Aradora | Victoria Arad
Re: Aradora | Victoria Arad
Pe site-ul Victoria Arad apar niste ceasuri: http://www.victoria-arad.ro/html/ceas-desteptator.html Se mai gasesc de vanzare? Sunt bune?
Nu am stiinta ca Victoria sa mai faca ceasuri,cel putin nu pentru piata interna.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mai fac doar modelele pentru sah. Insa mai au pe stoc si modelele de ceas desteptator M.57 si M.77 dar nu toatele culorile; sunt facute in 2006. Asa mi-au spus azi la telefon.Claudiu scrie:Nu am stiinta ca Victoria sa mai faca ceasuri,cel putin nu pentru piata interna.
Ceasul meu:

ACARUL trece spre cabină să asigure parcurse,
Se-aud scrîşnete de cabluri şi de scripete neunse
Semnalele se ridică,licăresc lumini spre ele
Şi cu-n fluier raguşit se apropie TREI STELE
Se-aud scrîşnete de cabluri şi de scripete neunse
Semnalele se ridică,licăresc lumini spre ele
Şi cu-n fluier raguşit se apropie TREI STELE
Da,si acesta este din perioada buna,undeva din '70.

Ceasornicar,FBHI
Un frumos ceas Precizia Arad.

Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
Daca ai ocazia sa dai capacul spate jos,te rog sa verifici ce nr.are pansonat pe interior.
Tot sper ca dau de un ceas pe care sa-l fi facut tatal meu.
Numarul lui a fost 46.
Tot sper ca dau de un ceas pe care sa-l fi facut tatal meu.
Numarul lui a fost 46.

Ceasornicar,FBHI
Si eu sunt foarte curios. Ceasurile voluminoase (de masa, Vesna, Majak, Junghans si cele de perete) le-am dus intr-o casa veche in curs de restaurare aflata la 25 km de Baia Mare. Luni sau marti imi fac drum pe acolo.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
-
moby
poti posta te rog, linistit
adresa ? ! asa doar din curiozitate 
nr 20 si 21 pe spatele cadranului.. si 278 pe mecanism 
-
moby
buna , tuturor !
eu am reusit sa achizitionez cu greu ,un ceas cu/cuc semnat , Victoria Arad , incomplet (fara pendul si greutati).cei care urmaresc postarile mele ,cunosc ca numai duminica postez fotografii cu ceasuri ,drept urmare pana ce vin pozele ,astept cateva pareri avizate sau foto despre cum (trebuie )arata un ceas cu cuc complet -Victoria Arad .Multam anticipat
eu am reusit sa achizitionez cu greu ,un ceas cu/cuc semnat , Victoria Arad , incomplet (fara pendul si greutati).cei care urmaresc postarile mele ,cunosc ca numai duminica postez fotografii cu ceasuri ,drept urmare pana ce vin pozele ,astept cateva pareri avizate sau foto despre cum (trebuie )arata un ceas cu cuc complet -Victoria Arad .Multam anticipat
-
moby
nimeni?
nu pot crede ca prin colectiile colegilor de forum ,nu exista un ceas cu cuc facut la Victoria Arad
nu pot crede ca prin colectiile colegilor de forum ,nu exista un ceas cu cuc facut la Victoria Arad
Am pe undeva....dar mai greu cu timpul pentru poze.Am s incerc sa nu uit totusi!

Ceasornicar,FBHI
eu am doua ceasuri cu cuc facute de Victoria. nici unul nu functioneaza iar ceasornicarii la care le-am dus s-au uitat cu mila la mine. se pare ca materialul din care este facut mecanismul este destul de prost si lagarele nu pot fi reconditionate. de fapt pot fi dar dureaza o gramada si nu-si merita banii. unul dintre ceasornicari mi-a oferit un mecanism de ceas Mayak sa-mi pot reconditiona ceasul, la un sfert din pretul pe care ar fi fost nevoit sa mi-l ia daca ar fi reparat originalul.