- otvos-bruno
Pretul?.....daca nu e secret 
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
- papaadrian
Pretul nu este secret, normal, ca doar nu l-am luat sa-l vand!
Fiind dintr-un stoc mai vechi, pretul era in jur de 2400 ron, iar eu l-am luat redus la aprox 1500 ron. Acelasi model de care zice papaadrian il aveau si aici, asa ca daca ii place cuiva si il vrea, eu zic sa nu stati pe ganduri! Tot ce au adus in ultima jumatate de an, Hamilton cu 2892/2895, sare de 3000 de lei.
Fiind dintr-un stoc mai vechi, pretul era in jur de 2400 ron, iar eu l-am luat redus la aprox 1500 ron. Acelasi model de care zice papaadrian il aveau si aici, asa ca daca ii place cuiva si il vrea, eu zic sa nu stati pe ganduri! Tot ce au adus in ultima jumatate de an, Hamilton cu 2892/2895, sare de 3000 de lei.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Foarte frumos, felicitari si pentru prezentare....deja imi curg ochii dupa un ceas asemanator dar....deh...mai am de asteptat!
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
ate14, un ceas frumos, o linie eleganta; eu personal nu-l prea vad sa isi puna valoarea la niste bermude cu "cordele"
, slapi si palarie de paie
, in schimb la un costum pica "brici"!
Si totusi, ceasul tau mai are un atu : cum e turcul, ,si pistolul... nu te cunosc, nu te-am vazut in viata mea dar prezentarile tale ma delecteaza pur-si-simplu, sunt omul care se pierde in cuvinte si-n arta conversatiei (pe dracu' arta din parte mea)... -datorita Steinhart-ului tau si a prezentarii respective m-ai facut sa-mi pierd nopti si rabdare (sper sa fie in cele din urma si bani!
)- asadar imi inchipui deductiv ca esti un om de bun-gust; te felicit inca odata pt. acest ceas si totodata pt. prezentarea ta "pe capitole", concisa (frazele tale se termina parca enuntiativ, fara echivocuri) si structurala... mi-as dori parca sa fiu si eu asa, fara cuvinte goale imbracate in "palavrageala"!
Iar foto-urile tale... frumoase, da, frumoase... cred ca forumul este in castig cu un membru ca tine...
Felicitari tie dar si celui ce te-a povatuit la aceasta achizitie... sper sa ma bucur si eu de "serviciile" lui
!
Stima si respect....
Si totusi, ceasul tau mai are un atu : cum e turcul, ,si pistolul... nu te cunosc, nu te-am vazut in viata mea dar prezentarile tale ma delecteaza pur-si-simplu, sunt omul care se pierde in cuvinte si-n arta conversatiei (pe dracu' arta din parte mea)... -datorita Steinhart-ului tau si a prezentarii respective m-ai facut sa-mi pierd nopti si rabdare (sper sa fie in cele din urma si bani!
Iar foto-urile tale... frumoase, da, frumoase... cred ca forumul este in castig cu un membru ca tine...
Felicitari tie dar si celui ce te-a povatuit la aceasta achizitie... sper sa ma bucur si eu de "serviciile" lui
Stima si respect....
-
lilicavlase
@ate14
Este un ceas superb, foarte elegant, felicitari pentru alegere si sa-l stapanesti sanatos, cu bucurie ! Eu ma uit mai uit mai mult la ceasuri de dama, dar cel ales de tine chiar imi bucura sufletul.
Mie imi place foarte mult un ceas din categoria Swatch (Ceas Ceasuri Swatch IRONY MEDIUM WHITE CERAMIC YLS141G) pe care incerc sa-l achizitionez de ceva vreme, desi s-ar putea sa-mi mai schimb optiunile pe parcurs.
Este un ceas superb, foarte elegant, felicitari pentru alegere si sa-l stapanesti sanatos, cu bucurie ! Eu ma uit mai uit mai mult la ceasuri de dama, dar cel ales de tine chiar imi bucura sufletul.
Mie imi place foarte mult un ceas din categoria Swatch (Ceas Ceasuri Swatch IRONY MEDIUM WHITE CERAMIC YLS141G) pe care incerc sa-l achizitionez de ceva vreme, desi s-ar putea sa-mi mai schimb optiunile pe parcurs.
Rochii casual online doar pentru tine
Multumesc!
Catalin,
nici eu nu-l vad in ipostaza descrisa de tine! Iar daca il voi vedea vreodata asortat la bermude si slapi, ar fi la mana altcuiva, dupa care probabil l-as vinde, rusinat ca purtam acelasi model
In rest, mai mult de "multumesc" nu zic, dar simt!
Asa ca, multumesc!
Catalin,
In rest, mai mult de "multumesc" nu zic, dar simt!
Asa ca, multumesc!
Time is on my side!
