Ceasuri originale vs. replici ordinare

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
morpheus80

Re: Ceasuri originale vs. replici ordinare

Mesaj de morpheus80 »

o lista de distribuitori autorizati pentru Orient se gaseste pe undeva??
ma intereseaza in special pentru IASI sau VASLUI.
multumesc!
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Lantul B&B Collection este distribuitor autorizat.
http://www.orient-watch.com/support/distributors.html

Dar se gasesc si in alte magazine de profil.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Imi pare nespus de rau pt. ceea ce voi spune! Dar in 2008... 2009 au fost nitel controale pe la B&B si nu numai, si s-a lasat cu ceva confiscari (nu aveau actele in regula ale unor ceasuri,cutii ale lor lipsa.....) Sa mediatizat din cite tin eu minte.Personal am 90% din ceasuri luate de la ei si poate o sa mai iau! Paduri fara uscaturi nu exista! Eu am avut la ei o astfel de experienta, am spuso undeva intr-un topic!
bograd

Mesaj de bograd »

Ca au probleme cu acte, cutii etc nu m-ar mira. Dar nu se pot trage de aici concluzii ca vand falsuri. Nu pot sa riste pentru ca nu au de unde sa stie pe ce maini va ajunge ceasul respectiv.
montana

Mesaj de montana »

http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/cea ... all~ni4iej
sursa: ziaruldeiasi.ro | decembrie.2007

Povestea cu ceasul de aur e dubioasa insa chestiunea ceasurilor Doxa e ridicola!
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Uite draga un exemplu al meu personal:in 2008 de la B&B, am tinut in mina o copie, un tissot automatic de dama la pretul de 800 RON ! I-am cumparat sotiei tissot cu 700ron dar quartz si tot de acolo! Insa alte acte si cutia cu toate alea, pe cind la celalalt nu imi dadea nici cutia(care are in ea destule) si nici acel cartonas pt. garantie internationala, doar garantie locala!
La intrebarile mele destul de multe si clare mi sa dat din umeri,iar raspunsul "atita are si cutie momentan nu avem" !
User
Membru Special

Mesaj de User »

Povestea cu ceasurile Doxa intre 400-1000 RON se datoreaza probabil faptului ca ceasurile respective seamana cu modelele vechi diver de la Doxa care sunt mult mai cunoscute si mai scumpe.
Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Este ridicol tot articolul din ziar...
Nu are cum un ceas din Au la 15 g sa coste doar 1400 lei (la dealer oficial).
Practic nu acopera nici macar pretul metalului plus comisionul magazinului. :wink:
AR1070-56E
User
Membru Special

Mesaj de User »

probabil ca ceasul are 15 grame per total.
Imagine
bograd

Mesaj de bograd »

alin-stefan scrie:Uite draga un exemplu al meu personal:in 2008 de la B&B, am tinut in mina o copie, un tissot automatic de dama la pretul de 800 RON !
Cum ai ajuns la concluzia ca era fals?
Faptul ca nu avea cutie sau acte nu e o dovada.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

La cumpararea unui ceas actele sunt factorul determinant pt. un ceas original si nou! ( cel putin asa afirma expertii de calibrul domnilor Claudiu, Ceciu e.t.c.)
Zar

Mesaj de Zar »

Un ceas fara acte nu inseamna automat ca nu e original.
Actele, cutia etc. se pot pierde/rataci din diverse motive chiar si la un dealer autorizat.
Tu nu stii cat de ''neglijente'' sunt domnisoarele alea dragute de la BB. :wink:
Daca vrei organizare ceva mai buna gasesti la alti dealeri (Helvetansa, Cellini) dar mai scump.
Ultima oară modificat 01 Feb 2010, 16:23 de către Zar, modificat 1 dată în total.
AR1070-56E
robranco

Mesaj de robranco »

bograd scrie:
alin-stefan scrie:Uite draga un exemplu al meu personal:in 2008 de la B&B, am tinut in mina o copie, un tissot automatic de dama la pretul de 800 RON !
Cum ai ajuns la concluzia ca era fals?
Faptul ca nu avea cutie sau acte nu e o dovada.
O parte din suspiciuni vin si din partea vanzatoarelor, care evita sa ofere toate informatiile clientilor. Sau poate ca asa le-a invatat sefu' ?
Zar

Mesaj de Zar »

S-a mai dezbatut mult subiectul in trecut.
Vanzatoarele nu ofera prea multe informatii pt. ca nu stiu detalii tehnice despre ce vand.
Nu au informatii vaste despre ceasuri... Voi credeti ca in magazin sunteti ca si pe forum ceasornicar.ro ? :wink: :D
Ultima oară modificat 01 Feb 2010, 16:32 de către Zar, modificat de 2 ori în total.
AR1070-56E
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

O dovada clara la ceasul de care am pomenit este si pretul, la 800ron un swiss automatic,....? niciodata ! Citi ar cumpara un ceas nou de citeva mii de euro fara acte? Bugetul meu nu ma lasat pt. 800ron!
Scrie răspuns