Fantastic ,imposibil...posibil.user scrie:doar o poza:
Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Iar cartea lui Michael Clerizo | "Master of Contemporany Watchmaking" | aparitie noiembrie.2009 va premia cea mai reusita prezentare la Moeciu | 2010!
Am trecut azi mai devreme in graba pe la BB - Unirea. Reducerea este de 15% la orice ceas care nu are deja afisata reducere (30%) pe standul respectiv. Valabil intre orele 8PM - 3AM. Au bagat si ceva marfa noua la unele marci. Rafturile sunt pline la toate. Mi-au atras atentia cateva modele mai deosebite (si in premiera) de la Citizen si Orient. La elvetiene nimic semnificativ (pt. mine). Eu incerc sa ajung in jur de 8. Mai vine cineva ?bazeuss scrie:26 februarie 2010 !
AR1070-56E
Iata ca Zenith mai fac si ceasuri frumoase: ZENITH ELITE 681 ULTRA THIN AUTOMATIC

http://watch-happening.blogspot.com/201 ... -thin.html

http://watch-happening.blogspot.com/201 ... -thin.html
Imi place, e dragut dar vreau si data la ora 3.
(ca sa aiba o simetrie cu secundarul, altfel pare ''neterminat'')
(ca sa aiba o simetrie cu secundarul, altfel pare ''neterminat'')
Ultima oară modificat 05 Mar 2010, 22:50 de către Zar, modificat 1 dată în total.
AR1070-56E
Eu zic ca data ar fi stricat cadranul. La ceasul asta nu mai conteaza ce data e. Ma uit la mobil 
Daca bagam tel. mobil in discutie nu mai e cazul sa purtam ceas. 
AR1070-56E
Ceasul arata intr-adevar superb.
Impartasesc parerea colegului bograd ca data nu isi are rostul acolo...
Impartasesc parerea colegului bograd ca data nu isi are rostul acolo...
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Designul e clasic pur, si daca ar renunta la secundar ar fi si mai frumos... ar fi superb! 
Dus cu CEASUL!
Problema cu ceasurile care renunta la secundar si care nu sunt nici skeletonizate si nici 'open heart' este ca nu ai nici cea mai mica idee daca mai functioneaza. Dar cu un asemenea Zenith la incheietura pe cine mai intereseaza trecerea timpului???galaxy scrie:Designul e clasic pur, si daca ar renunta la secundar ar fi si mai frumos... ar fi superb!
SATELLITE WAVE
Pe mine si pe toti cei ce nu poarta un ceas doar ''de forma''.Poseidon scrie:Dar cu un asemenea Zenith la incheietura pe cine mai intereseaza trecerea timpului???
AR1070-56E
Voiam sa spun ca daca cumperi un asemenea ceas, te poti uita la el doar din pura placere.
SATELLITE WAVE
Am inteles, pt. mine ceasul trebuie sa fie conceput practic altfel nu il cumpar/port. 
AR1070-56E
MdaZar scrie:Pe mine si pe toti cei ce nu poarta un ceas doar ''de forma''.Poseidon scrie:Dar cu un asemenea Zenith la incheietura pe cine mai intereseaza trecerea timpului???
Eu chiar te rog sa ne uimesti cu ceasuri practice din posesia ta,poate invatam sa nu mai purtam ceasuri "de forma"