Achizitie ceas

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
LaKerS

Re: Achizitie ceas

Mesaj de LaKerS »

Tocmai, am cautat zilele acestea intr-o veselie si din pacate nu am gasit modelul prezentat de cri.2002. Ba mai mult am gasit niste preturi umflate rau de tot la Orient Sporty Automatic, exact cum am mai zis undeva la 950 de lei. Mai am sa caut in hypermarketuri gen real o reprezentanta a unui brand. O alternativa la un site aveti? Dar sa fie de incredere. Va multumesc :)
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

eu am specificat unde am vazut acel model, la Ora Lux, Iulius Mall Iasi, et. 2, firma serioasa, 965 RON.
l-am vazut si la B&B - 1200 RON.
ate14

Mesaj de ate14 »

Daca ai 1200 ron, eu te sfatuiesc sa iei modelul cu dual time. Si il poti cumpara fix la acesti bani de la Hivas, sunt foarte seriosi, iti trimit coletul acasa, ambalat frumos, cu garantie, factura si tot ce vrei! eu chiar ii recomand.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

da, am auzit si eu ca cei de la Hivas Galati sunt seriosi, trimit prin Fan Courier, totul e ok. mult succes!
carcozep

Mesaj de carcozep »

Deci inseamna ca nici eu nu ar mai trebui sa astept si sa iau de la Hivas Orient-ul Mako Blue mult visat? :roll:
LaKerS

Mesaj de LaKerS »

Oferta in Craiova este extrem de mica, desi sunt reprezentante de renume, modelele din vitrinele lor nu sunt diversificate. Am trimis un mail la ce de la bbcollectioon si nici dupa 4 zile nu mi-au raspuns, asta demonstrand cat de mult sunt interesati de atragerea de clienti noi. Nu stiu ce obiective au dealerii acestia , insa vanzarea sigur nu face parte din ele. Multumesc pentru site-ul oferit, o sa ma documentez inainte cu privere si la acesti distribuitori. O seara buna!
Hayabusa

Mesaj de Hayabusa »

SI eu m-am lamurit cu mailul la B&B. Am trimis 3, niciodata nu mi-au raspuns. Probabil ca primesc milioane de mailuri zilnic si nu mai au timp de noi...
ate14

Mesaj de ate14 »

Eu dupa un schimb de 10 mailuri cu B&B service am reusit sa comand o banala curea de piele...au trecut 13 luni de atunci!!! Credeti ca mai vine :lol: ?!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
LaKerS

Mesaj de LaKerS »

ate14 scrie:Eu dupa un schimb de 10 mailuri cu B&B service am reusit sa comand o banala curea de piele...au trecut 13 luni de atunci!!! Credeti ca mai vine :lol: ?!
Cata bataie de joc, eu as fi renuntat la comanda. In legatura cu Hivas, a mai comandat cineva de la ei, sunt de incredere? Astept opinii despre ei sau cu sugestii despre alt site. Va multumesc!
saphire

Mesaj de saphire »

Eu am comanda de pe 10-06-2009 pentru o coronita de ceas si am vorbit la telefon de 10 ori pana acum,mi au spus sa astept ca o sa vina.Sunt de prasta calitate serviciile oferite de B&B!!!
Imagine
bazeuss

Mesaj de bazeuss »

Cu B&B este alta explicatia !

Problema este simpla si depinde numai de furnizor !
Se face comanda si restul depinde de firma furnizoare care de milete ori nu mai are pe stoc respectivul produs deoarece tot timpul apar alte modele si nu cred ca sunt obligati ca la masini sa mai asigure vreme de 10 ani piese de schimb !
Scrie răspuns