO-DRIVE cu mecanism calibrul nr E870
-functie Tachymetru
-functie Chronograph; unitati de 1/20 secunde pana la 60 minute.
-carcasa din Titan cu bratara din piele
-bezel rotativ unidirectional
-270 zile power reserve.
-functie alarma (24h)
-functie Dual time.
-functie perpetual calendar, nu necesita schimbarea datei la sfarsitul lunilor de 28, 29, etc zile, Schimbarea se face automat
-functie power saver .
-functie Low charge indicator.
-Geam SAPPHIRE CRYSTAL
-capac spate infiletat
-Water Resistant 200m
-diametru carcasa 43mm, fara coronita
-grosime carcasa 11mm.
Pret 860 ron.
Imagine
Imagine
catalinus

Sper sa nu te superi pe mine ...

Mesaj de catalinus »

Sper sa nu te superi pe mine dar:
- BL5250-02L nu are safir
- BL5250-02L are calibrul E812
- in poza ta capacul din spate are scris safir pe el dar are scris si promaster, si BL5250-02L nu cred ca e seria promaster.
Acestea fiind zise Citizen USA a facut tot felul de modele ciudate, deci aproape orice e posibil ...
gataca

Re: VAND 3 CEASURI CITIZEN NOI

Mesaj de gataca »

Salut, nu ma supar, nu este prima oara cand ma confrunt cu aceasta problema si probabil nici ultima... Desi, uneori cum am vazut si pe acest site, vad foarte des unele opinii gresite exprimate cu foarte multa siguranta...fara o documentare atenta in acea directie.(acum te rog sa nu te superi tu pe mine).
Pot insa sa-ti multumesc ca m-ai corectat in privinta mecanismului, intr-adevar este E812...
Revenind la prima afirmatie, ceasul are cu SIGURANTA sapphire crystal (am incercat energic sa-l zgarii cu un cutit ascutit de bucatarie si cu o cheie). Insa, provenienta lui nu este America, unde dupa cum unii stiu, Citizen face majoritatea covarsitoare a ceasurilor cu mineral crystal, iar putinele care apar cu sapphire crystal, apar ca si limited edition. Face parte din politica lor de marketing, au ales intre -sa ofere 5 ani garantie la ceasuri (numai in America intalnesti aceasta optiune) si -sa ofere sapphire crystal si alte optiuni pe care aceleasi modele le au in varianta pt Japonia, etc...(insa doar cu 1 an garantie).
1. Aceasi situatie este si cu primul ceas postat pe spatele caruia scrie promaster si nu nighthawk. Sunt doua variante de Nighthawk: una facuta pentru America care are scris pe cadranul ceasului la ora 3 "Nighthawk" si pe spatele ceasului la fel (dar nu este gravat), iar alta pentru Asia care nu are scris pe cadranul ceasului nighthawk, iar pe spate scrie "Promaster" (dar este gravat). (din pacate ambele variante au mineral crystal). Un utilizator de pe watchuseek.com, care le are pe amandoua, sustine ca varianta pentru Asia are o finisare mai buna si este un pic mai greu (datorita capacului gravat) decat varianta pt America. Am avut aceeasi discutie cu cineva de pe ceasuridemana.com si sper sa o lamuresc si aici. Deci, acest ceas este varianta pentru Asia.
2. Ceasul al doilea ca si fratele lui cu curea de titan pe care l-am avut la vanzare au intr-adevar sapphire crystal. Pe acest site oamenii sunt destupati la minte si ma pot intelege de ce am ales sa folosesc seriile cu care sunt cunoscute aceste ceasuri in Romania. (BL5250-02L, respectiv 53L). Dupa cum stiti Citizen are 5 mari "ramuri"...SUA, Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Indonezia. Sursa acestor 2 ceasuri este ...Orientul Mijlociu, eu cumparandu-le de la furnizor cu seriile BL5257-03L, respectiv BL5257-54L. Nu am vrut sa produc confuzie in capul nimanui de aceea am ales sa nu folosesc aceste coduri si sa evit orice explicatie...(se pare ca nu am reusit)
Am scris toata aceasta polologhie, nu pentru catalinus (cu care as fi putut rezolva cu un PM, daca si el folosea acelasi lucru), cat pentru toti ceilalti potentiali cumparatori care ar putea avea cea mai mica banuiala ca aceste ceasuri nu sunt autentice...
Deci, aceste ceasuri sunt autentice 100% si BL-ul are sapphire crystal. Accept orice verificare in vederea confirmarii celor spuse de mine la orice ceasornicar, inclusiv Claudiu...
Va multumesc
gataca

Mesaj de gataca »

A mai ramas un singur ceas BJ7010-24W.
Imi vine in 4-5 zile un Tissot seastar1000 cu cadran si bezel bleumarin. Se vinde cu 1450 ron. Voi pune pozele pe site cand imi ajunge.
catalinus

Mesaj de catalinus »

gataca scrie:...
2. Ceasul al doilea ca si fratele lui cu curea de titan pe care l-am avut la vanzare au intr-adevar sapphire crystal. Pe acest site oamenii sunt destupati la minte si ma pot intelege de ce am ales sa folosesc seriile cu care sunt cunoscute aceste ceasuri in Romania. (BL5250-02L, respectiv 53L). Dupa cum stiti Citizen are 5 mari "ramuri"...SUA, Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Indonezia. Sursa acestor 2 ceasuri este ...Orientul Mijlociu, eu cumparandu-le de la furnizor cu seriile BL5257-03L, respectiv BL5257-54L. Nu am vrut sa produc confuzie in capul nimanui de aceea am ales sa nu folosesc aceste coduri si sa evit orice explicatie...(se pare ca nu am reusit)
Am scris toata aceasta polologhie, nu pentru catalinus (cu care as fi putut rezolva cu un PM, daca si el folosea acelasi lucru), cat pentru toti ceilalti potentiali cumparatori care ar putea avea cea mai mica banuiala ca aceste ceasuri nu sunt autentice...
Sigur ca - asa cum am si zis - exista O MULTIME de modele pentru toate market-urile posibile (si pretul de productie REALMENTE nu mai e DE LOC o problema pe partea cu safir), codurile lor insa (asa cum se vede) sunt un pic diferite - e bine totusi ca problema asta s-a rezolvat si oamenii pot cumpara acum linistiti.

PS.
Chiar si mineralul este ceva mai dur decat otelul 'ordinar', si in schimb otelul cu acoperiri speciale poate zgaria uneori un pic si pe safir ...
Încuiat