Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
te cred pe cuvant.
insa consider in continuare ca si mecanismele, si ceasurile repsective-s fake... 
Personal nu ma pronunt asupra originalitatii.Nu le-am vazut pe viu,asa ca ma abtin. 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Salutare. Am cautat informatii despre Tissoturile vandute pe okazii.
Orice ar minti vanzatorii pe aici, sunt contrafacute.
Pretul de achizitie este 100 usd, iar ei le vand mai departe cu 200 usd (600 ron).
Au ca provenienta China. Majoriatatea ceasurilor Tissot si Emporio Armani vandute online la noi sunt fake.
Pana si vanzatorii din China sustin ca sunt originale, dar nu este asa. Ele prezinta mici diferente. De exemplu, in cazul modelului Tissot Couturier, o diferenta sesizabila poate fi depistata la fosforul de pe limbi. La ceasul original, acesta este pus intr-o adancitura (ca sa zic asa), lucru ce nu poate fi sesizat si la replica.
Mi se pare o prostie sa dai 6 mil pe un ceas pt ca scrie tissot pe el. Pentru mine numai faptul ca stiu ca este fake mi-ar produce un disconfort continuu la purtare (chiar daca diferentele sunt insesizabile pentru majoritatea dintre noi). Poti f bine la aceiasi bani sa iti iei un Fossil cu garantie reala 2 ani.
Aici este vinovata Politia ca nu ia masuri. In toamna am sesizat ANPC cu privire la existenta unor pantofi Yves Saint Laurent contrafacuti intr-un magazin din Mall Plaza (bucuresti) si mi s-a zis ca daca nu vin cu produsul si bonul fiscal ei nu pot sa ma ajute. Cu alte cuvinte trebuia sa iau teapa intai si apoi sa depun plangere. Modelul respectiv de pantofi costa pe site-ul YSL din USA 580$, iar la Plaza erau 600ron. Pe okazii variau intre 550 si 650RON.
Acestea se intampla si din dorinta oamenilor de a se afisa cu lucruri pe care probabil nu si le permit.
Personal sunt impotriva lucrurilor contrafacute si nu recomand nimanui sa dea banii pe asa ceva. Se poate defecta in 3-4 luni sau incep sa sara componentele din ele.
Orice ar minti vanzatorii pe aici, sunt contrafacute.
Pretul de achizitie este 100 usd, iar ei le vand mai departe cu 200 usd (600 ron).
Au ca provenienta China. Majoriatatea ceasurilor Tissot si Emporio Armani vandute online la noi sunt fake.
Pana si vanzatorii din China sustin ca sunt originale, dar nu este asa. Ele prezinta mici diferente. De exemplu, in cazul modelului Tissot Couturier, o diferenta sesizabila poate fi depistata la fosforul de pe limbi. La ceasul original, acesta este pus intr-o adancitura (ca sa zic asa), lucru ce nu poate fi sesizat si la replica.
Mi se pare o prostie sa dai 6 mil pe un ceas pt ca scrie tissot pe el. Pentru mine numai faptul ca stiu ca este fake mi-ar produce un disconfort continuu la purtare (chiar daca diferentele sunt insesizabile pentru majoritatea dintre noi). Poti f bine la aceiasi bani sa iti iei un Fossil cu garantie reala 2 ani.
Aici este vinovata Politia ca nu ia masuri. In toamna am sesizat ANPC cu privire la existenta unor pantofi Yves Saint Laurent contrafacuti intr-un magazin din Mall Plaza (bucuresti) si mi s-a zis ca daca nu vin cu produsul si bonul fiscal ei nu pot sa ma ajute. Cu alte cuvinte trebuia sa iau teapa intai si apoi sa depun plangere. Modelul respectiv de pantofi costa pe site-ul YSL din USA 580$, iar la Plaza erau 600ron. Pe okazii variau intre 550 si 650RON.
