Cei trei samurai !

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
mnm

Re: Cei trei samurai !

Mesaj de mnm »

@ Nicu ...Felicitari pt ceasuri....Sa intelegem ca in curand o sa ne dai citate din codul Bushido ?
Homo suus fortuna faber est.
Nicu

Cei trei samurai electrici !

Mesaj de Nicu »

:oops: tocmai am cumparat o carte care se numeste "HAGAKURE" - The Book of the Samurai :oops: . Dar nu am de gind sa dau citate .

Pina acum am trecut prin diverse "faze" - adica ceasurile rusesti ( cine nu stia de Pobeda , Raketa , Luch samd pe vremea lui Ceausescu ) , a urmat faza cu quartz-ul ( Orex ) , apoi Citizen ( aveam un coleg de facultate care avea un Citizen cu afisaj analog si digital , si care ma atragea tare :mrgreen: ) apoi am dat de Timex ... :shock:
Si prin 2002 am citit un review la Seiko . Stiam de Seiko , de Citizen , de Orient si de Ricoh. Si am fost uimit de aprecirea de care se bucura 7S26 . Asa ca am cumparat unul - SKX 007 . Apoi am aflat de 2824 si 7750 . Apoi am aflat de Citizen ( NH 8050 ) si de Orient ( Mako ) .
Si apoi am aflat de Tuna Can 300m , de Citizen Eco Drive ( BJ9104-56E ) ...
Rezultatul se vede in fotografiile de mai sus .

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Nicu

Mesaj de Nicu »

@ mnm - Multumesc pentru felicitari ! :oops:

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Nicu

Kineticul......

Mesaj de Nicu »

Ceasul de mai jos l-am cumparat acum vreo doi ani . Nu l-am purtat , a stat intr-un sertar . Si saptamina trecuta am zis sa incep sa-l port , Vad ca merge ( adica acumulatorul este inca OK ) . Coronita din stinga invirte bezelul interior .

Imagine

Imagine

Imagine

Toate cele bune
Nicu
Mowgli

Mesaj de Mowgli »

Mie unul, mi se pare superb. Nu stiu cum ai putut sa il uiti in sertar atata vreme....
La mai multe si sa le "vede" si ochiu' nostru !
Nicu

Mesaj de Nicu »

Si inca unul . Am numai o poza ( de fapt mai apare intr-o fotografie de grup , intr-un post anterior ) . Calendar perpetual , baterie pe 10 ani , mecanism 8F56 , 100 WR , GMT . Ce altceva ne mai putem dori de la un quartz ?

Toate cele bune
Nicu

Imagine
galaxy
Moderator

Re: Kineticul......

Mesaj de galaxy »

Nicu scrie:Ceasul de mai jos l-am cumparat acum vreo doi ani . Nu l-am purtat , a stat intr-un sertar . Si saptamina trecuta am zis sa incep sa-l port , Vad ca merge ( adica acumulatorul este inca OK ) . Coronita din stinga invirte bezelul interior .

Imagine

Toate cele bune
Nicu
...cu siguranta trebuia sa se numeasca The Great White ?!? :mrgreen:
Dus cu CEASUL!
Nicu

Mesaj de Nicu »

Un Seiko mai deosebit ( stiu ca nu e al meu , dar cred ca este interesant de vazut ) :

http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.ph ... 509cec3cf1

Toate cele bune
Nicu
Nicu

Cei trei samurai orientali

Mesaj de Nicu »

L-am cumparat ca NOS , dar ... :( .... cred ca a mai fost desfacut ...
O sa incerc sa-l trimit la tratament , sa vedem care e adevarul . Cadranul si limbile sint in conditie foarte buna .

Toate cele bune
Nicu
PS Unele din Orienturile mai vechi sint intr-adevar frumoase .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
mnm

Mesaj de mnm »

@nicu....desi nu sunt un fan al japonezilor....merita respectati.
Imagine
Un Orient Day/date, foarte precis.de frun an juma in posesia mea
Imagine
Un Orient Day/date, New Multi-Year Calendar....destul de precis...cam mare pentru mine...l-am dat cadou unui ing. automatist la o aniversare....
Imagine
Ultimul sosit Seiko 5 SNZF53K1...si preferat pt design...
Homo suus fortuna faber est.
Nicu

Seiko Alpinist

Mesaj de Nicu »

Inca un samurai : Seiko SARB 063 Alpinist , LE de 500 de bucati .
Motorasul = 6R15 . Este pitin mai subtire si mai mic decit Sumo - cred ca se poate observa in ultima fotografie .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Toate cele bune
Nicu
bograd

Mesaj de bograd »

Foarte frumos alpinistul.
Zar

Mesaj de Zar »

Citizen - Crystron Diver (600M) :)

Imagine
AR1070-56E
Nicu

Mesaj de Nicu »

Si un alt Seiko : SNZ 437 .
Rezistenta la apa = 100 m
Saphire crystal
Mecanism= 7S36B
Bratara de foarte buna calitate
Cica ar fi facut in Japonia ( asa scrie pe spate si pe cadran ) dar ma indoiesc .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Toate cele bune
Nicu
bazeuss

Mesaj de bazeuss »

Faine :D
Scrie răspuns