Am vazut si eu ceasul la B&B
Este un ceas foarte frumos dar din pacate cu prea multe "scapari"
"discul " secunda mica este imprimat deplasat si asta este intolerabil,"limbile" sunt si ele mult sub nivelul acestui ceas.
Pe cadran ceasul avea o "scama"
Cureaua din piele de cine stie ce dar nu "reptila" este de "proasta" calitate..
Pretul 1500 ron este (mai mult decat) corect ,chiar am dorit si eu sa cumpar ceasul .
Este greu sa gasim la noi acest mecanism la un pret atat de frumos.
Din pacate "problemele" de mai sus m-au facut sa renunt...cel putin deocamdata.
Ramane insa in mintea mea..
Mido Baroncelli Power Reserve( doar el) este mult mai bine finisat ,dar are si alt pret.
Este un ceas foarte frumos dar din pacate cu prea multe "scapari"
"discul " secunda mica este imprimat deplasat si asta este intolerabil,"limbile" sunt si ele mult sub nivelul acestui ceas.
Pe cadran ceasul avea o "scama"
Cureaua din piele de cine stie ce dar nu "reptila" este de "proasta" calitate..
Pretul 1500 ron este (mai mult decat) corect ,chiar am dorit si eu sa cumpar ceasul .
Este greu sa gasim la noi acest mecanism la un pret atat de frumos.
Din pacate "problemele" de mai sus m-au facut sa renunt...cel putin deocamdata.
Ramane insa in mintea mea..
Mido Baroncelli Power Reserve( doar el) este mult mai bine finisat ,dar are si alt pret.
Imi pare rau ,chiar nu doresc sa te descurajez.
Ceasul nu a fost produs pentru gama respectiva de pret ,este un ceas mai scump decat pretul la care se vinde acum.
Limbile sunt presate destul de neglijent pentru ce este ceasul in intregul sau,cromarea/acoperirea limbilor este si ea sub nivelul ceasului.
Carcasa si geamul sunt perfecte si imi amintesc de Maurice Lacroix ,desigur calitatea nu design-ul lor.
Coronita este frumoasa,mecanismul impecabil finisat.
Cadranul mai putin "fericit" finisat ,in special subcadranul secundei mici deplasat pe orizontala spre dreapta/imprimarea.
Problemele au fost generate probabil de standardele diferite ale celor implicati in productia acestui ceas.
Din pricina costurilor probabil au apelat la un producator de "limbi" care a produs cu adevarat "ieftin"
Imi doresc de ceva vreme un Hamilton cu acest mecanism si cand l-am vazut pe al tau m-am bucurat.
L-am "studiat" joi si am fost nitel dezamagit.
Repet,carcasa este asa cum ai descris tu,impecabila.
Mecanismul are finisaje care pot provoca invidia multor "montatori/utilizatori" si sunt o gramada
Oscilam intre acest model si Hamilton Riva(care are alt pret si nu e de gasit in tara)
Am sa ma indrept catre Riva acum
Pretul este insa imbatabil la modelul tau.
Ceasul nu a fost produs pentru gama respectiva de pret ,este un ceas mai scump decat pretul la care se vinde acum.
Limbile sunt presate destul de neglijent pentru ce este ceasul in intregul sau,cromarea/acoperirea limbilor este si ea sub nivelul ceasului.
Carcasa si geamul sunt perfecte si imi amintesc de Maurice Lacroix ,desigur calitatea nu design-ul lor.
Coronita este frumoasa,mecanismul impecabil finisat.
Cadranul mai putin "fericit" finisat ,in special subcadranul secundei mici deplasat pe orizontala spre dreapta/imprimarea.
Problemele au fost generate probabil de standardele diferite ale celor implicati in productia acestui ceas.
Din pricina costurilor probabil au apelat la un producator de "limbi" care a produs cu adevarat "ieftin"
Imi doresc de ceva vreme un Hamilton cu acest mecanism si cand l-am vazut pe al tau m-am bucurat.
L-am "studiat" joi si am fost nitel dezamagit.
Repet,carcasa este asa cum ai descris tu,impecabila.
Mecanismul are finisaje care pot provoca invidia multor "montatori/utilizatori" si sunt o gramada
Oscilam intre acest model si Hamilton Riva(care are alt pret si nu e de gasit in tara)
Am sa ma indrept catre Riva acum
Pretul este insa imbatabil la modelul tau.
Daca ma uit la imaginile tale si la al tau se vede descentrarea cadranului mic
probabil asa cunt toate din aceasta "serie"
mare pacat,ceasul este atat de frumos...
Imi pare rau sa-ti spun asta,daca nu esti foarte,foarte,foarte "mofturos" atunci nu este o problema.
