Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
galaxy
Moderator

Re: Intalnirea anuala ceasornicar.ro | Moeciu | 2010

Mesaj de galaxy »

Jorg Schauer a ajuns cu bine acasa? Ce a spus pe durata drumului spre Bucuresti? I-a facut placere sa vina la Moeciu?
Ce impresii i-au facut Romania, Hotel Turnul, comunitatea ceasornicar.ro?
Dus cu CEASUL!
grig

Mesaj de grig »

Si Jorg Schauer a ajuns acasa pe seara, probabil destul de obosit.
Pe toat durata drumului de la aeroport la Moeciu si retur am incercat, in masura posibilitatilor, sa ii ofer cit mai multe informatii despre Romania si oamenii sai, despre comunitatea ceasornicar.ro.
I-am trimis dimineata link-ul acestui topic pentru ca mi-a spus ca doreste sa arate si colegilor de la Stowa detalii despre evenimentul la care a participat.

Ca detalii pe care le-a remarcat din tot ce a intilnit in cele doua zile: berea (foarte buna, dupa gustul sau); abundenta carnii din meniu :) ; gropile din sosele; hotelul Turnul excelent; comerciantii de pe marginea DN1; caldura, curiozitatea si prietenia cu care a fost intimpinat.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
bograd

Mesaj de bograd »

N-ar fi bun un topic despre vizita lui Jorg si pe forumul Jörg Schauer & Stowa de pe WUS?
Promovam un pic comunitatea ceasornicar.ro si de ce nu, si Romania.
MironP

Mesaj de MironP »

A fost superb, m-am simtit foarte bine.

Multumim Claudiu ca ne-ai adunat pe toti iubitorii de ceasuri pe un forum adevarat.

Catalin, ce sa mai zic, ne inveti prost. Anul trecut ai organizat totul foarte bine; anul acesta a fost exemplar. Eu zic sa nu ne riscam si sa te alegem pe tine seful cu logistica la toate intrunirile.
Glumesc desigur. A fost un efort major pentru tine din multe puncte de vedere si eu cel putin iti sunt recunoscator pentru implicarea ta.

Multumiri Grig pentru ca ai reusit sa il aduci pe domnul Schauer si toata admiratia pentru pasiunea ta Stowa.

Lucian, mie cel putin mi-ai facut o surpriza foarte placuta cu participarea ta.

Salutari tuturor participantilor si sper sa fie intalniri cel putin bianuale de acum incolo.
Sau poate cine stie, ne vom vedea mai multi la Negreni.
grig

Mesaj de grig »

Si eu cu montana ne-am gindit ca e o idee buna postarea unui topic despre eveniment pe forumul Stowa-Schauer de pe watchuseek.
Daca e ok, am sa aleg din fotografiile facute si voi posta mai pe seara, cind voi gasi putin mai mult timp liber.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
mnm

Mesaj de mnm »

grig scrie:Si eu cu montana ne-am gindit ca e o idee buna postarea unui topic despre eveniment pe forumul Stowa-Schauer de pe watchuseek.
Daca e ok, am sa aleg din fotografiile facute si voi posta mai pe seara,1. cind voi gasi putin mai mult timp liber.
1. Absolut OK din partea mea !
O sa apara dansul si pe un DVD unde vorbeste fara hartie sau prompter timp de 2 h si raspunde la intrebarile despre ceasuri ale forumistilor de pe http://www.ceasornicar.ro.
Parerea D-lui Schauer ref. la "drumurile noastre".....coincide cu a noastra !
Homo suus fortuna faber est.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Grig,

Postarea pe watchuseek e ok atita timp cit este acordul lui Schauer.
Nu faceti acest lucru fara acordul lui.
Imi pare rau ca am uitat sa discut cu el la Moeciu,pentru ca ideea deja exista,dar prins cu toate cele am omis acest aspect.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
grig

Mesaj de grig »

Claudiu,
exact la acest lucru m-am gindit si eu, de aceea in emailul trimis dimineata catre dinsul i-am cerut acordul pentru a informa comunitatea Stowa de pe watchuseek despre intilnirea noastra.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

betykalman scrie:A fost superb, m-am simtit foarte bine.

