Schimbari curele/bratari legate de temperatura ...
Schimbari curele/bratari legate de temperatura ...
Legat de vremea de afara - cati dintre noi fac schimbari la bratara/cureaua ceasurilor legat de asta ? De ex. eu am 1-2 ceasuri cu bratara metalica pe care in perioada mai rece le trec pe curea de piele si apoi in perioada f calda si in care transpir mult le pun inapoi pe bratara metalica ...
Re: Schimbari curele/bratari legate de temperatura ...
Schimb ceasul, nu bratara/cureaua 
+1Gabi scrie:Schimb ceasul, nu bratara/cureaua
am ceasuri care le port vara [divere sau wr 100m cu bratara sau curea cauciuc] si altele iarna [numai cu curea de piele sau cauciuc]
Orice motiv e bun pentru a mai schimba o curea cu alta, sau o bratara...
+1.Gabi scrie:Schimb ceasul, nu bratara/cureaua
De fapt am mai multe ceasuri pe care le intercalez in functie
de evanimnt/zi/anotimp,....
Port numai ceasuri cu bratara metalica, indiferent de vreme. 
AR1070-56E
Cauciuc, piele, metal, port orice indiferent de anotimp. Doar functie de starea sufleteasca schimb ceasul.
SATELLITE WAVE
Am observat la ceasurile automate,ca daca le port tot timpul pe mina,normal,indiferent ca are bratara sau curea,merg cu abateri mai mici decit daca il dau jos de pe mina si dupa ore bune il pun iar. Port ceasuri fie cu bratara metalica,fie cu curea de piele ,sau cauciuc,dar foarte lejer,ca aproape se invirte ceasul pe mina. Acest mod de a purta vara un ceas cu curea de piele ,sau cauciuc,impiedica transpiratia,dar are si un dezavantaj,ca daca stai la masa,ori birou,ai sanse mari sa lovesti ceasul,sau sa-l zgirii.
-
viruseltony
Ti-e mila de animale?bridgestone scrie:bratara metalica sau cauciuc,niciodata piele
Sau dintr-un alt motiv?
Eu personal din piei nu le scot (metalul si cauciucul nu imi stau confortabil deoarece am incheietura subtire)...vreau sa mai imi iau de rechin si strut.
Off topic: Iar incuietoarea e clasica de fiecare data. (old-school)
Eu tot cu animale moarte le asortez si am invatat ca o curea poate "face si desface" aspectul unui ceas.
Acum incerc sa gasesc curele cu sistem de schimbare rapida - cele obisnuite se schimba relativ greu si nu prea merge (de exemplu) o curea verde la un costum bleumarin. Imi plac in mod deosebit aligatorul, rechinul si sopirla, mai putin strutul sau bivolul; ce-i drept ca nici o pisica de mare nu m-ar deranja dar mi-e ca mi-ar deranja serios portofelul
Am si un ceas cu curea din cauciuc (Longines Oposition Cronograf) si trei pe bratari metalice (cele doua Sinn-uri si un Zenith quartz folosit ca "all-rounder" in deplasari si unele concedii).
La incheietori tot cu cele clasice votez: vara spre sfirsitul zilei mi se umfla mina si e mai comod de largit cureaua!
Si ca veni vorba: am vazut si curele din piele de...broasca riioasa (nu, nu glumesc)
Acum incerc sa gasesc curele cu sistem de schimbare rapida - cele obisnuite se schimba relativ greu si nu prea merge (de exemplu) o curea verde la un costum bleumarin. Imi plac in mod deosebit aligatorul, rechinul si sopirla, mai putin strutul sau bivolul; ce-i drept ca nici o pisica de mare nu m-ar deranja dar mi-e ca mi-ar deranja serios portofelul
Am si un ceas cu curea din cauciuc (Longines Oposition Cronograf) si trei pe bratari metalice (cele doua Sinn-uri si un Zenith quartz folosit ca "all-rounder" in deplasari si unele concedii).
La incheietori tot cu cele clasice votez: vara spre sfirsitul zilei mi se umfla mina si e mai comod de largit cureaua!
Si ca veni vorba: am vazut si curele din piele de...broasca riioasa (nu, nu glumesc)
- ndreutherpia
Indiferent unde merg, de anotimp si de locatie, nu ma despart de ceasul meu de suflet, mostenit de la bunicul meu. Un Patek Philippe Calatrava, de prin 1935-1940.
Cu unele mici exceptii, cand ies la intalnirile de vanatoare, iau ceasul de buzunar
Cu unele mici exceptii, cand ies la intalnirile de vanatoare, iau ceasul de buzunar
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Dincolo de emotiile, frumusetea si istoria cazuta peste el, pana si un ceas stricat arata ora exacta de doua ori pe zi.
Dincolo de emotiile, frumusetea si istoria cazuta peste el, pana si un ceas stricat arata ora exacta de doua ori pe zi.
La ultimul ceas pe care l-am luat am trecut de la bratara, la piele, la alta de piele, la mato, la zulu... de mai multe ori pe zi.
Ah, si la bratara am schimbat zalele intre ele, ba facand o parte mai lunga ba alta, ba e prea stramta ba prea larga... offf.... Deci, schimb curele, ceasuri, de cte ori ma apuca.
ps - Claudiu, acum pe langa zaua aia, stii tu, o sa am nevoie si de tub si pin pentru ca le-am sticat tot jucandu-ma cu ele...
ps - Claudiu, acum pe langa zaua aia, stii tu, o sa am nevoie si de tub si pin pentru ca le-am sticat tot jucandu-ma cu ele...
Some people call it obsession, i call it passion.
-
impala2328
Acum vara,am 3 ceasuri scoase pe ,,interval,, le port in functie de vremea de afara,unul pe mana si celalalte 2 pe winder...Cand e foarte cald il port pe cel cu bratara,pe cel cu curea de cauciuc cand e racoare,seara,iar cel cu curea de piele la job...le tot rotesc,si eu si winderul...
...dar imi creeaza o senzatie faina,imi plac toate 3 la fel de mult...
-
viruseltony
sunt curios cum le-ai grupat...adica ce ceas la ce curea(raspuns prin mp daca sunt indiscretimpala2328 scrie:Acum vara,am 3 ceasuri scoase pe ,,interval,, le port in functie de vremea de afara,unul pe mana si celalalte 2 pe winder...Cand e foarte cald il port pe cel cu bratara,pe cel cu curea de cauciuc cand e racoare,seara,iar cel cu curea de piele la job...le tot rotesc,si eu si winderul......dar imi creeaza o senzatie faina,imi plac toate 3 la fel de mult...