Cei trei samurai !
Re: Cei trei samurai !
@ Nicu ...Felicitari pt ceasuri....Sa intelegem ca in curand o sa ne dai citate din codul Bushido ?
Homo suus fortuna faber est.
Cei trei samurai electrici !
Pina acum am trecut prin diverse "faze" - adica ceasurile rusesti ( cine nu stia de Pobeda , Raketa , Luch samd pe vremea lui Ceausescu ) , a urmat faza cu quartz-ul ( Orex ) , apoi Citizen ( aveam un coleg de facultate care avea un Citizen cu afisaj analog si digital , si care ma atragea tare
Si prin 2002 am citit un review la Seiko . Stiam de Seiko , de Citizen , de Orient si de Ricoh. Si am fost uimit de aprecirea de care se bucura 7S26 . Asa ca am cumparat unul - SKX 007 . Apoi am aflat de 2824 si 7750 . Apoi am aflat de Citizen ( NH 8050 ) si de Orient ( Mako ) .
Si apoi am aflat de Tuna Can 300m , de Citizen Eco Drive ( BJ9104-56E ) ...
Rezultatul se vede in fotografiile de mai sus .
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
@ mnm - Multumesc pentru felicitari !
Toate cele bune
Nicu
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
Kineticul......
Ceasul de mai jos l-am cumparat acum vreo doi ani . Nu l-am purtat , a stat intr-un sertar . Si saptamina trecuta am zis sa incep sa-l port , Vad ca merge ( adica acumulatorul este inca OK ) . Coronita din stinga invirte bezelul interior .

Toate cele bune
Nicu

Toate cele bune
Nicu
Mie unul, mi se pare superb. Nu stiu cum ai putut sa il uiti in sertar atata vreme....
La mai multe si sa le "vede" si ochiu' nostru !
La mai multe si sa le "vede" si ochiu' nostru !
Si inca unul . Am numai o poza ( de fapt mai apare intr-o fotografie de grup , intr-un post anterior ) . Calendar perpetual , baterie pe 10 ani , mecanism 8F56 , 100 WR , GMT . Ce altceva ne mai putem dori de la un quartz ?
Toate cele bune
Nicu

Toate cele bune
Nicu

Re: Kineticul......
...cu siguranta trebuia sa se numeasca The Great White ?!?Nicu scrie:Ceasul de mai jos l-am cumparat acum vreo doi ani . Nu l-am purtat , a stat intr-un sertar . Si saptamina trecuta am zis sa incep sa-l port , Vad ca merge ( adica acumulatorul este inca OK ) . Coronita din stinga invirte bezelul interior .
Toate cele bune
Nicu
Dus cu CEASUL!
Un Seiko mai deosebit ( stiu ca nu e al meu , dar cred ca este interesant de vazut ) :
http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.ph ... 509cec3cf1
Toate cele bune
Nicu
http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.ph ... 509cec3cf1
Toate cele bune
Nicu
Cei trei samurai orientali
L-am cumparat ca NOS , dar ...
.... cred ca a mai fost desfacut ...
O sa incerc sa-l trimit la tratament , sa vedem care e adevarul . Cadranul si limbile sint in conditie foarte buna .
Toate cele bune
Nicu
PS Unele din Orienturile mai vechi sint intr-adevar frumoase .

O sa incerc sa-l trimit la tratament , sa vedem care e adevarul . Cadranul si limbile sint in conditie foarte buna .
Toate cele bune
Nicu
PS Unele din Orienturile mai vechi sint intr-adevar frumoase .

@nicu....desi nu sunt un fan al japonezilor....merita respectati.

Un Orient Day/date, foarte precis.de frun an juma in posesia mea

Un Orient Day/date, New Multi-Year Calendar....destul de precis...cam mare pentru mine...l-am dat cadou unui ing. automatist la o aniversare....

Ultimul sosit Seiko 5 SNZF53K1...si preferat pt design...

Un Orient Day/date, foarte precis.de frun an juma in posesia mea

Un Orient Day/date, New Multi-Year Calendar....destul de precis...cam mare pentru mine...l-am dat cadou unui ing. automatist la o aniversare....

Ultimul sosit Seiko 5 SNZF53K1...si preferat pt design...
Homo suus fortuna faber est.
Seiko Alpinist
Inca un samurai : Seiko SARB 063 Alpinist , LE de 500 de bucati .
Motorasul = 6R15 . Este pitin mai subtire si mai mic decit Sumo - cred ca se poate observa in ultima fotografie .

Toate cele bune
Nicu
Motorasul = 6R15 . Este pitin mai subtire si mai mic decit Sumo - cred ca se poate observa in ultima fotografie .

Toate cele bune
Nicu
Foarte frumos alpinistul.
Si un alt Seiko : SNZ 437 .
Rezistenta la apa = 100 m
Saphire crystal
Mecanism= 7S36B
Bratara de foarte buna calitate
Cica ar fi facut in Japonia ( asa scrie pe spate si pe cadran ) dar ma indoiesc .

Toate cele bune
Nicu
Rezistenta la apa = 100 m
Saphire crystal
Mecanism= 7S36B
Bratara de foarte buna calitate
Cica ar fi facut in Japonia ( asa scrie pe spate si pe cadran ) dar ma indoiesc .

Toate cele bune
Nicu