Sugestii imbunatatire forum
Re: Sugestii imbunatatire forum
Mersi, si ieri patisem la fel si m-am gandit ca e inchis.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Am vazut ca sectiunea "Prezentari companii si/sau ceasuri de referinta." nu este accesibila decat dupa autentificare, nefiind disponibila vizitatorilor. Asa s-a dorit sau e vreun bug?
Deocamdata numai membrilor.
Dupa ce am sa pun si bannerul sus cu ce se doreste de la aceasta sectiune,va fi disponibila si vizitatorilor.
Dupa ce am sa pun si bannerul sus cu ce se doreste de la aceasta sectiune,va fi disponibila si vizitatorilor.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
2 idei :
eliminati lb. engleza macar pentru forumul vand-cumpar , asa o sa scapati de toti fomistii care vor sa vanda orice altceva decat ceasuri sau accesorii
-------------------------
Absolut tot site sa nu poata fi vizualizat complet decat de membrii inscrisi , nu mai intru in amanunte..........
eliminati lb. engleza macar pentru forumul vand-cumpar , asa o sa scapati de toti fomistii care vor sa vanda orice altceva decat ceasuri sau accesorii
-------------------------
Absolut tot site sa nu poata fi vizualizat complet decat de membrii inscrisi , nu mai intru in amanunte..........
Lb engleza mi se pare si mie inutila, din moment ce la cca 3 ani de la introducerea sa pe forum, nu avem nici un utilizator care sa nu stie in paralel si lb romana.
Dar problema mesajelor de reclama nu s-ar rezolva cu scoaterea acesteia. Acei boti de spam sunt programe computerizate, care cunosc pe indelete interfetele standard forumurilor si actioneaza mereu pe baza acestor informatii astfel ca limba nu are nici o importanta. Singura solutie eficienta e inscrierea pe baza de aprobare manuala din partea adminului, ceea ce nu se poate face datorita timpului prea mare pe care acesta ar trebui sa-l petreaca zilnic selectand utilizatori. Iar a doua posibila solutie e instalarea forumului custom, adica modificarea codului phpBB incat butoanele sa fie inversate de la sablonul pe care acesti boti de spam il cunosc.
A doua problema e intr-adevar interesanta. Nu am un raspuns pe moment caci e cu bune si rele.
O a treia chestiune. Va invit sa mergeti in profilul de utilizator, si la setarile forumului (board settings) aveti campul "Summer Time/DST is in effect:" Mutati indicatorul pe DA (YES) si salvati setarea. Altfel veti avea afisata ora veche pe forum.
Dar problema mesajelor de reclama nu s-ar rezolva cu scoaterea acesteia. Acei boti de spam sunt programe computerizate, care cunosc pe indelete interfetele standard forumurilor si actioneaza mereu pe baza acestor informatii astfel ca limba nu are nici o importanta. Singura solutie eficienta e inscrierea pe baza de aprobare manuala din partea adminului, ceea ce nu se poate face datorita timpului prea mare pe care acesta ar trebui sa-l petreaca zilnic selectand utilizatori. Iar a doua posibila solutie e instalarea forumului custom, adica modificarea codului phpBB incat butoanele sa fie inversate de la sablonul pe care acesti boti de spam il cunosc.
A doua problema e intr-adevar interesanta. Nu am un raspuns pe moment caci e cu bune si rele.
O a treia chestiune. Va invit sa mergeti in profilul de utilizator, si la setarile forumului (board settings) aveti campul "Summer Time/DST is in effect:" Mutati indicatorul pe DA (YES) si salvati setarea. Altfel veti avea afisata ora veche pe forum.
As dori foarte mult sa avem posibilitatea de a sterge un raspuns dat din greseala !
Din neatentie am trimis un raspuns in loc de mesaj privat sau am postat un raspuns si apoi am constatat ca era o greseala dar puteam doar sa-l editez nu sa-l sterg cu totul !
Macar 10 minute dupa postare sa avem aceasta posibilitate !
Din neatentie am trimis un raspuns in loc de mesaj privat sau am postat un raspuns si apoi am constatat ca era o greseala dar puteam doar sa-l editez nu sa-l sterg cu totul !
Macar 10 minute dupa postare sa avem aceasta posibilitate !
Sau bongiorno....
stiu ca s-a mai sugerat asta, dar incerc si eu: nu credeti ca ar fi mai comod ca link-urile sa se deschida intr-o pagina noua sau intr-un tab nou? (stiu ca e posibil cu click dr...)
eu ma refeream la setari forum (server-side, nu client-side)
De azi s-a introdus in sectiunea Vind-Cumpar posibilitatea editarii-modificarii mesajelor,asa cum s-a sugerat acum o vreme.
Drept pentru care s-a facut si modificarea corespunzatoare din Regulament.
Astept feed-back!
Astept feed-back!

Ceasornicar,FBHI
Si totusi, ati scos butonul de edit? Din celelalte sectiuni?
everything around me, but me, is changing
Din celelalte sectiuni da.
Credeti ca este mai util sa ramana?
Credeti ca este mai util sa ramana?

Ceasornicar,FBHI
Eu as zice sa ramana butonul la ultimul post, asa cum era inainte. Nu de alta, dar mai fac greseli gramaticale 
Un lucru foarte bun! acum nimini cred ca nu va abuza de up-uri,se poate face o reducere,edita,adauga un anunt,up ul se va da o data pe saptamana!Claudiu scrie:De azi s-a introdus in sectiunea Vind-Cumpar posibilitatea editarii-modificarii mesajelor,asa cum s-a sugerat acum o vreme.
Astept feed-back!
Bravo! felicitari Claudiu!