Am dat un negativ pe Ebay pentru un seller american care nu a dorit sa imi dea unul fara secunda si data, impecabil si asta pentru ca nu ii placea suma la care se terminase licitatia ..... mie da
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Frumos Bulova !
Am dat un negativ pe Ebay pentru un seller american care nu a dorit sa imi dea unul fara secunda si data, impecabil si asta pentru ca nu ii placea suma la care se terminase licitatia ..... mie da
Sau bongiorno....
Merci Rubin!
Acel Bulova se adauga "fratelui" despre care vorbeai anterior:
Bulova Ambassador Automatic (Bulova 12EBA; Buren 1280) - microrotor

Acel Bulova se adauga "fratelui" despre care vorbeai anterior:
Bulova Ambassador Automatic (Bulova 12EBA; Buren 1280) - microrotor

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
alin-stefan
Felicitari tuturor pt. noile achizitii, frumoase ceasuri !!!
Frumoase Bulova! Microrotorul ma fascineaza si sper sa gasesc si eu unul, candva!
Dugena arata tare bine! Mecanismul este pe masura! Sa tot porti asa ceva!
Bucurati-va de ele, domnilor!
Dugena arata tare bine! Mecanismul este pe masura! Sa tot porti asa ceva!
Bucurati-va de ele, domnilor!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Un Sicura jump hour primit astazi

Nu-mi prea place cum ai sta bratara, asa ca o sa incerc sa vad cum arata cu o curea
maine sper sa am timp sa incerc sa-mi fac una custom

Nu-mi prea place cum ai sta bratara, asa ca o sa incerc sa vad cum arata cu o curea
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
- calin gabi
Superba piesa,adevarata bijuterie,merita purtat zi de zi de ce sa stea in cutie si folosit la anumite evenimente asa luai un lingou de aur de la banca de 50gr.eu l-as purta sa ma bucur pe deplin doar e Vacheron .Sa-l stapanesti sanatos ca e mare ceas.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Cred prea multe comentarii sunt de prisos ,un ceas superb , care merita un loc aparte in colectie
Felicitari!!!
Ninule, vezi ca treaba cu "custom" merge la cutite, nu la ceasuri.Ninulescu scrie:Un Sicura jump hour primit astazi![]()
Nu-mi prea place cum ai sta bratara, asa ca o sa incerc sa vad cum arata cu o curea![]()
Felicitari, ai un ceas superb. Si de ce nu, asteptam si alte fotografii ale ceasului, insa de data asta in placuta companie a adevaratelor bijuterii faurite de mainile tale.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Multumesc, multumesc !razvyy scrie:Ninule, vezi ca treaba cu "custom" merge la cutite, nu la ceasuri.![]()
Felicitari, ai un ceas superb. Si de ce nu, asteptam si alte fotografii ale ceasului, insa de data asta in placuta companie a adevaratelor bijuterii faurite de mainile tale.
Asa am patit si cu cutitele
cu ceasurile la fel presimt ca se intampla... deja am febra "Orologica" si nu cred ca mai scap
- vagsoftware
La braconaj...

Mi-a placut de cand l-am vazut prima data. Are carcasa sablata, cheite pe filet, teoretic rezista la 10 atm, pe spate este gravat intr-un mare fel si de ce nu, e cam printre ultimele. Surprinzator pentru origini, substanta folosita pentru limbi si marcaje este apropiata ca si calitate de Luminova C3.

Mi-a placut de cand l-am vazut prima data. Are carcasa sablata, cheite pe filet, teoretic rezista la 10 atm, pe spate este gravat intr-un mare fel si de ce nu, e cam printre ultimele. Surprinzator pentru origini, substanta folosita pentru limbi si marcaje este apropiata ca si calitate de Luminova C3.
Omul si timpul nu au fost niciodata prieteni. Nici nu vor fi vreodata.
Am avut si eu unul...foarte frumos, de dimensiuni generoase! Sa le folositi sanatosi domnilor!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ultima achizitie de astazi este un ceas Casio quartz.

Am facut si pentru ceasul Sicura o curea hand made
Am stricat o gramada de piele si de abia dupa a 3-a incercare a iesit ceva acceptabil...
Dar arata cam rau cusuta manual... ( tecile de cutit pe care le fac cusute manual arata mult mai bine.)
insa principalul este ca nu ma mai jumuleste bratara aceea de parul de pe mana ...si se asorteaza cit de cat cu ceasul.
Oricum bratara era din aceea 3 kg la 1 leu, din tabla de conserva

Am facut si pentru ceasul Sicura o curea hand made
Am stricat o gramada de piele si de abia dupa a 3-a incercare a iesit ceva acceptabil...
Dar arata cam rau cusuta manual... ( tecile de cutit pe care le fac cusute manual arata mult mai bine.)
insa principalul este ca nu ma mai jumuleste bratara aceea de parul de pe mana ...si se asorteaza cit de cat cu ceasul.
Oricum bratara era din aceea 3 kg la 1 leu, din tabla de conserva