Multumim Claudiu ca ne-ai adunat pe toti iubitorii de ceasuri pe un forum adevarat.

Fara participanti aceasta inilnire nu este posibila..Deci lor le multumesc eu. :wink:

Cu un gust putin amar, :cry: tie betykalman iti multumesc ca fiind printre putinii care au remarcat ca aceasta intilnire,fara Ceasornicar.ro,nu exista.Iar Ceasornicar.ro inseamna pentru mine,sute de ore acordate acestui Forum in detrimentul vietii personale,alte sute de ore de studiu pentru a oferi raspunsuri cit mai pertinente si la obiect,unde a fost cazul,toate dintr-un singur motiv-pasiunea!

Si cit timp voi mai avea motivatia sufleteasca de a-l mai face ,am sa-l fac.Cind nu va mai fi aceasta motivatie,probabil ca ma voi opri!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Nu am avut timp sa le editez deci fiti blanzi:)

Pentru mine a fost o intalnire a "controverselor", ce vrea sa insemna asta: pe forum mi-am facut o idee asupra caracterului unui user, in mintea mea am facut eu un "portret" al fiecarui user care posteaza pe forum mai mult decat in rubrica ask the watchmaker. In 90% dintre colegi am avut dreptate si asta m-a bucurat. Ceilati 10% mi-au aratat ca ma insel si asta m-a bucurat si mai mult :lol: !
Frumos e putin spus, de cate ori in viata (pentru mine cel putin) am sansa sa tin in mana piaget in aur, baume cu microrotor in aur, longines 994.1 de exceptie mai multe ceasuri chiar, citizen jet :shock: , breguet ref 3800, nugget, cronoswiss skeleton, jaeger, tissot t.12, rolex (3 modele chiar), omega moon watch, maurice lacroix, benrus ultra deep, minerva, omega goliath, sau cateva ceasuri de buzunar de aur si cronograf, iar cel cu repetitie care de-a dreptul fabulos etc?
Sa nu mai zic de SINN 156 echipat cu lemania 5100, pe asta cale multumind din suflet lui constantin.

Pozuri: dati GAllery view pentru a vedea fiecare poza in parte!
http://www.slide.com/r/OtHUiNrY7j9SeE8y ... w=original
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
kronozom

Mesaj de kronozom »

L-am intrebat pe domnul Schauer daca are ceva impotriva sa scriu pe tz.uk despre vizita lui la intrunirea de la Moeciu si a fost absolut ok cu asta. Presupun deci ca ar fi in regula sa se posteze despre acest lucru pe wus.
What is this life if, full of care,
We have no time to stand and stare.
elnico

Mesaj de elnico »

Salutare tuturor si vreau sa va multumesc pentru weekendul minunat. Cele 5-6 ore petrecute alaturi de voi toti mi-au incarcat bateriile pentru inca un an. Mii de multumiri lui Claudiu, Montana si Grig, pentru ca ati facut posibile acele fermecatoare ore pentru mine(parca eram intr-un basm). Totusi, am inteles un lucru, pe langa voi eu m-am simtit un bebelus care abia invata sa mearga(in acest domeniu), si de aceea am nevoie de sprijinul vostru. Va multumesc.
PS: Efortul financiar sustinut de organizatori, cred ca ar trebui impartasit si de noi ceilalti... ce spuneti?
montana

Mesaj de montana »

bograd scrie:N-ar fi bun un topic despre vizita lui Jorg si pe forumul Jörg Schauer & Stowa de pe WUS?
Promovam un pic comunitatea ceasornicar.ro si de ce nu, si Romania.
Am deschis eu un topic pe watchuseek.com despre povestea din weekend - aici!
Va invit cu imagini si completari! Pun si cateva din setul lui mnm!
Daca mai deschideti si alte topicuri pe alte forumuri rog dati de stire aici.
Multumiri!
mnm

Mesaj de mnm »

DVD-ul din 27.02.2010 este gata. Dovada :
Imagine
Nu este editie limitata ....ci la cerere.
Homo suus fortuna faber est.
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Il poti urca pe un torrent sau site de download, urmand a oferi linkul prin mesaj privat ?
Te-ar scuti de niste batai de cap.
Scrie răspuns