Sfat achizitie ceas rusesc
Sfat achizitie ceas rusesc
Buna seara,
Doresc sa-mi cumpar un ceas rusesc dupa urmatoarele criterii:
- maxim 900 lei
- mecanic
- curea de piele
- diametrul maxim 40 mm
- stil clasic (rotund)
- simplu.
Nu il voi folosi la inot, vanatoare, alpinism, etc.
De asemenea, nu m-ar deranja si sugestii referitoare la alte tipuri, marci de ceasuri elvetiene, japoneze, nemtesti, etc.
Multumesc.
Doresc sa-mi cumpar un ceas rusesc dupa urmatoarele criterii:
- maxim 900 lei
- mecanic
- curea de piele
- diametrul maxim 40 mm
- stil clasic (rotund)
- simplu.
Nu il voi folosi la inot, vanatoare, alpinism, etc.
De asemenea, nu m-ar deranja si sugestii referitoare la alte tipuri, marci de ceasuri elvetiene, japoneze, nemtesti, etc.
Multumesc.
Re: Sfat achizitie ceas rusesc
Variante pot fi multe. De ex. , chiar pe forum http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 665#p73185
Sau de la B&B, se pot cumpara ceasuri Philip watches, cu 30% reducere la preturi de aprox 900 lei, avand dimensiunile dorite, ca de ex
http://www.orologiepreziosi.it/ita/dettagli.php?id=592
http://www.orologiepreziosi.it/ita/dettagli.php?id=592
orient sau un seiko, nu dai gres preferabil unul cu rezistenta de cel putin 100 metri ca sa nu iti faci griji 
Va multumesc tuturor pentru sugestii. Dupa multe cautari pe net si in magazine am ajuns la concluzia ca fara 1500 de lei este foarte greu sa gasesti un ceas mai deosebit dupa criteriile enumerate mai sus. Singura solutie, daca vrei un ceas mai deosebit, este sa te orientezi spre unul rusesc (sau din alta tara daca mai sint; eu am aflat de ceasurile rusesti din reclama la tv).
In alta ordine de idei, de pe forum, am aflat ca sint cateva persoane care aduc ceasuri originale la jumatate de pret fata de magazine. Pe vorbe imi vine greu sa am incredere...
Probabil o sa-mi iau un ceas rusesc... dar mai sapam...
In alta ordine de idei, de pe forum, am aflat ca sint cateva persoane care aduc ceasuri originale la jumatate de pret fata de magazine. Pe vorbe imi vine greu sa am incredere...
Probabil o sa-mi iau un ceas rusesc... dar mai sapam...
Despre modelele Kienzle stiti ceva? Eu recunosc ca nu am auzit de marca asta. Multumesc.
Kienzle Klassik Mechanik
Kienzle Klassik Mechanik
Ceasuri Kienzle vinde magazinul Ceasuri germane (FOARTE SERIOSI). Oferta de modele era mai bogata anii trecuti, oricum , cred ca pot aduce la comanda orice model. Iata un link despre firma http://www.kienzleuhren.de/
Modelele de ceas automatic mai ieftine sunt cu mecanism japonez Miyota.
Modelele de ceas automatic mai ieftine sunt cu mecanism japonez Miyota.
Daca nu ma insel, modelul respectiv vine echipat cu un mecanism Miyota, 21j, destul de comun. Nici restul finisajelor nu rup gura targului. Cu bani mai putini, acel wostok de care vorbeai la inceput ti-ar putea oferi o calitate mai buna.
Daca nu ma insel, modelul respectiv vine echipat cu un mecanism Miyota, 21j, destul de comun. Nici restul finisajelor nu rup gura targului. Cu bani mai putini, acel wostok de care vorbeai la inceput ti-ar putea oferi o calitate mai buna.
- gherghin nicolae
- Moderator
Pacat ca dintre toti colegii ,doar User a recomandat un ceas conform titlului,in pincipal.
Adica ,,sfat achizitie ceas rusesc" !
Eu va recomand ceva cu 3133 ,deci un Poljot chrono. Daca tot e sa fie rusesc....
Altceva...ce au spus colegii.
Adica ,,sfat achizitie ceas rusesc" !
Eu va recomand ceva cu 3133 ,deci un Poljot chrono. Daca tot e sa fie rusesc....
Altceva...ce au spus colegii.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
cam acelasi lucru recomand si eu tot un p3133 in caz ca este chronograph sau un vostok 2426
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
Komandirskie k-34.automatic 2415.02,wr.100,secundar la ora 10,curea piele.La dimensiunile solicitate nu se incadreaza=42mm.
“Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.”
Multumesc din nou pentru sfaturi. Am vazut ca mi-ati recomandat ceasuri rezistente la 20 atm... Eu nu il voi folosi in asemenea conditii vitrege, dimpotriva.
Desi, depaseste putin bugetul meu ma gandeam la un Buran Clasic 3105/1576283: http://www.russianshop.ro/buran-clasic-374.html
Ultima fotografie prezinta un cu totul alt ceas decat cel din poza principala.
Eu personal nu am deloc incredere in acest sit.
Si apoi... hai sa fim seriosi!
Pretul e nesimtit de mare in raport cu calitatea ceasului!
240 de euro pentru un ceas "rusesc" fabricat pe vapor?
Cu suma asta gasesti pe forum multe alte variante de calitate. Cu mecanisme fiabile, fabricate in tari cu apa calda.
(inclusiv unul al meu..... scuze daca se considera reclama
)
Dar... sunt banii tai, tu alegi.
Eu personal nu am deloc incredere in acest sit.
Si apoi... hai sa fim seriosi!
Pretul e nesimtit de mare in raport cu calitatea ceasului!
240 de euro pentru un ceas "rusesc" fabricat pe vapor?
Cu suma asta gasesti pe forum multe alte variante de calitate. Cu mecanisme fiabile, fabricate in tari cu apa calda.
(inclusiv unul al meu..... scuze daca se considera reclama
Dar... sunt banii tai, tu alegi.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.