Intrebari legate de un "Rolex"
Intrebari legate de un "Rolex"
In speranta ca am postat bine,deschid acest topic.Ceasul a fost pozat in starea initiala,imediat dupa ce l-am achizitionat.
Am si eu cateva intrebari legate de ceasul din poze (cheita a fost rupta si inlocuita cu una oarecare ...cica)
Cum ii deschid capacul ? (nu ma pricep)
Presupun ca in functie de mecanism imi dau seama daca este sau nu original ?(este automat)
Daca ar fii original pot gasi o alta carcasa si o alta bratara care sa arate mai bine ? (unde?)
Daca ar fii original cam cat ar valora in stadiul acesta ?
REVIN IMEDIAT CU POZELE
Am si eu cateva intrebari legate de ceasul din poze (cheita a fost rupta si inlocuita cu una oarecare ...cica)
Presupun ca in functie de mecanism imi dau seama daca este sau nu original ?(este automat)
Daca ar fii original pot gasi o alta carcasa si o alta bratara care sa arate mai bine ? (unde?)
REVIN IMEDIAT CU POZELE
Re: Intrebari legate de un "Rolex"
Cam multi de "daca" insa cel mai bine ar fi sa postezi cateva poze cu acesta (macar cadran, capac spate). Poti vedea un scurt tutorial aici: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236.
Asocierea "Rolex" cu "automat" nu pare de bun augur..... 
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Se deschide cu o cheie speciala, mergi la un ceasornicar, nu la unul de cartier.
Daca mecanismul e OK, posteaza imagini si mai vorbim. Daca nu... pe data viitoare.
Daca mecanismul e OK, posteaza imagini si mai vorbim. Daca nu... pe data viitoare.
[quote="aaaur"]In speranta ca am postat bine,deschid acest topic.Ceasul a fost pozat in starea initiala,imediat dupa ce l-am achizitionat.

"Belea" poze. Fa rost de o camera, altfel nu cred ca iti poate raspunde cineva.
Coronita sigur nu e originala iar lupa de la data parca nu mareste destul de mult.
Nu cred ca e original, totusi pozele sunt destul de neclare deci nu pot spune asta 100%.
Nu cred ca e original, totusi pozele sunt destul de neclare deci nu pot spune asta 100%.
Un ceasornicar bun in Bucuresti unde as putea sa merg sa ma lamureasca ?
Ceasul seamana cu cu un Rolex GMT master.
O alta bratara nu cred ca vreti, costa undeva peste 500$ iar o carcasa....alte catava sute.

O alta bratara nu cred ca vreti, costa undeva peste 500$ iar o carcasa....alte catava sute.

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Este identic cu cel de jos referitor la ceea ce scrie pe el (nu este scris gresit pe nicaieri),lupa este zgariata si probabil ca din cauza asta nu se vede cum ar trebui .Am vazut ca pe unele scrie "swiss made " , "swiss - T<25" sau doar "swiss" ...care este diferenta intre ele ?
Are niste coduri pe bratara,exista vreun site unde se pot verifica? Detin si un Hamilton iar codul de pe curea il gasesc la ei pe site , am intrat la rolex dar nu am gasit nimic de genul ...ceasul este de prin 1994 din cautarile mele.

Are niste coduri pe bratara,exista vreun site unde se pot verifica? Detin si un Hamilton iar codul de pe curea il gasesc la ei pe site , am intrat la rolex dar nu am gasit nimic de genul ...ceasul este de prin 1994 din cautarile mele.

Pe carcasa intre telescoape trebuie sa fie o serie ce trebuie sa fie identica cu seria de la bratara (inclusiv pe bucata metalica din capul bratarii ) si ar trebui gasita si cu google.
N. Paulescu

N. Paulescu

Acum uitandu-ma mai atent pe poze vad ca sunt cateva chestii ne la locul lor. Anume, capatul bratarii este de tip FAKE, la rolex original capatul este plin si are 2 tesituri (vezi desenul din poza) si pe interior are o serie, care trebuie sa fie acceasi cu cea de pe clapa.
La tine e din tabla simpla capatul bratarii deci am dubii mari privind autenticitatea bratarii, cel putin:)
La tine e din tabla simpla capatul bratarii deci am dubii mari privind autenticitatea bratarii, cel putin:)
N. Paulescu

N. Paulescu

Oricat m-as chinui, nu reusesc sa fac niste poze mai clare asa ca am scris eu pe poze

-
Alexandrion
Cu ce faceti poze ? Nu puteti face rost de un telefon sau un aparat foto mai performante ? Detaliile ceasului sunt foarte imprortante pentru lamuririle asupra autenticitatii lui. Seriile pot aparea si la unul fals.