Acestea se intampla si din dorinta oamenilor de a se afisa cu lucruri pe care probabil nu si le permit.
Personal sunt impotriva lucrurilor contrafacute si nu recomand nimanui sa dea banii pe asa ceva. Se poate defecta in 3-4 luni sau incep sa sara componentele din ele.
Buna ziua as dori sa-mi exprim o umila parere ...... si eu sint interesat de a cumpara un tissot couturier quartz si dupa multe cautari am vazut preturi de la 599 pe internet la 1270 ron in magazin si mi-am zis de ce o asa diferenta???si am inceput sa caut mai adinc si am concluzionat:cele la 599 sint "ORIGINALE " made in CHINA sub licenta destinate pietei din Asia dar sint sub licenta cu acordul titularului de licenta si asta o stiu din sursa sigura care a fost in china,evident ca exista diferente intre cel ORIGINAL si asa zis "original" amindoua au cam aceeasi calitate a materialelor{carcasa,geam,curea) ,diferentele apar la mecanisme si stante
Exp: un client a facut comanda pe un site din US si trebuia sa vina in 4 zile, a sosit cu 2 zile intirziere pentru ca ce comandase nu mai era pe stoc, stiti de unde a sosit coletul?? MALAESYA Produsul respectiv era la 50% reducere si transport gratuit Alta chestie observeta personal zilele trecute m-am dus la b@b si am cerut unul sa vad cum arata ,pe curea era stantat un cod care pe pozele postate pe site-urile respective nu le-am vazut concluzia :cit dai atita face
prefer din magazin Si inca ceva la distribuitori de afara pretul e de 350 la noi e 450

Exp: un client a facut comanda pe un site din US si trebuia sa vina in 4 zile, a sosit cu 2 zile intirziere pentru ca ce comandase nu mai era pe stoc, stiti de unde a sosit coletul?? MALAESYA Produsul respectiv era la 50% reducere si transport gratuit Alta chestie observeta personal zilele trecute m-am dus la b@b si am cerut unul sa vad cum arata ,pe curea era stantat un cod care pe pozele postate pe site-urile respective nu le-am vazut concluzia :cit dai atita face
Buna ziua,
As dori sa cumpar si eu un Tissot T17.1.586.52. Credeti ca ce comercializeaza magazinul time24.ro este original?
http://www.time24.ro/tissot-prc-chronog ... -8269.html
@blue6: cum ai cumparat de pe Watchshop.com? Livreaza in Romania???
As dori sa cumpar si eu un Tissot T17.1.586.52. Credeti ca ce comercializeaza magazinul time24.ro este original?
@blue6: cum ai cumparat de pe Watchshop.com? Livreaza in Romania???
- Tissot swiss 01
Eu unul nu stiu nimic de acest site.mihaip scrie:Buna ziua,
Despre Watchshop.com in schimb ..... stiu sigur ca este ok, eu am cumparat de acolo un PRC 200 de care vrei si tu , doar ca al meu este pe curea de piele.mihaip scrie:@blue6: cum ai cumparat de pe Watchshop.com? Livreaza in Romania???
Inca nu lam purtat niciodata !!! Poate te intereseaza, uite-l aici.
Livreaza in ro, iar costul transportului e foarte mic, 4 lire. Cand am comandat, am avut de ales intre royal mail (3-10 zile lucratoare si culmea, 5 lire...), si UPS (2-3 zile lucratoare, 4 lire....)
Singura chestie nasoala, e ca alea 2-3 zile de la UPS, sunt fix 1 saptamana.
In rest, totul super.
Singura chestie nasoala, e ca alea 2-3 zile de la UPS, sunt fix 1 saptamana.
In rest, totul super.
Nu stiu cum ti-a livrat tie in Romania... eu m-am interesat la ei acum cateva zile. Uite ce mi-au raspuns:
Watch Shop: Reply to your email [#1302892338]
From:
"help@watchshop.com" <help@watchshop.com>
To: mihaip86@yahoo.com
If you reply to this email, please do not change the subject or we will not be able to view your email.
