2 LAnturi pentru ceasurile de Buzunar.

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
AC NineFingers
Moderator

2 LAnturi pentru ceasurile de Buzunar.

Mesaj de AC NineFingers »

Desigur multe ceasuri de buzunar s-au perindat pe acest forum si desigur unele din ele s-au si vandut ... unele din ele chiar aveau si lant.
Doi bucati de vaznare : Autentice , frumoase ,foarte bune(vezi notele aferente), scumpe in tara de origine - mai ales cu cat sunt mai vechi ! Iote`le :

Albert 101% original cu litera d(mic) 1903 birmingham si stanta de atelier - identice atat pe carabina cat si pe T-bar , in stare foarte buna spre impecabila ( T bar`ul e usor indoit - dar am presupus ca e asa de foarte multa vreme - n`am reusit sa`i modific forma in mana) Uzura aproape 0 foarte frumos si elegant. Are atasat ca fob o moneda a unei provincii chineze ... e peste stiinta mea - o sa fac unele cercetari.Aaaa si sa nu uit : greutate 33 grame ( 32.80)

NOTA 9.

[img]ttp://img80.imageshack.us/img80/1213/picture002apt.jpg[/img]
Imagine
Imagine
Imagine

Apropos monezile de 10 bani ce se vad in poze nu`s incluse in pret - ele sunt asezate doar de impresie : dau bine in cadru - demonstrez ca am buzunaru plin cu alte cuvinte.

Pret : 589 coroane daneze ! VA ROG insistent sa nu`mi stergeti anuntul !!! In mult preaslavitul si adoratul sfant Regulamt DE VANZARE CUMAPARARE nu se stipuleaza nicaieri in nici un aliniat, paragraf sau Litera ca nu am dreptul sa`mi cer pretul in valuta unei tari europene si am dreptul sa boicotez in vanzarile mele moneda EURO !(stim cu totii cat de fluctuanta si instabila este)

Albertul 2 :
49.50 grame Horatio Powell atelier 1831 Litera d(mic)(si pe T bar si pe carabina) 1876 !!! Cu uzura - de nota 8.50 Consistent, si are ca fob un PADLOCK adica un lacatel miniatural care cred ca e si functionabil cu cheita potrivita ( foarte foarte ciudat) facut din doua monezi de 3 penny cred, suprapuse(1875 - pe una se distinge anul) - la interior gasindu`se un mic mecanism(foarte tare).As paria ca se poate deschide - din pacate cheita nu exista . PICTURES :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Pret : 710 Coroane Daneze

Multumesc Ceasornicar.ro(pentru sansa de a vinde in forumurile sale)

P.S. sau schimb una bucata lant de buzunar cu una bucata ceas interesant tot de buzunar , atractiv care sa ma << prinda>>. multumesc . :shock:
AC NineFingers
Moderator

Re: 2 LAnturi pentru ceasurile de Buzunar.

Lantul mic Sold Out pentru 500 coroane DAneze !
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Multumesc lui Buf0n pentru cel mic care e extraordinar de frumos.
AC NineFingers
Moderator

Sa `ti dea Dzeu sanatate si putere sa`l porti la jiletca si peste 50 ani .... cu acesta okazie dau si up ... si multumesc din nou - ceasornicar.ro pentru gazduire.
AC NineFingers
Moderator

Cred ca au trecut cele 7 zile stipulate in regulament pentru up si acum imi permit si eu sa imi reactualizez anuntul ( e ok` d`lor care stati cu ochii pe mine ca pe buitelie ?) ...
.... Cel mare e inca de vanzare si pentru ca altii deobicei scad preturile ... al meu am sa`l urc ... 100 euro D`lor sau 800 coroane daneze - in continuare relatii PM sau ym .
AC NineFingers
Moderator

7 zile ! Up ! 90 euro pentru cel mare !
AC NineFingers
Moderator

the last one and the last time ...up !
AC NineFingers
Moderator

SOLD OUT ! Multumesc ceasornicar.ro !
Încuiat