De ce naiba nu sunt atenti ??Ca si cum ai picta o minune si la final "tragi o dunga cu pensula"
Aleg Riva,parca vad ca si Riva are scapari,nu am vazut inca unul "in persoana"
http://www.uhren.nl/Hamilton-Hamilton-R ... 3431_u797/
Ar fi mult prea mult.
mare pacat,ceasul este atat de frumos...
Imi pare rau sa-ti spun asta,daca nu esti foarte,foarte,foarte "mofturos" atunci nu este o problema.
De ce naiba nu sunt atenti ??Ca si cum ai picta o minune si la final "tragi o dunga cu pensula"
Aleg Riva,parca vad ca si Riva are scapari,nu am vazut inca unul "in persoana"
http://www.uhren.nl/Hamilton-Hamilton-R ... 3431_u797/
Ar fi mult prea mult.
Nu are de ce sa-ti para rau
Nu sunt asa usor de descurajat! Ceasul imi place tare mult, foarte curios ca nu am observat aceasta descentrare!
M-ai facut tare curios! De ce naiba nu l-am luat azi la mana?!
Imi premit sa nu fiu de acord cu remarca facuta la adresa limbilor. Sa nu fie cu suparare! Mie chiar mi se par extrem de bine finisate. Dar evident, cum nu am observat defectul celalalt, poate sa ma insel si aici! Studiez si asta si revin cu detalii.
Si eu care ziceam ca nu-i gasesc cusur
M-ai facut tare curios! De ce naiba nu l-am luat azi la mana?!
Imi premit sa nu fiu de acord cu remarca facuta la adresa limbilor. Sa nu fie cu suparare! Mie chiar mi se par extrem de bine finisate. Dar evident, cum nu am observat defectul celalalt, poate sa ma insel si aici! Studiez si asta si revin cu detalii.
Si eu care ziceam ca nu-i gasesc cusur
Time is on my side!
"analiza'' cadranului este facuta pe crop -ul uneia dintre imaginile postate de tine.
Limbile sunt presate "rotund" dar "nisa" ;pentru lume a ramas cu "buza" ridicata in unghi "ascutit"(daca pot spune asa)
si este departe de a avea luciul superb al carcasei.
Parca nuantele sunt diferite ,limbile fiind putin galbui din pricina stratului de acoperire ,in plus finisarea este nitel dura ,nu cred ca au slefuit asa cum se cuvenea .
Stai linistit am vazut problema asta chiar si la Omega
(slefuirea)
Am "analizat" ceasul destul de atent iar lumina din magazin m-a ajutat sa vad aceste imperfectiuni.
Cureaua cu imprimare croco/aligator nu se "cuvine",ori este adevarata ori nu...
Si cureaua la acest Hamilton este chiar urata
,ar fi cazul sa invete de la Nomos.
Ori da ori ba...
Cand cumpar un ceas nou il intorc pe toate partile pana "se toceste" ,decid doar dupa o analiza foarte atenta.
Am avut o singura scapare in acest sens,atunci cand am achizitionat Tossot PR 200 auto-chrono,acolo insa nu am avut prea mult de ales,alternativa cu Eta C01 ar fi fost Swatch ...
Tocmai despre asta scriam,Hamilton are finisaje nivel Maurice Lacroix (carcasa,geam) si Tissot "quartz" (limbi,cadran etc.),ba din pacate chiar mai jos decat Tissot
Din pricina costurilor au facut rabat la calitate si din pacate pentru ei asta se vede cu ochiul liber uneori..
Limbile sunt presate "rotund" dar "nisa" ;pentru lume a ramas cu "buza" ridicata in unghi "ascutit"(daca pot spune asa)
si este departe de a avea luciul superb al carcasei.
Parca nuantele sunt diferite ,limbile fiind putin galbui din pricina stratului de acoperire ,in plus finisarea este nitel dura ,nu cred ca au slefuit asa cum se cuvenea .
Stai linistit am vazut problema asta chiar si la Omega
Am "analizat" ceasul destul de atent iar lumina din magazin m-a ajutat sa vad aceste imperfectiuni.
Cureaua cu imprimare croco/aligator nu se "cuvine",ori este adevarata ori nu...
Si cureaua la acest Hamilton este chiar urata
Ori da ori ba...
Cand cumpar un ceas nou il intorc pe toate partile pana "se toceste" ,decid doar dupa o analiza foarte atenta.
Am avut o singura scapare in acest sens,atunci cand am achizitionat Tossot PR 200 auto-chrono,acolo insa nu am avut prea mult de ales,alternativa cu Eta C01 ar fi fost Swatch ...
Tocmai despre asta scriam,Hamilton are finisaje nivel Maurice Lacroix (carcasa,geam) si Tissot "quartz" (limbi,cadran etc.),ba din pacate chiar mai jos decat Tissot
Din pricina costurilor au facut rabat la calitate si din pacate pentru ei asta se vede cu ochiul liber uneori..