You have received the following message from Watch Shop support:
Hello, Sadly we do not ship to Romania. Thank you
Regards,
Alex
Customer Support
Watch Shop
26 Cross Street
Reading
RG1 1SN
Company No. GB 6323462
VAT No. 913 5599 07
is a trademark of SDK Jewellers Ltd.
Watch Shop: Reply to your email [#1302892338]
From:
"help@watchshop.com" <help@watchshop.com>
To: mihaip86@yahoo.com
If you reply to this email, please do not change the subject or we will not be able to view your email.
You have received the following message from Watch Shop support:
Hello, Sadly we do not ship to Romania. Thank you
Regards,
Alex
Customer Support
Watch Shop
26 Cross Street
Reading
RG1 1SN
Company No. GB 6323462
VAT No. 913 5599 07
is a trademark of SDK Jewellers Ltd.
-
AlexandruAG
Si eu am cumparat de la watchshop.com un mudman si mi l-au livrat in Romania cu UPS. 5 lire transportul.
Cu stima.
Cu stima.
@Tissot swiss 01: vreau varianta cu cadran negru...
Nu stiu de ce mi-au zis ca nu se poate prin mail... in fine. Am facut calculul - ar veni cam tot 1200 ron daca il iau de pe watchshop.com. Daca am card BCR student (RON bineinteles) - pot sa fac plata in lire cum e pe site? Daca da, banuiesc ca imi va lua banca un comision.
Nu stiu de ce mi-au zis ca nu se poate prin mail... in fine. Am facut calculul - ar veni cam tot 1200 ron daca il iau de pe watchshop.com. Daca am card BCR student (RON bineinteles) - pot sa fac plata in lire cum e pe site? Daca da, banuiesc ca imi va lua banca un comision.
- Tissot swiss 01
La fel si la mine tot 5 Lire a costat transportul, nu mai stiu cu ce curier, doar ca in Romania a fost livrat cu Posta Romana.AlexandruAG scrie:Si eu am cumparat de la watchshop.com un mudman si mi l-au livrat in Romania cu UPS. 5 lire transportul.
Cu stima.
Crede-ma ca trimit si in Romania, daca vrei iti trimit factura scanata pe e-mail sa te convingi.mihaip scrie:@Tissot swiss 01: vreau varianta cu cadran negru...
Acum cateva zile, am intrebat si mi-au spus: Ne pare rau, nu trimitem in RO. Dupa 10 min, mi-au trimis mail: Ne cerem scuze pentru confuzie, trimitem in RO
)))
- Tissot swiss 01
Atunci bafta la cumparaturi !!!!!!bogdan_s scrie:Acum cateva zile, am intrebat si mi-au spus: Ne pare rau, nu trimitem in RO. Dupa 10 min, mi-au trimis mail: Ne cerem scuze pentru confuzie, trimitem in RO)))
Am facut comanda ieri la watchshop.com. Pe UPS apare ca data de livrare marti, 3 mai. Intrebarea mea pentru cei care au mai cumparat de pe watchshop.com si au ales UPS ca metoda de livrare: se poate stabili o ora la care sa vina pachetul?
- Tissot swiss 01
Sincer am verificat si ... la mine a fost livrat cu Royal Mail ( un fel de Posta Romana ..... cred !? ), deci nu stiu sa-ti raspund la intrebaremihaip scrie:Am facut comanda ieri la watchshop.com. Pe UPS apare ca data de livrare marti, 3 mai. Intrebarea mea pentru cei care au mai cumparat de pe watchshop.com si au ales UPS ca metoda de livrare: se poate stabili o ora la care sa vina pachetul?
Dar in schimb am primit un cod ( traking number ) , cod cu care am urmarit produsul pe tot traseul lui pana Romania si apoi pana la O.P. de care apartin din Oradea