Sugestii imbunatatire forum
Re: Sugestii imbunatatire forum
Gabi,se poate face la sectiunea Vind Compar doua sub-forumuri,unul Vind si altul Cumpar?

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Am sa incerc, daca e posibil se va rezolva, altfel doar sectiuni separate.
S-a rezolvat. Urmeaza partea grea, de a muta topicurile la locul lor.
Da,asa este Gabi!
Multumesc! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
pentru a fi mai usor pentru moderatori, poate inchideti toate topicurile mai vechi de 2 luni din sectiunea-vand cumpar si acestea sa ramana intr-o alta sectiune gen arhiva tot in cadrul forumului vand-cumpar.
asa ar fi si usor de navigat intre topicurile de vanzare, iar topicurile mai vechi de 2 luni sa fie mutate periodic in arhiva vand-cumpar.
asa ar fi si usor de navigat intre topicurile de vanzare, iar topicurile mai vechi de 2 luni sa fie mutate periodic in arhiva vand-cumpar.
Mai putin de 2 luni chiar...cele care nu au niciun reply in ultima luna sa se mute la arhiva.
Buna idee user
Buna idee user
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Faina propunerea lui user!
Ar fi excelent inca un sub-forum "arhiva vand-cumpar" unde sa ajunga topicurile inchise (definitiv) din sectiune iar in pagina principala (cand deschizi sectiunea vand-cumpar) sa ramana doar topicurile generale (reguli, mod de evaluare, postare imagini, etc.) ale sectiunii!
Ar fi excelent inca un sub-forum "arhiva vand-cumpar" unde sa ajunga topicurile inchise (definitiv) din sectiune iar in pagina principala (cand deschizi sectiunea vand-cumpar) sa ramana doar topicurile generale (reguli, mod de evaluare, postare imagini, etc.) ale sectiunii!
S-a rezolvat si aceasta. 
Ma bucur ca se face putina ordine, eu am intrat pe acest forum nu pentru a cumpara si vinde ceasuri... sunt mii de astfel de siteuri, ci sa imi impartasesc pasiunea impreuna cu altii ca mine. Haideti sa nu fimi unii din multime, haideti sa ne uneasca aceasta pasiune si nu.... aspectul comercial. Va multumesc!
Some people call it obsession, i call it passion.
-
bazeuss
Eu am mai vandut ce e drept ! Nu am intrat aici ca sa vand ci ca sa ne cunoastem si impartasi pasiunea comuna !
Excelenta idee !
Despartirea sectiunilor este o treaba asa buna incat nu stiu de ce nu s-a realizat mai demult ! 
Excelenta idee !
Gabi, topicul heroes and villians cred ca ar fi bine sa il pui la rubrica vanzari in partea de sus ... fa-l sticky!
N. Paulescu

N. Paulescu

.... alte anunturi, fara sa se fii citit regulamentul, alti useri care sunt aici doar pentru a vinde ceasuri... haideti sa nu il facem un astfel de site!
Some people call it obsession, i call it passion.
La topicul cu intalnirea la mine nu se mai vede butonul RASPUNDE! de ce?
N. Paulescu

N. Paulescu

Ai deschis topicul din sectiunea de Regulament!
Deschide-l dintr-o alta sectiune!
Deschide-l dintr-o alta sectiune!