Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Soundastic

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Soundastic »

Stimate Bridgestone,
Felicitari pentru ultima achizitie...sa-l "mariti" sanatos si sa jucam la nunta!
Dar tin sa precizez pentru publicul ceasornicar.ro si pentru a iti reimprospata memoria ca acest frumos de altfel, Seiko Sumo, l-ai cumparat alaltaieri de la Gilu, care l-a cumparat de la mine acum un an. Cristalul de sticla minerala a fost zgariat de mine, si inlocuit de catre Gilu cu un cristal safir. Dar pe el l-a costat 270 RON nu pe matale din simplul motiv ca l-a platit in USD pe ebay si l-a montat in Cluj! Stiu si cu cat l-ai cumparat (ceasul), dar pastrez asta pentru saptamana viitoare cand il vei pune la vanzare. :wink:
P.S. Inca astept cei 150 RON pe care mi-i datorezi de mai bine de un an, avans la cureaua de Tissot Seastar care nu a mai sosit niciodata...Stiu ca la ultima conversatie, acum 5 luni mi-ai zis ca imi vei returna banii pe PayPal...probabil ca hotii aia de la PayPal i-au tinut pentru ei! Dar stiu ca esti un om de cuvant, deci nu imi fac probleme... :lol:
Numai bine,
Sergiu
saphire

Mesaj de saphire »

Soundastic scrie:Stimate Bridgestone,
Felicitari pentru ultima achizitie...sa-l "mariti" sanatos si sa jucam la nunta!
Dar tin sa precizez pentru publicul ceasornicar.ro si pentru a iti reimprospata memoria ca acest frumos de altfel, Seiko Sumo, l-ai cumparat alaltaieri de la Gilu, care l-a cumparat de la mine acum un an. Cristalul de sticla minerala a fost zgariat de mine, si inlocuit de catre Gilu cu un cristal safir. Dar pe el l-a costat 270 RON nu pe matale din simplul motiv ca l-a platit in USD pe ebay si l-a montat in Cluj! Stiu si cu cat l-ai cumparat (ceasul), dar pastrez asta pentru saptamana viitoare cand il vei pune la vanzare. :wink:
P.S. Inca astept cei 150 RON pe care mi-i datorezi de mai bine de un an, avans la cureaua de Tissot Seastar care nu a mai sosit niciodata...Stiu ca la ultima conversatie, acum 5 luni mi-ai zis ca imi vei returna banii pe PayPal...probabil ca hotii aia de la PayPal i-au tinut pentru ei! Dar stiu ca esti un om de cuvant, deci nu imi fac probleme... :lol:
Numai bine,
Sergiu
Mai nea sergiule! cristalul nu avea cum sa ma coste pe mine 270 ron,ca nu il schimbam intr o zi,am scris pretul care a fost platit pentru el cu tot cu montaj,memoria ar trebui sa ti o improspatezi matale!

Referitor la cei 150 ron i ai primit de anul trecut prin posta nu pe PayPal.Verifica la tine la posta pe numele de sergiu muresan.
Ai nr meu de telefon cred ca pute ai sa ma suni!Acum 6 luni mi ai trimis mesaj pe forum,iar tu telefonul il cam tii inchis din pacate!
Imagine
Alfie

Mesaj de Alfie »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Cred ca sectiunea mai potrivita pt aceasta "dezbatere" este "Heroes and villains". Sau nici acolo. Private. Parerea mea.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
ovidius

Mesaj de ovidius »

+1
Alfie

Mesaj de Alfie »

Achraf scrie:Cred ca sectiunea mai potrivita pt aceasta "dezbatere" este "Heroes and villains". Sau nici acolo. Private. Parerea mea.
Pai ...fara circ? Cand nu este paine????
Corect Achraf ,sunt de acord cu tine dar in dulcele stil ...daca nu e public nu are rost.
Trebuie sa-si spele rufele public.
E trist sa vedem doi amici certandu-se ,cel putin in trecut au fost amici...
Soundastic

Mesaj de Soundastic »

Lucian Marcu scrie:
Achraf scrie:Cred ca sectiunea mai potrivita pt aceasta "dezbatere" este "Heroes and villains". Sau nici acolo. Private. Parerea mea.
Corect Achraf ,sunt de acord cu tine dar in dulcele stil ...daca nu e public nu are rost.
Pardon, nu il cunosc pe dl. Bridgestone. Am dialogat telefonic odata si am "monologat" in pustiu ulterior, in scris.
Dar cum intentia nu era sa fac circ, imi cer scuze in mod public pentru deranj. Intr-adevar nu era aici locul pt. asa ceva...doar s-a nimerit sa-mi fie...servita.
Alfie

Mesaj de Alfie »

Soundastic scrie:
Lucian Marcu scrie:
Pardon, nu il cunosc pe dl. Bridgestone. Am dialogat telefonic odata si am "monologat" in pustiu ulterior, in scris.
Dar cum intentia nu era sa fac circ, imi cer scuze in mod public pentru deranj. Intr-adevar nu era aici locul pt. asa ceva...doar s-a nimerit sa-mi fie...servita.
In acest caz imi cer scuze,eu asa am inteles ca ati fost amici,ma rog asa spunea cineva .
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Si intorcandu-ne la ceasuri, va voi prezenta ultimul sosit,
prin bunavointa unui coleg si prieten de aici de pe forum :

Longines cal. 993.1 - in stare deplorabila din pacate, dar extrem de rar

Imagine
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Ultima achizitie,venit direct de la Maestrul Ceasornicar Dl.Claudiu, caruia pe aceasta cale ii multumesc din suflet!
Il pun aici si nu in sectiunea benrus pt ca este ultima achizitie si cea mai frumoasa de pana acum!Daca nu ar fi avut pata aceea pe cadran ar fii fost perfect!
Enjoy :)
Imagine
Imagine
Imagine
Stiu ca pe multi nu va da pe spate, dar pt mine este un vis deja :mrgreen:
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

E foarte bine la virsta lui arata impecabil sa-l porti sanatos,Claudiu face minuni!si pe noi bucurosi de achizitii.( cum sta cu precizia?)
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
mnm

Mesaj de mnm »

nmbcatega scrie:Ultima achizitie,venit direct de la Maestrul Ceasornicar Dl.Claudiu, caruia pe aceasta cale ii multumesc din suflet!
Il pun aici si nu in sectiunea benrus pt ca este ultima achizitie si cea mai frumoasa de pana acum!Daca nu ar fi avut pata aceea pe cadran ar fii fost perfect!
Enjoy :)
Imagine
Imagine
Imagine
Stiu ca pe multi nu va da pe spate, dar pt mine este un vis deja :mrgreen:
Fruumooss foc Dl. nmbcatega ! Felicitari !
Nu va mai aventurati la curatzat cadranul cu alcool ? :mrgreen:
Nici eu !
Homo suus fortuna faber est.
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Pentru Dl. calin gabi : inca nu stiu, este in observatie :wink: abia l-am primit astazi , o sa spun cat de curand !

Pentru Dl. mmm :lol: :lol: :lol: :lol: m-am lasat de sportul asta extrem :oops: , am dat gres o data si nu mai repet experienta !

Va multumesc pentru aprecieri tuturor!
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Daca tot a venit vorba de Berus.... :d

Imagine
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Dl. zaytsuca intodeauna ma dai pe spate :shock: !!!
Unde gasesti toate benrus-urile astea, toate sunt impecabile, sincer ma uimesti :shock: !(intr-un mod placut bineinteles :) )
Scrie răspuns