ma risc sa va retin atentia cu o ultima achizitie la care astept pareri ,ca la ultima mea postare aici cu un CASIO G-SHOCK nu am vazut nimic.
ignorati petele de pe ceas.sunt de la apa ceasul fiind nou.
ENJOY
P.S .cureaua am schimbato cu ceea ce se vede.deci bratara nu e noua.
Multumesc.
Ceasul imi place tare mult, iti multumesc, Lucian, pentru sugestie, insa imi fac mea culpa: pozele nu imi apartin, am dat peste ele intimplator cind cautam mai multe informatii despre mecanism.
Asa cum ai spus, ele pun in valoare foarte bine frumusetea ceasului. Ale mele nu ar fi reusit asta nici pe departe.
Rog de aceea sa fiu scuzat pentru aceasta inadvertenta.
Ultima oară modificat 28 Apr 2010, 16:50 de către grig, modificat 1 dată în total.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Frumos si bun ceas Grig. Si pe mine m-a imbolnavit Lucian cu al lui...
Prezenta datei si a cifrelor arabe ma fac sa nu cumpar deocamdata (stiu sunt limitat )
Din pacate e mult sub Seiko 5.
Sper ca vor ajunge la nivelul respectiv in curand.
Striatiile ,matisarea e jalnica si Casio e mai atent la detalii .
Urat ceas (glumesc desigur)
Felicitari Grig !
Iata un Ebel care imi place !
Totusi daca esti incomodat de finisajul carcasei si tanjesti dupa un Seiko 5 atent finisat, fratele Zaitsuca te poate ajuta
Din pacate nu il pot ajuta, stocul e aproape zero....
Sa il folosesti sanatos Grig, pe langa stowa cred ca ii sta bine asa cu haine de gala:)
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu